keskiviikko 3. helmikuuta 2021

Näyttävät statement-korvikset viimeistelevät häätyylin

Hei, olen Hanna ja olen korvisholisti.

Kuvaa katsoessa herää hyvin nopeasti kysymys, voiko kukaan muka tarvita näin monet korvikset? Kyllä, se heräsi myös itselleni :D Mutta perustelin nopeasti nopeasti tämän itselleni, kuten kaikki addiktit tekevät. Käytän korviksia normaalioloissa päivittäin, sillä ne ovat osa jokaista asuani ja suurin osa niistä on ollut käytössä jo vuosia. Osa on myös itse tehtyjä ja iso osa kotimaisten pienyritysten käsialaa. Ja siis pitäähän jokaisella kai jokin pahe olla!

Korviksia on tullut hamstrattua niin festareilta, käsityömessuilta, ulkomaan reissuilta, kuin nettikaupoistakin. Suosikkejani ovat jo pitkään olleet kierrätysnahasta ja puusta valmistetut korvikset, sekä tietysti uusin villitykseni, eli makrameekorvikset. 

Koska näyttävät korvikset ovat tärkeä osa myös omaa arkityyliäni, on minulle alusta asti ollut selvää, että haluan ne myös osaksi häälookkiani. Kokosin tähän postaukseen inspiraatiokuvia siitä, miten korvikset voi yhdistää omaan häätyyliin!

Kuva: // Pexels, Maria Orlova
Kuva: // Pexels, Orione Conceicao

Oma suosikkini tällä hetkellä ovat makramee-korvikset! Ne sopivat mielestäni erityisen hyvin boho-tyylisen morsiamen häätyyliin ja ne on helppo solmuilla itsekin. Ihastuin valokuvaajamme Sanni Hirvosen portfoliossa erään hääparin kuviin, joissa morsiamella ja kaasoilla oli kaikilla korvissaan makrameesulkakorvikset, tässä linkki kuviin!

Kuva: // Pexels
Myös kaikenlaiset muut sulat ja höyhenet ovat mielestäni ihanan keveitä ja sopivat loistavasti häätyyliin! Näissä on unenomaista tunnelmaa, mutta samalla myös tyylikkyyttä. Höyhenet ovat myös kevyitä, joten isotkaan korvikset eivät tunnu painavilta tai venytä korvisreikiä. 
Kuva: // Unsplash, Anastasiya Vysotskaya
Kuva: // Pexels, Seashell In Love

Myös nämä näyttävät lintukorvikset ovat minusta aivan ihanat ja sopivat monenlaiseen häätyyliin! Nämä toivat mieleeni myös suomalaisen Yozen-merkin origamihenkiset Swan-korvakorut, joita on saatavilla monessa eri värissä. 
Kuva: // Unsplash, Pure Julia

Jos rakastat kimallusta, voi häälookkiin yhdistää myös isot, roikkuvat korukivillä tai helmillä koristellut korvikset. Näiden kohdalla kannattaa huomioida se, että tällaiset korvikset ovat usein melko painavat, joten niitä kannattaa testailla jo hyvissä ajoin ennen hääpäivää. 
Kuva: // Pexels, Kyle Roxas
Korviksilla on myös helppo halutessaan tuoda hääpäivän lookkiin hiukan väriä! Valitse esimerkiksi kirkkaan keltaiset tai räiskyvän punaiset korvakorut häätyyliäsi piristämään. Nämä luovat upeaa kontrastia etenkin muuten vaaleaan hääpäivän asuun ja halutessasi voit valita samaa väriä myös muihin asusteisiin, esimerkiksi kenkiin tai pikkulaukkuun. 
Kuva: // Unsplash, Tamara Bellis
Kuva: // Pexels, Oleg Magni
Kuva: // Unsplash, Marina Abrosimova

Jos et ole roikkuvien, pitkien korvisten ystävä, mutta haluat silti yhdistää tyyliisi näyttävät korvikset, valitse isot nappikorvikset! Tällaisia on usein saatavilla myös klipsikorviksina, eli nämä sopivat myös silloin, jos korvissasi ei ole reikiä. Oma suosikkini ovat ihanat, isot kukkakorvikset! Yhdistä halutessasi myös hiuskoristeeseen tai pantaan samantyyppistä kukkakuviota, niin lookista tulee yhtenäinen. 
Kuva: // Unsplash, Chalo Garcia
Kuva: // Pexels, Chalo Garcia
Kuva: // Pexels, Irene Furlan

Nähdäänkö teidän häätyylissä näyttäviä korviksia? Lukaiskaa myös aiempi postaukseni hääpäivän koruhaaveisiin liittyen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti