perjantai 18. kesäkuuta 2021

Oma koti landelta ja muita kuulumisia

Blogissa on ollut viime aikoina vähän hiljaisempaa, sillä pari viime viikkoa on meidän aika mennyt melko tiiviisti erään toisen projektin parissa… ostettiin nimittäin meidän ensimmäinen oma koti! 

Olemme haaveilleet omasta asunnosta jo pitkään ja viimeisen vuoden ajan seuranneet asuntoilmoituksia hyvin aktiivisesti. Muutama viikko sitten bongasimme Nurmijärveltä uudiskohteen, joka jäi pyörimään mielessämme niin paljon, että sovimme sinne yksityisnäytön. Ja niinhän siinä kävi, että ihastuimme sekä asuntoon, että sitä ympäröiviin maalaismaisemiin todenteolla! 

Eilen kävimme allekirjoittamassa kauppakirjat ja heinäkuussa pääsemmekin jo muuttamaan uuteen kotiimme. Huoneistot ovat jo täysin valmiit ja pihakin alkaa vähitellen olla valmis (myönnettäköön että kävimme maanantaina vähän stalkkaamassa edistymistä :D). Meille tulee rivitalon päätyneliö, jossa on meidän perheelle nyt tilaa useammaksikin vuodeksi! Saan myös vihdoin oman työhuoneen - yli vuoden etätöitä olohuoneen nurkassa tehneenä se tuntuu tällä hetkellä kunnon luksukselta. 


Nyt edessä onkin enää se ikävin osuus, eli pakkaaminen ja muuttaminen. Tosin aiomme tällä kertaa palkata muuttofirman hoitamaan kaiken roudaamisen. Me molemmat odotamme kauhulla etenkin häkkivaraston siivoamista, siellä on niin paljon turhaa roinaa, että olemme lähinnä vältelleet siellä käymistä viime aikoina. Noh, toisaalta nyt on hyvä tilaisuus hankkiutua kaikesta turhasta eroon!

Pieni sneek peak uudesta kodista!

Hääjuttuja emme ole tainneet edistää oikeastaan mitenkään nyt viimeisten kuukausien aikana :D Toisaalta ihanaa kun isot linjat ovat jo kunnossa, niin nyt ei ole mitään paniikkia järjestelyjen kanssa. Sain myös loput YAMK-kurssit suoritettua ja nyt olisi koossa 60 opintopistettä, enää oppari puuttuu siis! Tarkoituksena olisi ottaa se työn alle viimeistään alkusyksystä ja valmistua jouluun mennessä. 

Viikonloppuna on luvassa hääfiilistelyä, sillä suuntaamme molemmat juhlimaan ystäviemme polttareita! Ainakin helteisiä tunnelmia näyttäisi olevan tiedossa. Ihanaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti