torstai 27. lokakuuta 2022

Häämessut netissä -messutärpit

Tulevana viikonloppuna häämessutunnelmasta pääsee jälleen nautiskelemaan kotisohvalta käsin, kun Häämessut netissä pyörähtää käyntiin huomenna perjantaina! Messuhumusta päästään nauttimaan peräti viiden päivän ajan ja mukana on tälläkin kertaa niin kiinnostavia palveluntarjoajia kuin mielenkiintoista messuohjelmaakin.

Tälläkin kertaa messuohjelmassa voi bongata tuttuja kasvoja, sillä huomenna klo 17:30 starttaavassa instalivessä minä ja Jenna (@bybridezilla) askarrellaan huiskutuskeppejä häihin. Jos olet haaveillut häähuiskuja myös teidän juhliin, niin kannattaa ehdottomasti hypätä mukaan linjoille! 

Itse aion todennäköisesti tälläkin kertaa katsoa kaikki messuohjelmat läpi, mutta tässä ohjelmien joukosta muutama nosto, joita erityisesti odotan: 

Pe 28.10.2022 klo 18 - IG Live: Sitä ihaninta sormusta etsimässä

Au3 Kultaseppien Jussi Louesalmi esittelee hääbloggaajille Jennalle ja Sonjalle Au3:n korumalliston uutuussormuksia ja ideoita huomenlahjoihin. 

La 29.10.2022 klo 14 - IG Live: Hääkampaustrendit 

MAJ:n perustaja ja omistaja sekä Vuoden parturikampaaja 2022-tittelin juuri voittanut Linda Huhtala kertoo tämän hetken hääkampaustrendeistä ja jakaa vinkit oman tyylin löytämiseen. Lisäksi tutustutaan MAJ:n tarjoamiin kauneuspalveluihin.  

La 29.10.2022 klo 14:30 - Juhlapaikkavierailun ABC

Hääbloggaaja Joanna vierailee omien tulevien häidensä juhlapaikalla Kirkkonummella Wohls Gårdissa, ja jakaa parhaat vinkit sekä juhlapaikan valintaan, että siellä vierailemiseen. 

Su 30.10.2022 klo 12 - Häätarinat klo 12:00

Yksi vakkarisuosikkini Häämessut netissä on häätarinat, jossa päästään ihailemaan suomalaisten häävideokuvaajien luomuksiin. Tämä on ihan paras tapa poimia inspiraatiota omaan häävideoon tai ylipäätään innostua häävideo-ajatuksesta, kuten meille sulhasen kanssa kävi :D 

Su 30.10.2022 klo 14:00 IG Live: Uusi messutuotekategoria - teemana Boho! 

Tänä vuonna messuilla on uutena tuotekategoriana boho, joka viime vuosina ollut supersuosittu hääteema. Sunnuntain IG Livessä hääbloggaaja Sonja esittelee uuden boho-tuotekategorian, ja poimii parhaat messulöydot bohohenkisiin häihin. Liven lopussa on tiedossa myös huikea arvont!

Myös messuosastojen joukossa on jälleen kerran lukuisia kiinnostavia palveluntarjoajia! Tässä muutama yritys, joiden messuosastoilla ainakin aion itse vierailla: 

I Love Party - hääsuunnittelua, juhlapalveluita ja somistevuokrausta

Pastelligrafia - häiden paperituotteita modernilla kalligrafialla

Tahtoo - hääsovellus avuksi hääsuunnitteluun ja oman hääsivun luomiseen

Preserved by Love - hääkukkien säilömiseen erikoistunut helsinkiläisyritys

Annu's Adornments - pellavaisia kangastuotteita hääkattaukseen

Messuohjelmaa pääsee tuttuun tapaan seuraamaan niin Instagramin kuin Häämessut netissä-sivustonkin puolella ja kaikki messuosastot löytyvät osoitteesta: https://www.haamessutnetissa.fi/. Kaikki messuohjelmat voi myös katsoa jälkikäteen tallenteena, jos ei juuri ohjelmahetkellä ennätä ruudun ääreen!

Mitä te odotatte eniten messuilta? Onko Häämessut metissä-tapahtuma jo entuudestaan tuttu?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti