sunnuntai 24. toukokuuta 2020

Ensimmäiset hääkirppisostokset

Tulimme viime viikolla tehneeksi jo ensimmäiset häähankinnat! Facebookin hääkirpparilla osui silmiini kivannäköiset puukiekot, jotka sattuivat vielä sijaitsemaan pääkaupunkiseudulla, joten niiden noutaminen onnistui helposti, ajelimme T:n kanssa yhdessä työpäivän jälkeen nämä noutamaan. 

Ollaan haaveiltu, että meidän pöytäkoristeiksi tulisi ainakin tällaisia puukiekkoja ja niiden päälle maljakot/kynttilöitä. Vähän ehdin näitä jo mallailla kotona ja näyttivät oikein kivoilta. Rakastan luonnonelementtejä ja haluaisin, että niitä näkyisi häidemme koristelussa eri muodoissa. 


Häihin on toki vielä paljon aikaa, mutta uskon, että tällaiset pienehköt kirppariostokset saa vielä helposti myytyä eteenpäin, jos mieli koristelujen suhteen tässä parin vuoden aikana vielä ratkaisevasti muuttuisikin. Haaveenani on myös ostaa mahdollisimman iso osa hääkoristeista käytettynä ja siksi aion seurailla aktiivisesti erilaisia hääkirppisryhmiä. Hääkoristeet ovat usein olleet käytössä vain yhtenä päivänä, joten käytetyt tuotteet voivat olla aivan uudenveroisia. Kirppistely kannattaa niin ekologisesta, kuin säästämisenkin näkökulmasta ja pienellä tuunauksella koristeista saa muokattua tarvittaessa paremmin omaan tyyliin sopivia. Yksi hyvä pointti on myös se, että kulut jakautuvat tasaisemmin, jos ostoksia tekee tasaiseen tahtiin tässä kahden vuoden aikana, eikä koristeisiin tarvitse välttämättä erikseen budjetoida rahaa. Kerrostalossa asuvina meillä ei toki ole hirveästi ylimääräistä säilytystilaa, mutta ihanat vanhempani ovat onneksi jo luvanneet, että saamme varastoida kaikki häätavarat heidän autotalliinsa ja varastoonsa. 

Hääkirppiksiä löytyy nykyään Facebookista useampia, tässä jakoon ne mitä olen itse tähän mennessä seuraillut: 

Kierrätetään häät!
♥ Hää-kirppis
Hääkirpputori (ilman turhia sääntöjä)

Ovatko muut vuoden 2022 hääparit jo aloittaneet hääostosten teon? Saa myös suositella muita hyviä kirppisryhmiä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti