keskiviikko 3. kesäkuuta 2020

Ekologisia ja personoituja häätuotteita: Puine

Haluan täällä blogissa nostaa esiin myös pienempien merkkien tuotteita, sillä itse suosin nykyään niin sisustuksessa, kuin pukeutumisessakin mieluusti piensuunnittelijoita ja kotimaista designia. Tänään esittelyssä ihana lahtelainen PUINE ♥

Olen ihastunut PUINE:n tuotteisiin jo aiemmin ja meidän sisustuksessa on näkynyt heidän ihania puisia koristeoksiaan. Nämä sopivat täydellisesti yhteen lempimaljakkoni, eli Marimekon Flower-maljakon kanssa. Nämä olisivat ihana lisä myös hääpaikalle pöytien koristeeksi, joko oikeiden kasvien lisäksi tai jopa niiden korvikkeeksi. Jos jokaiseen pöytään ei raaski ostaa näitä, voisi puisia koristeita harkita esimerkiksi buffet-pöydän tai baarin koristeeksi. 




PUINE:n tuotteet ovat paitsi ihanan näköisiä, myös vastuullisesti ja lähellä valmistettuja. Kaikki merkin tuotteet on suunniteltu ja valmistettu käsin vanhassa kotikaupungissani Lahdessa ja pääraaka-aineena on  suomalaisesta koivusta valmistettu ohutviiluvaneri. 

Häämessuilla on tullut bongattua paljon heidän tuotteitaan ja itse olen ihastunut erityisesti kakkukoristeisiin, kransseihin ja pöytäkoristeisiin. Valikoimasta löytyy myös paljon personoitavia tuotteita, joihin on mahdollista painattaa oma teksti tai esimerkiksi häävieraiden tai hääparin nimet. Hauska idea olisi myös teettää puinen kyltti omalla häähashtagilla esimerkiksi buffet-pöytää koristamaan tai kakkukoriste, jossa olisi hääparin etunimet. Tästä jäisi myös ihana muisto, jonka voisi tallettaa esimerkiksi häiden shadow boxiin




Personoitavista tuotteista löytyy lisäksi myös ihania pieniä lahjatuotteita, jotka sopisivat hyvin esimerkiksi kaasojen ja bestmanien kosintaan: avaimenperiä, kirjanmerkkejä ja koruja. Lisäksi löytyy rintamerkkejä, joihin voi kaiverruttaa esimerkiksi "Morsiamen äiti" tai "Kaaso". Verkkokauppaa pääsette ihastelemaan täältä!

Onko PUINE teille entuudestaan tuttu? :) Haaveiletteko puisista yksityiskohdista häissä?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti