perjantai 5. kesäkuuta 2020

Hyviä sivustoja hääsuunnittelun tueksi

Hääsuunnittelut aloitettuamme, olen törmännyt useampaankin hyvään sivustoon, joista on ollut ja tulee varmasti olemaankin apua hääsuunnittelussa. Nyt ajattelin jakaa omat suositukseni myös teille 



Häämusiikki.com 

Löysin tämän sivuston vähän vahingossa viime viikolla ja oon ihan fiiliksissä tästä! Sivustolta löytyy vinkkejä niin häämarsseihin, häävirsiin, vihkitilaisuudessa esitettäviin kappaleisiin kuin häävalsseihinkin. Lisäksi sivustolle on koottu esittelyjä hääbändeistä ja vihkitilaisuuksiin sopivista esiintyjistä. Sivustolta löytyy myös listattuna vuoden 2019 toivotuimmat häävalssit ja -tanssit. Jos siis omat valinnat ovat vielä mietinnän alla, niin täältä löytyy inspiraatiota!

Kannattaa ottaa seurantaan myös Häämusiikki.com- Facebook-sivu sekä liittyä Häämusiikki.com - Keskustelua häämusiikista-ryhmään Facebookissa. Ryhmän sivuilla oli ainakin vielä eilen nähtävillä 27.5.2020 toteutettu live stream häämusiikkikonsertista Uskelan kirkosta. Katsoin itse koko konsertin ja se oli ihan huippu! Häämarssit ovat itselleni aivan tuntematon osa-alue hääsuunnitteluissa ja konsertin aikana tuli tosi monta itselleni täysin uutta ideaa häämarssiksi. Suuren suosion saavutti myös jonkun Facecookissa esittämä toive Hosulin ja Sosulin häämarssista, mikä oli superhauska idea kaikille Muumi-faneille!

Konsertissa vinkattiin lisäksi Marko Hakanpään youtube-kanavasta, josta löytyy iso valikoima erilaisia häämarsseja. Myös Häämusiikkia.com-sivustolla voi halutessaan ostaa 3,50€ maksavan kuunteluoikeuden ja kuunnella näytteitä erilaisista häämarsseista. 

Häät kuviksi 

Tästä Facebook-ryhmästä joku vinkkasi Jodelin häät-kanavalla ja tämä vaikuttaa tosi kätevältä forumilta kuvaajan etsintään! Ryhmä on siis tarkoitettu valokuvaajien sekä hääparien kohtaamispaikaksi. Hääparit voivat julkaista ryhmään oman ilmoituksen, jossa kertovat millaista kuvausta etsivät (potretit, dokumentaarinen vai sekä että), miltä alueelta ja mikä on heidän budjettinsa. Ja tämän jälkeen valokuvaajat voivat vastata ilmoitukseen ja mainostaa itseään. Ryhmään kuuluu ilmeisesti myös alan opiskelijoita ja harrastajia, joten jokaiseen budjettiin löytyy sopivia kuvaajia. 

Valokuvaajat.fi

Tämä on toinen hyvä sivusto sopivan hääkuvaajan etsintään. Tänne voi jättää oman ilmoituksen, jossa kertoo ajankohdan, maksimibudjetin ja millaisesta kuvauksesta haaveilee ja sitten valokuvaajat voivat antaa omia tarjouksiaan näiden pohjalta. Sähköpostilla tulee ilmoitus aina kun on vastaanottanut uuden tarjouksen. Itse olin ajatellut, että käyttäisin tätä sopivan kuvaajan löytämiseksi kihlakuviamme varten, mutta nyt sitä ei onneksi tarvitsekaan tehdä, kun voitimme Häämessut netissä-viikonloppuna ihanan Valokuvaaja Sonja Siikasen kuvauslahjakortin ♥

Tilausajot.fi

Tätä sivustoa olen itse hyödyntänyt aiemmin työasioissa, mutta tämä olisi erinomainen työkalu myös häiden kuljetuksen kilpailuttamiseen. Sivustolle voi siis lisätä oman tarjouspyynnön, johon täytetään ajankohta, reittitoive, henkilömäärä, kellonaika jne ja sitten eri kuljetusyritykset antavat omia tarjouksiaan näiden tietojen pohjalta. Sähköpostilla saa ilmoituksen aina kun on tullut uusi tarjous. Itselläni on täältä sellainen aiempi kokemus, että kilpailuttaminen ehdottomasti kannattaa sillä eri yritysten välillä on kuljetusten hinnoissa eroja. 

Ovatko nämä teille ennestään tuttuja? Mihin muihin hyviin sivustoihin olette itse törmänneet?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti