lauantai 6. kesäkuuta 2020

Kaasohommissa: Polttariystäväkirja

Tänään ollaan taas kaasotunnelmissa! Olemme halunneet kaasokollegani kanssa ilahduttaa meidän tulevaa morsianta pienillä lahjoilla ja vihjeillä polttareihin liittyen ja viime viikolla lähti matkaan ensimmäinen paketti. Ja sen sisältä paljastui..... itse suunniteltu polttariystäväkirja!

Mielestäni tämä on hauska lisä polttareihin myös siksi, että se tarjoaa vieraille tekemistä ja kaikki pääsevät täyttämään oman sivunsa polttaripäivän aikana. Netistä löytyi muutamia valmiita aikuisille suunnattuja ystäväkirjoja, mutta ne eivät oikein miellyttäneet joko sisältönsä tai sitten visuaalisen ilmeensä puolesta, joten päädyin tässäkin asiassa tekemään kaiken alusta asti itse. Sivut suunnittelin Canva-sovelluksella ja kirjan tilasin Ifolorilta, heidän sivuiltaan löytyvän kuvakirja-työkalun avulla. Jos tämän tyyppinen olisi löytynyt valmiina jostain ja kannen olisi vielä saanut kustomoida morsiamen omalla nimellä, olisin varmasti tilannut sen. Tämä herätti ihastusta myös muissa Facebookin kaasoryhmän jäsenissä, eli ilmainen liikeidea jollekin yritykselle: alkakaa valmistaa polttariystäväkirjoja, niille vaikuttaisi olevan kysyntää!

Polttariystäväkirjan ensimmäiseltä sivulta löytyy kirjan omistajan tiedot ja seuraava aukeama on tarkoitettu morsiamen täytettäväksi. Tämän jälkeen löytyy oma aukeama jokaiselle polttarivieraalle. Lisäsin kysymysten lisäksi aukeamille myös oman tilan yhteiskuvalle tai piirrokselle vieraasta morsiamen kanssa.

Toinen hauska vaihtoehto ystäväkirjalle voisi olla etukäteen teetetty kuvakirja, jonka toteutimme yhden ystäväni polttareihin. Jokainen polttarivieras lähetti etukäteen sähköpostilla oman tervehdyksensä (esimerkiksi muistelua siitä miten olivat tavanneet morsiamen tai parhaita yhteisiä hetkiä vuosien varrelta) ja hauskimmat kuvaotokset ja sitten ne koottiin kuvakirjaksi, jonka morsian sai sitten polttareiden päätteeksi lahjaksi. Pyysimme lisäksi tervehdykset myös morsiamen äidiltä ja isoäidiltä, nekin olivat kiva lisä kirjaan. 




Mitä tykkäätte polttariystäväkirjasta? Meidän morsian ainakin ilahtui ja se on toki tärkeintä! ♥ 


2 kommenttia:

  1. Onpa hauska idea! Varmasti ilahtui:) onpas morsian valinnut hyvät kaasot!idearikkaus on aina hyvää mieltä tuovaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi! :) Tästä tuli kyllä tosi hauska, varmasti näitä tulee tehtailtua muidenkin ystävien polttareihin!

      Poista