perjantai 24. heinäkuuta 2020

Häiden värikartta


Olen jo alustavasti ehtinyt miettiä myös häiden värimaailmaa. Oikeastaan se on ollut aika selkeä alusta asti ja juhlapaikan varattuamme, fiilis vain vahvistui. Väripalettien luominen ja selailu Pinterestistä on myös todella hauskaa ja niiden selailemiseen voisi käyttää aikaa vaikka kuinka paljon. Pinterestistä valmiita väripaletteja voi etsiä esimerkiksi hakusanalla "wedding theme colour" ja "wedding colour palette". Oman paletin puolestaan voi luoda helposti esimerkiksi Canva-sovelluksen avulla, kuten itse tein. Valitse design-pohja ja haluamasi muoto ja ala kokeilla sopivia väriyhdistelmiä. Mieleisensä sävyn voi itse valita värikartalla rullailemalla. Facebookin hääryhmässä joku vinkkasi myös hauskan idean maalikarttojen hakemisesta esimerkiksi K-Raudasta ja värikartan miettimisestä niiden avulla!

Meidän häiden värimaailma tulee olemaan melko neutraali, koska kumpikaan meistä ei muutenkaan ole kovin räiskyvien värien ystävä. Minä rakastan vaaleanpunaista ja kaikkia sen sävyjä, joten vaaleanpunainen tulee ehdottomasti olemaan yksi häiden teemaväreistä. Etenkin roosan eri sävyt kiinnostavat ja vaaleanpunainen tulee näkymään esimerkiksi pöytäkukissa ja omassa kimpussani. Toinen pääväri tulee todennäköisesti olemaan tumma vihreä, sellainen eucalyptuksen lehtien sävyinen. Rakastan kasveja ja myös kodistamme löytyy itseasiassa yllättävän paljon vihreän sävyjä, eri viherkasvien muodossa. Häissä tulee näkymään varmasti ainakin eucalyptuksen oksia ja ehkä jonkinlaista köynnöstä, joko oikeaa tai muovista. 

Vaaleanpunaisen ja vihreän rinnalla tulee näkymään valkoista ja murrettuja, nuden sävyjä. Lisäksi yksi suosikkisävyni on ruskea, sellaisessa juuttikankaan värisessä beigen sävyssä. Beige ja ruskea tulevat näkymään häissä todennäköisesti tekstiileissä, sekä puun ja kuivakukkien muodossa. 



Selailin myös Pinterestistä inspiraatiokuvia värikarttaa miettiessäni, tässä muutamia suosikkejani, joissa on itseäni miellyttäviä sävyjä!






Mitä mieltä olette näistä
väriyhdishelmistä? Onko/oliko teidän häissänne jotkut tietyt teemavärit? Jos kyllä, miten ne näkyivät
hääjuhlassa ja esimerkiksi koristeissa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti