tiistai 7. heinäkuuta 2020

Kaasohommissa: Polttareiden koristeet ja diy-viirinauha

Tilasimme polttareihin suurimman osan koristeista Serpentiinin verkkokaupasta. Samoja tuotteita löytyy monen muunkin verkkokaupan valikoimista, mutta esimerkiksi DecoraHouselta oli tuolloin suurin osa tuotteista loppuunmyyty. Serpentiinistä saimme kaiken haluamamme ja toimituskin oli todella nopeaa, paketti saapui minulle parissa päivässä!

Polttareiden teemaväriksi valikoitui heti alussa vaaleanpunainen, joten se ja ruusukulta painottuivat myös koristeluissa. Mukaan tilaukseen tarttui siis: 

-Team Bride-mukit 16 kpl
-Vaaleanpunaiset paperiviuhkat
-Bride to be-kirjainilmapallot
-Polttariaiheinen ilmapallosetti
-Team Bride-lautasliinat
-Ruusukultaista serpentiiniä
-Vaaleanpunainen viirinauha


Tigerista mukaan tarttui vielä 50% alennuksella pinkkiä serpentiiniä sekä kaksi muuta kelluvaa tölkinpidikettä (nää oli todella hauska lisä meidän paljuiluun!). Lisäksi sain lainaan pikkusiskoni ihanan pinkin polaroid-kameran ja ostin Facebookin hääkirppikseltä siihen neljä rullaa filmiä. Jokainen vieras sai sitten ikuistaa itsensä yhdessä morsiamen kanssa ja liimata polaroid-kuvan muistoksi polttariystäväkirjaan, josta teinkin jo aiemmin oman postauksensa


Polttareita edeltävänä iltana kävimme vielä ostamassa pari kimppua leikkokukkia, joita hyödynsimme sitten myös morsiussaunan koristelussa. 

Kotoa löysin myös aiemmin toisen ystäväni polttareihin askartelemani Bride to be-viirinauhan. Tällaisia tekstiviirinauhoja on todella helppo askarrella itse valmiiden tulostettavien pohjien avulla! Minun käyttämäni kirjaimet löytyivät Pinterestistä ja ne oli suunniteltu valmiiksi viirien muotoon.

Tarvitset

Jotain nauhaa tai narua, itse käytin juuttinarua  
Liimaa (esimerkiksi askarteluliima tai ihan paperiliimakin toimii)
Sakset
Tulostuspaperia (voit käyttää myös värillistä paperia) ja tulostimen

Tee näin

1. Tallenna tarvitsemasi kirjaimet pdf-tiedostoina koneellesi
2. Tulosta oikea määrä kirjaimia
3. Leikkaa viirit irti ja mittaa narusta sopivan pituinen pätkä
4. Sommittele viirit naruun sopivin etäisyyksin
5. Taita viirin yläkulmasta pieni taitos, levitä liima ja kiinnitä siitä naruun 
6. Kiinnitä kaikki viirit samalla tavalla
Ja tadaa, viirinauha on valmis ripustettavaksi! 

Tältä polttaripaikalla näytti perjantai-iltana kun saimme koristeet paikalleen: 






Terassille paljun viereen käytiin keräämässä koivun oksia ja lisäksi toin kotoa meidän terassilta valkoiset lyhdyt ja ulkovalot. 


Saimme tulevalta sulhaselta hänen kaverinsa häistä jääneet tienvarsikyltit meidän käyttöön. Maalasimme vanhat nimikirjaimet peittoon valkoisella spray-maalilla ja kirjoitimme sitten mustalla paksulla tinner-tussilla uudet tekstit tilalle.


Näissä tunnelmissa painuttiin sitten saunan ja uinnin kautta nukkumaan ja jännittämään seuraavaa päivää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti