maanantai 6. heinäkuuta 2020

Kaasohommissa: Polttaripostia tulevalle morsiamelle

Viikonloppuna juhlittiin vihdoin parhaan ystäväni polttareita! Juhliahan oli suunniteltu polttarijengin voimin jo kuukausien ajan, mutta siitä tulevalla morsiamella ei onneksi ollut aavistustakaan. Alkuviikko blogissa tulee siis nyt kulumaan polttaritunnelmissa, kun vihdoin pääsen julkaisemaan kaikki polttarisuunnitteluun liittyvät postaukset. 

Rakastan kaikenlaisten pienten lahjojen askartelua ja suunnittelua ja siitä lähti ajatus, että olisi ihana yllättää meidän tuleva morsian erilaisilla pienillä polttaripaketeilla juhlia edeltävien viikkojen ajan. Suunnittelin kaikki printit Canva.com-sovelluksen avulla ja painatin ne Ifolorilla. Muistelisin, että idea näihin polttareihin viittaaviin vihjeisiin tuli joltain vieraista. Kehittelin siis paketteihin mukaan viestit, joissa oli aina jokin vihje tulevan polttaripäivän sisällöstä. Runot löysin googlailemalla ja Pinterestin avulla ja tarpeen tullen muokkasin niitä paremmin teemaan sopivaksi. 

Morsiamelle lähti yhteensä kuusi pakettia, joista ensimmäisessä hän sai polttariystäväkirjan ja tiedon siitä, että tulevien viikkojen aikana tulee saamaan postissa pieniä yllätyksiä polttareihin liittyen. Seuraavissa paketeissa oli aina joku vihje ja siihen liittyvä pieni juttu: viiniruno ja pieni skumppapullo vihjaamassa viinitastingista, vesipyssy ja armeija quote panssarivaunuajeluun liittyen, Team Bride-servetit ja aamiaisruno viittaamassa brunssiin, käsiraudat ja poliisilainaus viitaten polttariasuun ja teemaan, sekä kasvonaamio ja flamingon muotoinen kelluva juomatölkki viittaamassa morsiussaunaan ja paljuiluun. 

Viimeisen paketin mukana lähti lisäksi vielä polttarivala, jonka pyysimme allekirjoittamaan jo ennakkoon. 

Roses are red
so is wine
Poems are hard
I really just want
some wine


Cop: Do you know why I pulled you over?
Me: It's my bachelorette party?


Kun on saunan lämpimät mänöö
sinne on minun lempen mänköön;
kuin on tämän saunan uuni ärisöö, 
niin on minun lempeni ärisköön!


Näitä oli superhauska suunnitella ja morsiamelta saadun palautteen perusteella ne ilahduttivat häntäkin suuresti, virittivät jo polttaritunnelmaan ja loivat pientä jännitystä polttareiden lähestymisestä! :) Millaisia polttarikirjeitä/lahjoja te olette saaneet? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti