perjantai 3. heinäkuuta 2020

Luottokampaajan tuolissa: Studio Savon Eko

Oma luottokampaajani Sara on myös rakas ystäväni ja huolehtinut mun hiuksista jo ainakin kymmenen vuoden ajan. Tapasimme Saran kanssa aikoinaan rippileirillä, eli ystävyytemme on jatkunut jo 15 vuoden ajan. Kun Sara vielä opiskeli kampaajaksi niin usein värjättiin mun hiukset Saran kylppärissä ja leikattiin sitten keittiössä. Nyt Sara on työskennellyt jo useamman vuoden ajan Lahden keskustassa sijaitsevassa upeassa Studio Savon Ekossa. Matkustan mielelläni Espoosta Lahteen (ja varmaan matkustaisin vaikka toiselta puolelta Suomeakin) pari kertaa vuodessa ihan vaan Savon Ekon ja Saran takia!

Studio Savon Ekonista löytyvät kattavasti kaikki kauneuteen liittyvät palvelut kampaamosta kosmetologiin ja hierontaan saman katon alta. Liiketila on todella kauniisti sisustettu ja lisäksi Savonista löytyy oma shampanjabaari, jonka kuohujuomaa voi halutessaan nautiskella kampaamokäynnin yhteydessä. Itselläni on jo pitkään ollut haaveena, että joskus varaan itselleni samalle päivälle hieronnan, kasvohoidon ja kampaamokäynnin ja vietän koko päivän Savon Ekossa <3 Ehkä toteutan tämän parin viimeistään parin vuoden päästä, häiden alla! Nyt koronakevään aikana Studio Savon avasi myös oman verkkokaupan, eli Savonin ihania tuotteita pääsee tilailemaan kotiin vaikka ette Päijät-Hämeessä asuisikaan. 


Studio Savon Ekon omistaja, Kauneuskuningatar Kati muuten järjestää myös suosittuja meikkikouluja. Meikkikoulun voi varata itselleen, kahdestaan ystävän kanssa tai isommallekin porukalle. Meikkikoulussa  opettaja antaa henkilökohtaiset väri- ja tuotesuositukset jokaiselle osallistujalle ja hintaan kuuluu pieni ihoanalyysi, minikasvohoito Olivia Klein-ihonhoitotuotteilla itse opetellen, päivämeikin toteutus itse tehden vaihe vaiheelta, iltameikkivinkit, 11 meikkisivellintä, sekä kirjalliset ohjeet sekä siveltimien käytöstä, että meikkauksen vaiheista. Itselläni tuli heti mieleen, että tämä olisi aivan ihana idea polttareiden aktiviteetiksi tai sitten lahja kaasoille, ennen häitä!

Omat hiukseni ovat vuosien aikana kokeneet monia eri vaiheita pitkästä polkasta alaselkään asti ulottuviin kutreihin ja mustista hiuksista vaaleaan raidoitukseen. Viime vuosina kaikkein omimmalta tyyliltä on kuitenkin tuntuneet punaisen eri sävyt. Nyt lähtötilanne oli suoraan sanottuna ihan kamala, koska edellisestä kampaajakäynnistä oli aivan liian pitkä aika.... Tästä kuvasta myös näkee hyvin, kuinka paljon hiukseni kasvavat reilussa vuodessa. Yleensä aina sen 10-15 cm. 


Sara tuntee hiukseni, sekä niiden historian ja osaa aina toteuttaa täydellisen lopputuloksen (vaikka itsellänikään ei siitä ihan selkeää ennakkokäsitystä olisi). Mielestäni luottokampaajan tunnistaa nimenomaan siitä, että tämä osaa heitellä asiakkaalle ideoita, eikä hänen penkistään tarvitse ikinä lähteä pettyneenä kotiin. Päinvastoin, kampaamokäynnin jälkeen olo on aina säteilevä, kuin uudesti syntynyt! Minulla on pitkät ja todella paksut hiukset, joten jälleen kerran Sara sai ahkeroida niiden parissa 4 tunnin ajan. Ja lopputulos oli tälläkin kertaa täysin sen arvoinen, ihanaa olla taas punapää ♥



Ainakin tällä hetkellä olen vakaasti sitä mieltä, että räiskyvän punaiset hiukset tulevat olemaan osa myös häälookkiani. Olen jo buukannut Saran vastaamaan häälookistani, sillä jo vuosien ajan on ollut selvää, että jos joskus menen naimisiin, niin siihen tehtävään en osaisi kuvitella ketään muuta. Sara myös tiedusteli jo varovasti, että en kai haaveile mistään nutturakampauksesta :D Mun hiuksilla lopputulos todennäköisesti muistuttaisi sellaista Marge Simpson-lookkia. Mutta ei, mun hiukset tulee varmasti olemaan myös hääpäivänä osittain auki, se tuntuu kaikista omimmalta tyyliltä!



Studio Savon Ekosta tarttui lisäksi mukaani myös pari hoitotuotetta. Four Reasonsin uudistunut Colour mask toning treatment, sävyssä Red Copper ja Living Proofin Nourishing Styling Cream. Kyllä nyt taas kelpaa helliä hiuksia!


Onko teillä lukijoilla omia luottokampaajia? Vastaavatko he myös hääpäivän lookista?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti