perjantai 10. heinäkuuta 2020

Kaasohommissa: Polttarivala ja polttaribingo

Vielä viimeinen polttaripostaus (tällä erää) ja sitten jatketaan taas muiden aiheiden parissa! Viimeisen polttaripaketin mukana meidän tulevalle morsiamelle lähti myös polttarivala, jonka kehotimme allekirjoittamaan valmiiksi ennen h-hetkeä. Löysin netistä hauskan pohjan, jota sitten muokkasin meidän morsiamelle sopivaksi. Ja tämä on sitten vähän kieli poskessa laadittu, eli älkää pelätkö, emme toki estäneet esimerkiksi morsiamen yhteydenpitoa tai pakottaneet häntä tekemään mitään, mitä ei olisi halunnut :D Meidän kaveriporukassa tämä on ollut hauska polttariperinne ja kaikki kaverit on päässeet (tai joutuneet, miten sen nyt ottaa) allekirjoittamaan polttarivalan heti polttareiden alussa. Valan pohjan tein Canvalla, noudattaen samaa ulkoasua, mitä käytin polttariystäväkirjassa.


Lisäksi tein Canvalla myös polttaribingon, johon keksimme erilaisia tehtäviä/kohtia yhdessä polttariporukan kanssa. Osa oli tarkoituksella ihan hirveitä, niin että morsian voisi vähän kauhulla miettiä, että mitä ollaankaan hänen päänsä menoksi suunniteltu :D Ja osa sitten sellaisia, mitkä tiesimme, että hän voi ruksia yli polttaripäivän aikana ja saada sitten jossain vaiheessa bingon ja pienen palkinnon. 
Tällaisia kohtia bingosta löytyi: 

Vedä ykkösellä baarin hirvein shotti
Vastaanota sylitanssi stripparilta
Ota selfie tuntemattoman kanssa
Kaupittele jotain suuhun pantavaa
Esitä Tinakenkätyttö karaokessa
Tähtää ja ammu
Joku pitää puheen
Bailaa aamuun asti
Joku itkee
Askartele kookospähkinärintsikat
Nauti kuohuvaa
Tanssi tangolla
Pistä joku rautoihin
Morsianta vaimotellaan
Käy naku-uinnilla
Seiso päälläsi


Se jääköön salaisuudeksi mitkä kaikki näistä kohdista toteutettiin... Ainakin meidän morsian ja koko polttarijengi oli näistä tosi innoissaan! :) Mitäs te tykkäätte näistä?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti