keskiviikko 5. elokuuta 2020

Kauneimmat paperituotteet häihin: Esittelyssä 7 upeaa kotimaista yritystä

Kuva: Kalligrafia Kaarel (lupa kuvan käyttöön saatu)

Jos kutsujen ja muiden häiden paperituotteiden askarteleminen itse ei innosta, löytyy nykyään onneksi myös useampi ihana kotimainen yritys, jotka hoitavat sen puolestasi! Vaikka itse haaveilen, että suunnittelisin ainakin suurimman osan omien häidemme painotuotteista itse, olisi osa tuotteista, ihana tilata myös valmiina. Etenkin näin koronavuoden aikana haluan ehdottomasti tukea ennemmin suomalaisia pienyrittäjiä, kuin tilata tuotteet ulkomailta. 

Tässä postauksessa listattuna muutamia omia suosikkejani, joiden valikoimasta löytyy ihania paperituotteita häihin, ja toki muihinkin elämän juhlahetkiin! Yrityksen nimeä klikkaamalla pääset siirtymään suoraan heidän kotisivuilleen. 

TuomiDesigns

Pieni kalligrafiaan ja kuvitukseen painottunut graafisen suunnittelun studio Helsingistä. Tuomi Designsin erityisosaamista ovat hääkutsut sekä muut hää- ja juhlatuotteet, logot ja graafiset elementit pienille yrityksille, sekä kalligrafiakurssit. Nettisivujen galleriasta löytyy ihania inspiraatiokuvia toteutetuista tuotteista ja tarjouspyynnön voi jättää nettisivuilta löytyvän yhteydenottolomakkeen kautta. 


Suomalainen personoitavien kutsujen ja kiitoskorttien verkkokauppa, jonka kaikki kutsut suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. Paperiinan valikoimasta löytyvät muunmuassa tyylikkäät hääkutsut ja kiitoskortit, suloiset kastekutsut pienokaisen ensimmäiseen juhlaan ja modernin minimalistiset ylioppilaskutsut ja kiitoskortit. Kotisivuilta löytyy myös loistavia vinkkejä kutsujen viimeistelyyn ja hääkutsujen tekstin suunnitteluun! Verkkokaupasta löytyy useita erilaisia malleja kutsukortteihin, menu- ja ohjelmakortteihin, kiitoskortteihin, paikkakortteihin ja pöytänumeroihin ja omista suosikeistaan voi tilata myös kotiin näytekappaleet. Paperiinan hääkutsut tulostetaan laadukkaalle mattavalkoiselle eläväpintaiselle paperille ja niiden hintaan sisältyvät myös paksut luonnonvalkoiset kirjekuoret. Kutsujen minimitilausmäärä on 25 kpl. 


Laadukkaisiin paperituotteisiin erikoistunut liike Helsingin keskustassa, Fredrikinkadulla. Papershopilla on myös oma verkkokauppa ja myymälän yhteydessä toimiva painostudio. Papershopin myymälä on aivan ihastuttava ja siellä tulee vierailtua yleensä aina jos liikun Punavuoren suunnilla. Minulla on tapana hamstrata kortteja valmiiksi erilaisiin tilanteisiin: häihin, ristiäisiin, tupareihin, synttärionnitteluja varten... Täältä ei vaan voi lähteä tyhjin käsin!

Papershopin valikoimasta löytyy paljon erilaisia juhla- ja lahjatuotteita. Itse olen erityisen ihastunut kirjekuoren sisälle liimattaviin "sisuspapereihin", ne olisivat ihana pieni lisä hääkutsuihin! Papershopin tilausvalikoimasta löytyy myös ihania malleja hääkutsuihin, kiitoskortteihin ja vieraskirjoihin. Kaikki kutsut suunnitellaan ja painetaan heidän omassa painostudiossaan ja kutsujen minimitilausmäärä on 10 kpl. 

Papershopin Peppi ja Niina pitävät myös ihanaa hääaiheista podcastia: Hääpodia, josta olen kirjoittanut tässä postauksessa lisää!


Kahden naisen tamperelainen yritys, joka tarjoaa yksilöllisiä ja ylellisiä käsin tehtyjä tuotteita häihin ja muihin tärkeisiin elämän tärkeisiin tapahtumiin. Havu ja Helmen valikoimassa löytyy puolivalmiita Semi-custom malleja, jotka on jaettu neljään eri mallistoon: Aamu, Kuura, Verso ja Lumo. Sivuilta löytyy myös valmis hinnasto ja esimerkiksi yksipuoliset semi custom-kutsut kustantavat 225€/25 kpl. 
Jos valmiista malleista ei löydy mieleistä tai kaipaa muuten vaan täysin uniikkeja tuotteita, tarjoaa Havu ja Helmi myös mahdollisuuden custom-tuotteisiin, jotka on suunniteltu täysin asiakkaan toiveiden mukaisesti. Näiden lisätietoja voi tiedustella kotisivujen yhteydenottolomakkeen kautta. Sivuilla myös kerrotaan, että tämän vuoden varauskalenteri yrityksellä on jo täynnä, eli jos haaveilet Havu ja Helmen tuotteita ensi vuoden häihin, kannattaa toimia nyt!

Kalligrafiastudio

Moderniin kalligrafiaan ja käsillä kirjoittamisen taikaan keskittynyt luova studio, jonka kautta voi tilata kaikki häiden paperituotteet kutsuista paikka- ja menukortteihin. Tilaus onnistuu yrityksen nettisivujen kautta ja sieltä löytyy erinomainen opas tilauksen tekemiseen. Ensin valitaan mieleiset elementit, ja tehdään tilaus verkkokaupan kautta. Tämän jälkeen Kalligrafiastudio tekee 2-3 koevedosta, joista asiakas valitsee mieleisimmän ja tämän jälkeen on vielä vuorossa kaksi korjauskierrosta, jotta jokainen pienikin yksityiskohta saadaan varmasti kohdalleen. Hinnastossa 40 kpl kutsuja näytti kustantavan 259€. 

Kalligrafiastudion valikoimasta löytyy paperituotteiden lisäksi myös kalligrafian verkkokursseja. Seuraava Masterclass-kurssi on tulossa syksyllä ja nettisivuilla voi jo ilmoittautua sähköpostilistalle, jolloin saa sähköpostiin ilmoituksen seuraavasta kurssista. Lisäksi kotisivuilta löytyy oma verkkokauppa, josta voi tilata kalligrafiavälineitä ja esimerkiksi Kalligrafiakirjan, jonka avulla voi itse harjoitella kalligrafiaa. Kalligrafiastudio järjestää myös kalligrafia-aiheisia workshoppeja ja näitä on mahdollista buukata myös omalle ryhmälle. Tämä olisi ihana aktiviteetti esimerkiksi polttareihin!


Suomessa suunnitellut ja painetut kauniit ja yksilölliset hääkutsut sekä muut painomateriaalit juhliin valmiista valikoimasta tai räätälöitynä. Anna S. Kutsukorteista löytyy kuusi ihanaa valmista mallistoa: Boho, Harso, Kukka (oma suosikkini!), Viherrys, Lamput ja Timantti. Mallistoista löytyvät kauniisti toisiinsa sointuvat kutsut, ohjelma- ja menukortit, paikkakortit, hääinfot, vieraskirjan sivut, sekä kiitoskortit ja tuotteet voi tilata kätevästi verkkokaupasta. Tilatessa voi valita valmiin painetun kutsun (esimerkiksi Kukka-malliston kutsu 4,90€/kpl) tai sähköisen pdf-tiedoston (sama Kukka-malliston kutsu 75€), jolloin kutsun voi tulostaa itse tai painattaa haluamassaan paikassa. Verkkokaupasta löytyy myös lisätarvikkeita, kuten kuultopapereita, sinettileimasimia ja sinettivahaa. 

Valmiiden mallistojen lisäksi AnnaS. Kutsukortit suunnittelee myös uniikkeja mittatilaustuotteita.


Tuore yritys, joka tarjoaa modernilla kalligrafialla käsintehtyjä yksityiskohtia häihin ja muihin juhlatilanteisiin. Valikoimasta löytyy esimerkiksi kauniilla kalligrafialla käsin kirjoitetut paikkakortit (1,80€/kpl etunimellä) tai kirjekuoret (3,50€/kpl). Värivalikoimaa sekä musteeseen, että kartonkeihin on runsaasti, joten niistä voi haluta juuri omien juhlien väreihin sopivat. Myös kutsut sekä menu- että ohjelmakortit voidaan ensin kirjoittaa käsin kalligrafialla ja sitten toimittaa asiakkaalle digitaalisina tiedostoina, jolloin ne voi painattaa haluamassaan paikassa. Yhteyttä voi ottaa Facebookin tai Instagramin kautta tai sähköpostilla kalligrafiakaarel@gmail.com!

Kuva: Kalligrafia Kaarel (lupa kuvan käyttöön saatu)

Seuraa myös instagramissa!


@tuomidesigns

Toivottavasti näiden joukosta löytyi ihania palveluntarjoajia myös teille lukijoille! ♥

2 kommenttia:

  1. Hei Hanna! Suurkiitokset, että nostit verkkokauppani Paperiinan suosikkiesi joukkoon! Keväällä 2020 verkkokaupan avanneena on ihanaa huomata, että asiakkaat löytävät tuotteeni ja pitävät niistä 💕 Toivotan sinulle ihanaa aikaa matkalle alttarille 💕 Jään innolla seuraamaan blogiasi! T. Mari / Paperiina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanasta kommentista! 💕 En tiennytkään että Paperiinakin on niin tuore yritys, aivan ihania tuotteita!

      Poista