maanantai 7. syyskuuta 2020

Hääpäiväkirjat osaksi Häät-blogiyhteisöä!

Tänään luvassa heti uuden viikon alkajaisiksi jännittäviä uutisia, ihanaa päästä jakamaan tämä myös teille! Hääpäiväkirjat on nimittäin kutsuttu mukaan Häät-median blogiyhteisöön! ♥

Jos Häät-blogiyhteisö ei ole teille lukijoille entuudestaan tuttu, niin kyseessä on siis syksyllä 2018 perustettu Häät-median hääblogi-yhteisö, joka omilla julkaisualustoillaan kirjoittavista itsenäisistä bloggaajista.Yhteisön ensisijaisena tarkoituksena on tarjota valikoiduille jäsenblogeille inspiroiva yhteisö ja kumppanuutta, jonka avulla bloggaaminen on entistäkin inspiroivampaa ja monimuotoisempaa. Lisäksi tavoitteena on kehittää suomalaista hääblogiskeneä yhä vahvemmaksi ja monipuolisemmaksi. Olen itse seurannut sekä Häät-mediaa, että blogiyhteisöön kuuluvia blogeja aktiivisesti jo jonkin aikaa, joten lähdin mukaan tähän yhteistyöhön todella mielelläni!

Minulle tärkeää on myös se, että blogiyhteisö ei aseta minkäänlaisia vaatimuksia blogin postaustahdille, yhteistyötahoille, ulkoasulle tai alustalle, vaan jokainen blogi on kutsuttu mukaan juuri sellaisena kuin on. Blogi tulee siis jatkossakin olemaan minun näköiseni. Mahdolliset kaupalliset yhteistyöt saan valita itse ja blogissa esitetyt suositukseni tulevat jatkossakin perustumaan sataprosenttisesti omiin mielipiteisiini. Uskon tämän kuitenkin tuovan lisäarvoa sekä minulle, että teillä lukijoille ja odotan tulevaa yhteistyötä ja muiden bloggaajien tapaamista innolla. 

Täältä pääsette lukemaan lisää Häät-blogiyhteisöstä ja tutustumaan muihin yhteisön blogeihin! ♥

Tulen myös jatkossa tägäämään kaikki blogiyhteisöön liittyvät postaukset #häätblogiyhteisö-tunnisteella, jolloin tekin löydätte ne helposti samaan paikkaan koottuna. Lisäksi blogin oikeaan sivupalkkiin on lisätty Häät-kuvake, josta klikkaamalla pääsette helposti siirtymään Häät-median sivuille. 

Täällä kirjoittelee tänään ikionnellinen ja hyvin väsynyt kaaso. Lauantaina vietettiin parhaan ystäväni ja hänen miehensä häitä ja hääpäivä oli ikimuistoinen ja onnistunut. Tulen kirjoittamaan lisää hääpäivästä ja kaasoilusta tänne blogin puolelle tämän viikon aikana. Luvassa postausta ainakin kampauksestani ja meikistäni ja hääpäivän tunnelmia, sekä vinkkejä kaason puheeseen. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti