perjantai 11. syyskuuta 2020

Hääsuunnittelukirjan arvonta ja fiiliksiä hääbloggaamisesta

Blogi on nyt ollut pystyssä 4 kuukautta ja olen nauttinut sen kirjoittamisesta jo tämän muutaman kuukauden aikana aivan suunnattomasti! Perustin blogin nimensä mukaisesti omaksi päiväkirjakseni, johon voisin tallettaa häiden suunnitteluun liittyviä yksityiskohtia ja purkaa loputonta hääinnostustani. Olen aina rakastanut kirjoittamista ja nuorempana kirjoittanut sekä perinteistä päiväkirjaa, että anonyymia livejournalia joskus sen kulta-aikoina. On kuitenkin ollut mahtava yllätys, miten moni on innostunut lukemaan blogia ja olen todella kiitollinen siitä, että saan jakaa päiväkirjani päivittäin kaikkien teidän ihanien lukijoiden ja seuraajien kanssa. Teidän kanssanne käyty vuorovaikutus ja kommentointi on tuonut paljon lisäintoa ja iloa häidemme suunnitteluun ja olen jo nyt saanut mahtavia uusia tuttavuuksia. Toivon, että vaikka opintoni jatkuivat viime viikolla ja kokoaikatyön ja opiskelun yhdistäminen tulee olemaan jälleen aikataulullisesti aika haastavaa, minulta löytyisi myös syksyllä aikaa kirjoittaa tätä blogia yhtä ahkerasti. Tästä on tullut oma juttuni, pieni hengähdystaukoni kiireisen arjen keskellä. Pitkästä aikaa minulla on harrastus, josta olen aidosti innoissani!

Aloitin blogin kirjoittamisen toukokuun puolivälissä ja tämän 4 kuukauden aikana blogissa on vieraillut huikeat 11 000 kävijää ja blogin instatilillä seuraajia on jo yli 200!!! Hurjan iso kiitos ihan jokaiselle teistä, kun luette ja seuraatte ♥ Tästä kiitoksena halusin myös järjestää teille pienen arvonnan. Tätä ei ole toteutettu yhteistyössä kenenkään kanssa, vaan hankin palkinnon ihan itse omilla roposillani (teki muuten mieli ostaa samalla itsellenikin :D Ehkä käyn huomenna hakemassa!). Haluan lahjoittaa tämän Hääsuunnittelukirjan ilahduttamaan jotakuta teistä ja avuksi häävalmisteluihinne!

Jos Hääsuunnittelukirja ei ole entuudestaan tuttu, niin kyseessä on siis suomenkielinen häiden suunnitteluun tarkoitettu kirja, joka sisältää 14 erilaista osiota. Sen avulla voi laatia budjetin, tehdä muistilistoja ja se auttaa pysymään kartalla kaikista muistettavista asioista vihkimusiikin valinnasta häämatkan varaamiseen. Vaikka itse olen sähköisten sovellusten suuri kannattaja, olen hääsuunnitteluun kaivannut niiden rinnalle myös jotain muistiota, johon voisi kirjata asioita ylös ihan perinteisessä muodossa. Paperisessa kirjassa parasta on se, että se on konkreettinen ja käsin hypisteltävä ja siitä jää myös itselle ihana muisto, jota voi selailla jälkikäteen. Arvontaan voi ilman muuta osallistua vaikka omat häät eivät vielä olisikaan ajankohtaiset, sillä kirja on ihana lahja tai yllätys vaikkapa häitää suunnittelevalle ystävälle tai sitten sen voi säästää tulevaan, omia häitä varten. 


Arvontaan voit osallistua jättämällä terveisesi tämän postauksen kommentteihin joko täällä blogissa tai blogin instatilin (@haapaivakirjat) puolella. Kerro kommentissa vaikkapa miksi tykkäät seurata blogia, kerro toiveesi tuleviin postauksiin tai jaa mitä vaan muuta häihin liittyvää! Osallistumisaikaa on sunnuntaihin 13.9.2020 klo 23:59 asti ja sen jälkeen olen voittajaan yhteydessä henkilökohtaisesti. Onnea arvontaan! ♥




4 kommenttia:

  1. Meillä myös häät elokuussa 2022, joten on ihana seurata myös teidän matkaa kohti häitä ja tämä kirja tulisi tarpeeseen! 🤩

    VastaaPoista
  2. Mukana ollaan ja hääblogeja seuraan nyt kun olen saanut kunnian toimia kaasona. <3

    hippohiiri@gmail.com

    VastaaPoista
  3. Ihana että löysin tieni blogiisi :) Meidän häät on myös vuonna 2022, piti olla myös elokuussa mutta juhlapaikan saatavuuden vuoksi taivuin päivämäärään 30.7. :) Tämä kirja olisi ihana, sähköistä versiota olen täyttänyt mutta se nyt on ihan eri asia :)

    VastaaPoista
  4. Antaisin tämän tulevalle hääparille 2021kesähäät. Salli.moilanen35@gmail.com

    VastaaPoista