lauantai 19. syyskuuta 2020

Hääyön majoitus eri budjeteille: Turku

Yksi paljon keskusteltu asia häihin liittyen on se, kannattaako hääyötä suunnata viettämään hotelliin vai ihan vaan omaan kotiin? Ehtiikö hotellista nauttia, jos sinne saapuu väsyneenä keskellä yötä? Nykyään suosittua on myös, että hääpari yöpyy häiden jälkeen kotona, mutta menee hotelliin sitten häistä seuraavana päivänä, jolloin majoituksesta ehtii nauttia vähän pidempään. 

Me olemme yhtä mieltä siitä, että vaikka menisimmekin hotellille vasta yöllä, haluamme silti majoittua hääyön ihanasti hotellissa. Toki tähän vaikuttaa myös se, että häitämme vietetään Turussa ja me itse asumme Espoossa, joten kotona yöpyminen ei oikein olisi edes mahdollista. Haluamme myös päästä nauttimaan huoneeseen tilatusta aamiaisesta, kuohuvalla kilistelystä ja myöhäisestä huoneenluovutuksesta. 

Turun hotelleista kovinkaan moni ei ole minulle entuudestaan tuttu, mutta hääyötämme silmällä pitäen olen tehnyt tutkimustyötä ja koonnut listaa siitä, minkälaisia majoitusvaihtoehtoja eri budjeteille Turun hotellitarjonnasta löytyy. Olen myös suunnitellut, että tulemme yöpymään häitä edeltävän yön kaasojeni kanssa hotellissa, joten sitäkin silmällä pitäen olen halunnut tutustua eri vaihtoehtoihin. Unelmana olisi, että kaikki mahtuisimme yöpymään samaan huoneeseen ja aamulla voisimme myös laittautua rauhassa siellä!

Huoneen nimeä klikkaamalla pääset siirtymään suoraan hotellin sivuille ja selaamaan kuvia huoneista. 

Alle 150€ 

Jos haluat päästä hääyön majoituksen kanssa suhteellisen pienellä budjetilla, tutustu näihin kolmeen vaihtoehtoon! Tavalliseen standard-huoneeseen verrattuna ne tarjoavat pientä luksusta, esimerkiksi enemmän tilaa, leveämmät vuoteet ja hygieniatuotteita.

Hotel Centro King Superior

Hotel Centro oli itselleni kokonaan uusi tuttavuus! Kyseessä on yksityinen boutique-hotelli, joka sijaitsee aivan Turun keskustassa ja ainakin arvosteluiden ja kuvien perusteella näytti oikein viihtyisältä. Kaikki Centron huoneet on sisustettu yksilöllisesti moderniin ja skandinaaviseen tyyliin ja lisäksi Centro on myös taidehotelli, sillä hotellihuoneissa ja yleisissä tiloissa on esillä yli 50 nykytaideteosta. Tämä kuulosti niiiiiin mun hotellilta!

Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone Solo King

Sokos Hotel Kupittaa Standard King

Sokos Hotels-ketjun hotellit eivät yleensä petä koskaan! Näistä valitsisin itse joko historiaa ja boutique hotel-tunnelmaa yhdistävän Solo Sokos Hotel Turun Seurahuoneen tai vasta avatun uutuuttaan kiiltelevän Sokos Hotel Kupittaan. 


Alle 250€

Jos hääyön majoitukseen haluaa panostaa budjetillisesti vähän enemmän, löytyy upeita vaihtoehtoja myös Turusta runsaasti! Tämän hintaluokan huoneissa on enemmän oleskelutilaa ja usein myös erillinen sohva tai oleskelualue. Ruissalo Span Superior-huoneen voi myös varata merinäköalalla, jolloin heti herätessä pääsee nauttimaan upeista maisemista. Lisäksi osasta huoneista löytyy oma sauna, joka olisi meillä itsellämme haaveissa! Olisi ihanaa aloittaa häiden jälkeinen aamu aamusaunalla ja kiireettömällä aamiaisella. 

Vaikka itse yövymmekin usein ketjuhotelleissa, haluan näistä hotelleista kuitenkin nostaa esiin erityisesti yksityisiä hotelleja, eli nyt syyskuussa Kakolanmäellä avautuvan uuden Hotel Kakolan ja upean yksityisen, vanhan ajan kartanotunnelmaa henkivän Park Hotel:in. Näissä molemmissa yöpyminen olisi varmasti upea elämys! Kakolan osalta varsinaisia huonehintoja ei vielä ollut saatavilla, mutta lahjakorteista päättelin, että superior-huone asettuisi tähän hintakategoriaan. 

Hotel Kakola Superior-huone

Park Hotel Perhehuone

Sokos Hotel Seurahuone Solo Supreme Sauna

Sokos Hotel Kupittaa Superior King kahdella lisävuoteella

Radisson Blu Marina Superior tai Business Class

Ruissalo Spa Superior-huone merinäköalalla

Scandic Atrium tai Scandic Julia Superior Plus (saunalliset huoneet)


Alle 350€

Me emme ole vielä koskaan yöpyneet matkoillamme sviitissä, joten toisaalta houkuttaisi  myös panostaa nyt hääyön kohdalla ja päästä kokemaan myös se. Turun hotellien sviiteistä valitsisin itse jonkin näistä kolmesta vaihtoehdosta, joista jokaisessa on omanlaisensa tunnelma! 

Park Hotel:ista löytyy kaksi ainutlaatuista sviittiä Ateljeesviitti ja erityisesti hääpareille sopiva Morsiussviitti. Solo Sokos Hotel Turun Seurahuoneen Ultimate Suitella puolestaan on kokoa huikeat 65 neliömetriä ja sviitissä voi muunmuassa rentoutua kylvyssä tai katsella lempiohjelmaa laajasta kanavavalikoimasta. Lisäksi huonehintaan sisältyy myös herkullinen artesaaniannos, runsaan aamiaisvalikoiman lisäksi. Ruissalo Spa-hotellin ylimmässä kerroksessa sijaitseva Airisto Suite puolestaan on juuri valmistunut ja tarjoaa huikeat maisemat merelle. Sviitissä on oma parveke merinäköalalla ja lisäksi sviitin kylpyosiossa on sauna ja kahden istuttava poreamme, josta on myös näkymä merelle. 

Park Hotel Sviitti

Solo Sokos Hotel Seurahuone Ultimate Solo Suite

Ruissalo Spa Airisto Suite


Yli 400€

Jos haluat panostaa hääyöhön täysillä, valitse kaupungin hulppein majoitus eli Radisson Blu Marinan Executive Suite. Radisson Blu Marina sijaitsee aivan Aurajoen rannassa ja on tunnettu hyvästä palvelustaan. Executive-sviiteissä on suuri luonnonvalon valaisema oleskelualue rentoutumista varten, kattava valikoima juomia minibaarissa sekä erilaisia päivän sanoma- ja aikakauslehtiä. Lisäksi sviitistä löytyy myös upealla näköalalla varustettu yksityissauna. 

Radisson Blu Marina Executive Suite

---

Toivottavasti tästä löytyi hyviä vinkkejä myös muille Turun seudun hääpareille! Itselleni iski tätä kirjoitellessa positiivisella tavalla tuskastunut fiilis, koska ihania majoitusvaihtoehtoja on niin monta!  Ehkä päädymme yöpymään koko hääviikonlopun hotellissa, niin voi testailla pariakin eri vaihtoehtoa :D Jakakaa kommenttiboksin ja instan puolella myös omia kokemuksianne/suosituksianne Turun seudun hotellitarjonnasta ♥ 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti