perjantai 16. lokakuuta 2020

Hääyön majoitus eri budjeteille: Tampere

Seuraavan majoituspostauksen vuoro! Turun majoitusvaihtoehtojen vertailu oli todella suosittu ja toivoitte vastaavia postauksia myös muiden kaupunkien osalta, joten tänään vuorossa ihana Tampere! Etsin hinnat samalle ajankohdalle kuin viimeksi Turun kohdalla, eli ajalle 12.-13.6.2021. 

Yllätyin tätä tehdessäni siitä, että Tampereen hotellien hintataso vaikutti Turkua huomattavasti korkeammalta. Toki kannattaa huomioida, että moniin postauksen hotelleista on saatavilla spesiaalitarjouksia ja hinnat ovat usein huomattavasti edullisemmat, jos varauksen tekee vasta lähempänä haluttua ajankohtaa. Häiden kohdalla kuitenkin majoitus halutaan usein varata todella hyvissä ajoin ja siksi halusin käyttää vertailuajankohtana tuota kyseistä viikonloppua. Mutta muistakaa siis metsästäkää tarjouksia ja käykää kokeilemassa hintakalenterissa, miten haluamanne huoneen hinnat muuttuvat ajankohdan mukaan. 

Alle 100€ 

Jos hääyön majoitukseen ei kaipaa erityistä luksusta, löytyy Tampereen seudulta myös pari erittäin huokeaa majoitusvaihtoehtoa. Hotelli Villen Double+K huoneistossa on myös oma keittiö ja häiden jälkeisenä aamuna siellä voi valmistaa vaikkapa ihanan kiireettömän brunssin itse. 

Hotelli Ville - Double + K

Jos Tampereelta on valmis lähtemään vähän kauemmaksi, löytyy Mäntästä myös Mäntän Klubi, jonka Superior-huonekin mahtuu tähän hintaluokkaan. Klubi on rakennettu vuonna 1920 ja sen upea arkkitehtuuri on herättänyt huomiota myös maailmalla. Klubin 30 huonetta ovat kaikki uniikisti sisustettuja kertovat kukin oman tarinansa. 

Mäntän Klubi - Superior

Alle 150€

Tähän hintaluokkaan löytyi Tampereelta kaksi itseäni kiinnostavaa vaihtoehtoa. Tammerkosken rannassa sijaitseva Radisson Blu Grand Hotel Tammer on yksi Tampereen ikonisimmista rakennuksista ja nykyään siinä yhdistyvät moderni boutique-hotel ja kiehtova historia. Grand Tammer on vuosien saatossa houkutellut vieraakseen elokuvantekijöitä, diplomaatteja ja muita tunnettuja henkilöitä. 

Radisson Blu Grand Hotel Tammer - Hotellihuone

Dream Hotel puolestaan on Tampereen keskustassa sijaitseva yksityinen design-hotelli, joka on perustettu suositun Dream Hostelin yhteyteen. Dream Hotelin huoneiden sisustus on uniikki, tyylikäs ja skandinaavinen ja itse ihastuin niiden tunnelmaan. 

Dream Hotel - Double Room En Suite

Alle 250€

Tämän hintaluokan vaihtoehtoja Tampereelta löytyi ylivoimaisesti eniten! Omiksi suosikeiksini nousivat ehdottomasti Lillan Hotel Café & Butik sekä Lapland Hotels Tampere. Lillan Hotel Café & Butik on rauhallinen boutique-hotel, joka sijaitsee Viinikassa noin 1,5 kilometrin päässä Tampereen keskustasta. Hotelli sijaitsee vanhassa tunnelmallisessa puurakennuksessa ja jokainen huone on sisustettu uniikisti. Tämä hotelli on niin kaunis, että haluaisin suunnata tänne heti! Olen lukenut useammastakin blogista myös kehuja Lillanin ihanasta aamiaisesta. Lillanin kaikki huonetyypit mahtuvat tähän samaan hintakategoriaan. Jos kaipaatte pientä lisähemmottelua, valitkaa siis Deluxe Double Room, jonka mukavuuksiin kuuluvat kylpyammeen lisäksi teen-/kahvinkeitin, oleskelualue, kylpytakit ja maksuton elokuvakanava. 

Lillan Hotel Café & Butik - Comfort Double Room, Deluxe Double Room, Deluxe Double Room with Bathtub

Olen jo pitkään haaveillut Lapland Hotelsin kaupunkihotelleissa yöpymisestä! Ne tarjoavat Lapin elämyksellisyyttä ja tunnelmaa myös keskelle kaupunkia. Hotellihuoneiden sisustus on saanut vaikutteita luonnosta ja Lapin tarinoista. Comfort-huoneessa pientä lisähemmottelua tuovat laadukkaat Rento- kylpytuotteet, teen - ja kahvinkeittomahdollisuus, sekä runsas kanavavalikoima. Hotellin ylimmässä kerroksessa sijaitsevat myös upeat saunatilat, joista aukeaa näkymä yli kaupungin.Ystäväni viettivät juuri syyskuussa hääyönsä tässä hotellissa ja olivat todella tyytyväisiä sekä huoneeseen, että asiakaspalveluun!

Lapland Hotels Tampere - Comfort Queen

Sokos-hotellit eivät yleensä petä koskaan ja Tampereen keskustasta löytyy niitä peräti kolme kappaletta! Me olemme T:n kanssa yöpyneet Sokos Hotel Villassa, joka oli suloinen ja rauhallinen boutique-hotel, aivan rautatieaseman vieressä. Solo Sokos Hotel Tornissa en ole vielä päässyt yöpymään, mutta hotellin upeassa kattobaarissa olen vieraillut useampaankin otteeseen. Solo King ja Solo Up King-huoneiden välillä on muutaman kympin hintaero, joten kannattaa ehdottomasti varata huone hotellin ylemmistä kerroksista ja nauttia häiden jälkeisenä aamuna upeista kaupunkimaisemista!

Solo Sokos Hotel Torni - Solo King, Solo Up King

Solo Sokos Hotel Villa - Standard Queen

Solo Sokos Hotel Ilves - Superior King


Radisson Blu Grand Hotel Tammer - Superior-huone

Scandic Hotel Rosendahl - Standard, Standard bathtub

Alle 350€

Jos haluatte hääyön varalle myös pientä luksusta, kannattaa tutustua näihin vaihtoehtoihin! 

Solo Supreme King-huoneessa on Solo King-huoneeseen verrattuna enemmän tilaa ja mukavuuksia. Hotellin kerroksissa 18–23 sijaitsevissa tilavissa kulmahuoneissa on kahteen suuntaan avautuvat huoneenkorkuiset ikkunat, jotka tarjoavat huikeita näköaloja. Huoneesta löytyy suihkun lisäksi myös kylpyamme ja huonehintaan sisältyy kaksi alkoholitonta juomaa minibaarista. Erinomainen tilaisuus aloittaa häiden jälkeinen aamu kuohuvalla!

Solo Sokos Hotel Torni -  Solo Supreme King

Yövyimme T:n kanssa muutaman yön Holiday Club Tampereen kylpylässä ystäviemme hääviikolla. Hotelli sijaitsee upealla paikalla ja historiallinen rakennus itsessään on upea. Ainakin meidän standard-huoneemme oli kuitenkin jo parhaat päivänsä nähnyt ja hiukan nukkavieru, joten tämä ei ehkä olisi oma ykkösvalintani hääyön varalle. Plussaa kuitenkin hyvästä palvelusta ja toki kylpylä on hauska lisä, jos sinne haluaa suunnata vaikkapa häiden jälkeisenä aamuna rentoutumaan!

Holiday Club Tampereen kylpylä - Standard

Hotel Tammerin perhehuoneissa on enemmän tilaa ja ihanan leveä king-vuode. Osassa huoneista on myös kylpyamme. 

Radisson Blu Grand Hotel Tammer - Perhehuone

Scandic-hotellien Superior ja Superior Plus-luokan huoneista löytyy pieniä mukavia lisäjuttuja, kuten kylpytakit, Face Stockholmin kosmetiikkatuotteita ja teen- ja kahvinkeittomahdollisuus. 

Scandic Hotel Rosendahl - Superior Plus

Scandic Hotel Hämeenpuisto - Standard, Superior

Scandic Hotel City - Superior

Alle 400€

Tampereen hotelleista löytyy hääyötä varten myös paljon upeita sviittejä, joista lähes kaikissa lisäluksuksena on myös oma sauna! Omiksi suosikeikseni näistä nousivat Solo Sokos Hotel Villan upea kaksikerroksinen Tornisviitti, jonka yläkerrasta löytyvät sauna ja kylpyamme ja josta on näköala kaupunkiin, sekä Hotel Tammerin Tammerkoski sviitti, jossa on erillinen oleskelutila ja ihana parveke. 

Solo Sokos Hotel Villa - Junior Suite, Suite

Holiday Club Tampereen kylpylä - Suite, Suite järvinäkymällä

Radisson Blu Grand Hotel Tammer - Tammerkoski sviitti

Scandic Hotel City - Junior Suite


Yli 400€ 

Myös upeita luksusluokan sviittejä löytyy Tampereelta useampi. Jos siis haluatte panostaa hääyöhön 110%, tutustukaa näihin. Näissä sviiteissä on kokoa ja tyyliä! Tämän hintaluokan osalta ihastuin itse etenkin Lapland Hotelsin sviittiin, josta löytyy vartalon mukaan muotoutuva 180 x 205 kokoinen sänky sekä oma sauna ja kaksi suihkua, sekä Solo Sokos Hotel Ilveksen 18.kerroksessa sijaitsevaan hulppeaan Presidential Suiteen, josta löytyy myös oma poreamme. 

Lapland Hotels Tampere - Deluxe King, Premium Deluxe King, Sviitti

Solo Sokos Hotel Torni - Ultimate Solo

Solo Sokos Hotel Ilves - Suite, Presidential Suite

Scandic Hotel Rosendal - Master Suite

Scandic Hotel Koskipuisto - Superior Sauna

Näiden joukosta varmasti löytyy jokaiselle jotakin! Minkä näistä valitsisitte omaa hääyötä varten?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti