lauantai 17. lokakuuta 2020

Syksyn Häämessut netissä-tärpit

Ensi viikolla häämessuillaan taas netissä! Tykkäsin itse kevään Häämessut netissä-viikonlopusta todella paljon (täältä voit lukaista kevään messujen tunnelmia), joten olin odottanut syksyn messuohjelman julkaisua innolla. Nyt syksyn messuilla messuosastot ovat avoinna perjantaista keskiviikkoon ja messuohjelmasta päästään nautiskelemaan viikonloppuna 24.-25.10.2020. 

Kaipuu häämessuille on kova ja minusta on superhienoa, että koronan keskelläkin pääsemme kuitenkin nauttimaan messutunnelmasta edes näin virtuaalisesti! Häämessut netissä-sisältö on katsottavissa täysin ilmaiseksi ja ohjelmat pystyy katsomaan myös jälkikäteen, mikä on iso plussa virtuaalisilla messuilla.

Kokonaisuudessaan tuleva messuohjelma vaikuttaa todella mielenkiintoiselta, joten todennäköisesti tulen itse katsomaan kaikki ohjelmat, jos vain suinkin ehdin. Halusin kuitenkin nostaa ohjelmasta esille muutamia omia suosikkejani:

Messuohjelman tärpit

Kattava valikoima häätrendejä vuodelle 2021 

Häämessut netissä-ohjelmassa on luvassa paljon trendejä ensi vuodelle! Lauantaina on luvassa Hashtag Häiden Ellin tietoisku tulevan vuoden häätrendeistä ja illan Hääkukkia-ohjelmassa keskustellaan myös ensi vuoden hääkukkatrendeistä. 

Sunnuntaina puolestaan kuullaan ensi vuoden häämeikki ja -kampaustrendeistä, sekä päästään ihastelemaan ensi vuoden hääpukumuotia. Lisäksi iltapäivällä kuullaan vielä vuoden 2021 hääkattaustrendeistä!

Ihana-lehden DIY-paja: Trendikkäät makrameelyhdyt

Lauantaina messuohjelma käynnistyy itselleni oikein mieleisellä numerolla, nimittäin makrameelyhty-workshopilla. Hurahdin makramee-solmuiluun jo viime vuonna ja innostus ei ole laantunut! Makrameelyhdyt sopivat loistavasti somisteeksi häihin, mutta myös kodinsisustukseen tai joululahjaksi. Tähän aion ehdottomasti osallistua!

Tanssintahdin häätanssikurssi

Käsi pystyyn muut hääparit, joilla valssin askeleet ovat hakusessa?! Meidän häätanssimme tulee olemaan perinteinen valssi ja olemme jo kauhuissamme vitsailleet, että saa nähdä mitä siitä tulee, kun kumpikaan ei ole vuosiin valssia tanssinut. Nyt voisi siis olla oiva tilaisuus aloittaa valssitreenit, kotoa käsin!

Manschett ja miesten juhlapukeutuminen

Sunnuntai-illan viimeisenä ohjelmana kuullaan miesten juhlapukeutumisesta ja kuullaan miesten pukeutumiseen erikoistuneen Manschettin vinkit hääpukeutumiseen. Olen kuullut Manschettista paljon hyvää ja se on yksi liikkeistä, joita omakin sulhaseni harkitsee, joten tätä ohjelmanumeroa odotamme molemmat innolla. 
 

Kiinnostavia messuosastoja

Hääpuvut: Josefiina, Wedding Garage ja Räätälistudio BQ

Hääpukeutumiseen liittyvien näytteilleasettajien joukosta löytyi useampikin oma suosikkini! Josefiinaan ja Wedding Garageen haaveilen ehkä suuntaavani itsekin sovittamaan hääpukuja ja Räätälistudio BQ taas kiinnostaa, sillä T:n haaveissa on mittatilauspuku hääpäivää varten. 

Häiden suunnittelu: Tahtoo 

Kotimainen hääsovellus Tahtoo on ollut meillä ahkerassa käytössä aivan hääsuunnitelmien alkumetreiltä lähtien! Tahtoosta löytyy muunmuassa hyviä muistilistoja, Kukkaro-osio jossa voi ylläpitää häiden budjettia ja kätevä työkalu pöytäjärjestyksen suunnittelemiseen. Lähempänä häitä aiomme hankkia myös maksullisen paketin lisäominaisuuksineen!

Häiden astiat: Aarreastia

Turkulaisen Aarreastian ihanista astioista olen jo vinkannut täällä blogissa astioiden vuokrausta käsittelevässä postauksessa. Erityisen ihastunut olen heidän kultaisiin aterimiinsa ja "kristallisiin" juomalaseihin!

Häiden paperituotteet: Papershop

Ihanassa Papershopissa on pakko piipahtaa aina jos liikun Punavuoren suunnilla ja hamstrata useampi kortti kerralla. Papershopilla on myös ihana verkkokauppa ja oma pieni painostudio!

Hääkuvat/huomenlahjakuvat: Valokuvaaja Sonja Siikanen

Sonja otti meidän upeat kihlajaiskuvamme ja itseasiassa voitin itse kevään Häämessut netissä-arvonnasta Sonjan kuvauslahjakortin. Hää- ja pariskuntakuvausten lisäksi Sonja ottaa myös upeita boudoir-kuvia, jotka ovat loistava vaihtoehto huomenlahjaksi tai ihan vain omaksi iloksi. 

Lisäsin blogin sivupalkkiin myös suoran linkin Häämessut netissä-sivustolle! Muistakaa nettisivujen lisäksi ottaa seurantaan myös Häämessut netissä Facebook-tili, sekä Instagram. Kuinka moni teistä meinaa messuilla virtuaalisesti? :)

2 kommenttia:

  1. En ole ikinä käynyt häämessuilla ja ensi keväänä menossa naimisiin joten kovasti kiinnostaa nämä virtuaaliset häämessut kun haluaa päästä fiilistelemään hääjuttuja. Mulla on liput Love me do -häämessuille tammikuussa mutta alan epäillä että sekin siirtyy. Olisihan se kiva päästä myös ns. paikan päälle katselemaan juttuja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi sama fiilis täällä! Oon ollut kahdesti juurikin noilla Love me do-messuilla ystävän kanssa kaason roolissa, mutta olisi ihana päästä messuilemaan myös nyt kun omat häät on suunnitteilla. Pahasti alkaa kuitenkin näyttää siltä ettei tammikuussakaan ehkä päästä messuilemaan :( Yritetään nauttia siis näistä virtuaalisista messuista täysillä!

      Poista