maanantai 19. lokakuuta 2020

Vierailu somistevuokraamo Hurmaavassa Hattarassa

Vietimme viikonlopun T:n vanhemmilla Kaarinassa ja olimme sopineet lauantaille myös kovasti odottamani vierailun somistevuokraamo Hurmaavaan Hattaraan Raisiossa. Eksyin Hurmaavan Hattaran nettisivuille kesällä mökillä somistevuokraamoita googlaillessani ja se oli rakkautta ensisilmäyksellä! Tuotteista löytyi todella paljon meidän häiden teemaan ja tunnelmaan sopivia somisteita ja kaiken lisäksi sijainti aivan juhlapaikkamme läheisyydessä Raisiossa on täydellinen. Täältä on helppo käydä noutamassa somisteet perjantaiaamuna, kun pääsemme koristelemaan juhlapaikkaa. Hurmaavan Hattaran tuotteilla vuokra-aika on aina 4 vuorokautta, joten ne voi noutaa hyvissä ajoin ja palauttaa rauhassa häiden jälkeen. 

Olimme sopineet Hurmaavan Hattaran ihanan omistajan Annun kanssa tunnin tutustumiskäynnin heidän varastolleen ja pääsimme hypistelemään tuotteita kaikessa rauhassa. Osa tuotteista oli meille tuttuja myös ystäviemme häistä syyskuulta. 

Hurmaavan Hattaran valikoimasta löytyy vaikka ja mitä! Olimme jo etukäteen selailleet valikoimaa heidän nettisivuillaan mutta nyt kun pääsimme näkemään tuotteet livenä, löytyi sieltä vielä lisää meitä kiinnostavia juttuja. Bongaillessamme meitä kiinnostavia tuotteita, Annu lisäili ne samalla läppärillään muistilistalle talteen. Meidän listastamme tulikin lopulta melkoisen pitkä :D Sinne päätyivät muunmuassa hanalliset juoma-astiat, kahdet erikokoiset tuikkukipot, erilaisia valoköynnöksiä, pöytänumerot, herkkubuffan astiat, sinkkivadit, vessakorit, puiset viinitonkan kotelot, valoverhot, iso valkoinen sateenvarjo, BAR-valokyltti ja kukkaverho. 

Ihastuimme tähän hanalliseen tonkkaan, jonka Annun isä on nikkaroinut. Tämä sopisi esimerkiksi boolimaljaksi, tonkkaan mahtuu peräti 40 litraa juomaa!
Ylähyllyn BAR-valokirjaimet pääsevät todennäköisesti koristamaan juomapöytäämme
Tätä ihanaa kukkaverhoa haaveiltiin photoboothin taustalle. Olin myös haaveillut tällaisen askartelemisesta itse, mutta nyt huomasin että kukkia tosiaan tarvittaisiinkin aikamoinen määrä :D
Hanallisia juoma-astioita löytyi montaa eri mallia ja kokoa ja viinitonkan säilytysbokseja paria eri mallia. Myös erilaisia pöytänumeroita löytyi lukuisia!
Hurmaavasta Hattarasta voi vuokrata myös vihkikaaria, esimerkiksi tämän upean makramee-kaaren
Donitsi-seinät ovat olleet viime aikoina todella suosittuja häissä! Lisäksi hauska idea oli lasipulloon kiinnitetty menu-lappu
Suunnittelimme myös meidän pöytäkoristeita, joissa tulee näkymään puukiekkoja, Happy Joe-pulloja maljakoina, sekä tuikkuja
Näiden pöytänumeroiden välillä pohdimme! Arvaatteko kumpiin päädyimme?

Tuleva juhlapaikkamme Hintsan Vintti oli myös Annulle entuudestaan tuttu, sillä Hurmaavan Hattaran tuotteita on vuokrattu sinne useampaankin hääjuhlaan. Annusta oli iso apu, sillä hän osasi vinkata meille tuotteista, jotka voisivat sopia tilaan hyvin ja jotka ovat olleet suosittuja muiden Hintsan Vintillä juhlineiden hääparien keskuudessa. Hän myös näytti meille muutamia kuvia muiden hääparien somistuksista ja niistä saimme lisää inspiraatiota omien koristeluidemme suunnitteluun. Lisäksi hän kertoi, että heiltä voi tarvittaessa vuokrata kuomullisen perävaunun tavaroiden kuljetukseen, sekä henkilönostimen, jonka avulla saa ripustettua koristeet korkeampaankin juhlatilaan. 

Vierailun jälkeen Annu laittoi meille sähköpostilla muistilistan meitä kiinnostavista tuotteista ja viestissä näkyi myös kaikkien tuotteiden hinnat. Somisteiden vuokraus on siis todella kätevää myös budjetoinnin näkökulmasta!

Lämmin suositus Hurmaavalle Hattaralle, käykää ihmeessä tutustumassa ihaniin tuotteisiin! Jos hääsomisteiden vuokraaminen kiinnostaa, lukaise lisäksi myös aiempi postaukseni aiheesta :) 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti