tiistai 17. marraskuuta 2020

Meillä on catering!


Viikonloppuna löimme lukkoon yhden ison hääsuunnittelun osa-alueen, nimittäin häiden cateringin! Häiden ruokapuolen kanssa alkuun pääseminen tuntui haastavalta, mutta eri pitopalveluiden menuehdotuksia selailemalla alkoi vähitellen muodostua ajatus siitä, millaista ruokaa haluaisimme häissämme tarjota. Me molemmat ihastuimme ajatukseen saaristolaishenkisestä menusta, joka toisaalta sisältäisi myös kasvissyöjille ja vegaaneille sopivia vaihtoehtoja. Luonnostelimme oman menuehdotuksemme, jonka avulla aloimme pyytää tarjouspyyntöjä eri catering-yrityksiltä Turun seudulta. 

Turussa on lukuisia hyviä catering-firmoja ja teidän lukijoiden avulla löytyi itseasiassa muutamakin vaihtoehto, joihin en itse pikaisella googlailulla ollut vielä törmännyt. Jälleen kerran teiltä saadut vinkit olivat siis kullanarvoisia!

Lähetimme tarjouspyynnön viidelle eri catering-yritykselle, joista neljältä saimme vastaukset. Heti alkuvaiheessa joukosta nousi yksi suosikki ja pohdittuamme asiaa rauhassa ja vertailtuamme eri yrityksiä, fiiliksemme vain vahvistui. Lopuksi kyselin vielä muilta hääpareilta kokemuksia Facebookin hääryhmässä ja koska palaute oli pelkästään loistavaa, sinetöi se valintamme. Häidemme suunnittelua näyttää leimaavan tämä sama kaava kaikkien palveluntarjoajien kohdalla: kun ihastumme johonkin, vertaamme kaikkia muita vaihtoehtoja vain siihen ja lopulta päätös onkin itsestään. Häidemme pitopalvelusta tulee siis vastaamaan ihana perniöläinen Pitopastantti!

Kuvat: Pitopastantin instram-tililtä (lupa käyttöön saatu)

Miksi valitsimme Pitopastantin? 
  • Nopea reagointi tarjouspyyntöön ja vastaukset sähköposteihin 
  • Aktiivinen ja hyvä meininki somessa, instan kautta välittynyt positiivinen vaikutelma
  • Pitopastantin Elina loihtii myös upeita artesaanikakkuja, joita voi ihailla instassa @elsikokkaa-tilin alta. On ihanaa, että myös unelmiemme hääkakku hoituu samasta paikasta!
  • Kilpailukykyinen hinta
  • Astioiden ja kangasservettien vuokraaminen onnistuu myös halutessamme kätevästi heidän kauttaan (tosin minä olen jumiutunut ajatukseen Aarreastioiden ihanista astioista, joten jos vain budjettimme antaa myöten, todennäköisesti vuokraamme ruokailuastiat erikseen)
  • Persoonallinen ja nykyaikainen makumaailma
  • Satokauden raaka-aineiden ja lähialueen tuottajien hyödyntäminen
  • Lukuisat positiiviset kommentit ja arviot asiakkailta (sekä useammaltakin hääkuvaajalta! Näitä arvostan erityisesti, sillä kuvaajat ovat maistelleet lukuisten cateringien antimia ja vertailupohjaa varmasti on :D)
  • Tuoreita ideoita ja ehdotuksia myös kasvissyöjille ja vegaanisiin vaihtoehtoihin

Jee, nyt on iso kivi vierähtänyt sydämeltä  ja olemme superiloisia, että juuri Pitopastantti tulee hoitamaan meidän cateringin! Ruoka on meille todella iso ja tärkeä osa juhlaa ja olen varma, että nyt voimme olla sen suhteen luottavaisin mielin. Cateringin osalta suunnittelu etenee lisää todennäköisesti sitten häävuoden keväällä, jolloin aiomme pitää cateringin kanssa palaverin, jossa käymme vielä läpi menun ja juhlan kulkua. 

Löytyykö teiltä seuraajilta omakohtaisia kokemuksia Pitopastantista? Ja kiitos vielä ihana lukijani Tiia, joka vinkkasit tästä yrityksestä! ♥

2 kommenttia:

  1. Kiva, että mieleinen catering löytyi! Ystäväni menee myös naimisiin ensi kesänä täällä Helsingissä ja olen hänen kaasonaan. Olemme lähetelleet jonkun verran tarjouspyyntöjä, mutta vielä emme ole tehneet lopullista valintaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olenpas taas ollut kauhean hidas kommentteihin vastaamisessa, pahoittelut siitä! Niin ja kiitos kommentista, nämä ilahduttavat mua aina :) Onko teillä nyt jo tärpännyt cateringin etsintä? Toivottavasti mieleinen firma vielä löytyy! Itsekin huomasin, että tarjouspyyntöjä tosiaan kannattaa laittaa useampaan paikkaan, sillä hinnoissa oli aivan valtavia eroja.

      T: Hanna

      Poista