maanantai 11. tammikuuta 2021

Sneak peek: Häät 1/2021-lehden suosikit

Uusi Häät-lehti on keskiviikkona 13.1.2021 lehtipisteissä kautta maan! Sen kunniaksi jälleen jakoon muutama oma suosikkini uusimman lehden sisällöstä. 

Uusimman numeron teemana on "Aina lähelläsi", mikä on minusta aivan ihana motto. Etenkin nyt korona-ajan keskellä kun monien hääparien suunnitelmat ovat jälleen vaakalaudalla, voi olla olo olla välillä aivan oikeutetusti hiukan lohduton. Ajatus siitä, että eri palveluntarjoajat ja hääparit, sekä koko hääbisnes ovat tämän kaaoksen keskellä yhdessä ja pyrkivät joustamaan ja puhaltamaan yhteen hiileen, on mielestäni lohduttava. 


1. Polttaritunnelmaa ja -teemoja

Uusimmasta numerosta löytyy erilaisia väri- ja kattausideoita polttareihin! Mielestäni myös polttareiden teemaan ja kattaukseen kannattaa ehdottomasti panostaa. Olen itse niin visuaalinen ihminen, että omaa juhlatunnelmaani nostattavat entisestään kaikki pienet, huolella mietityt yksityiskohdat. Lisäksi lehdestä löytyy myös juttu siideribaarista, joka sopisi loistavasti niin häiden kuin polttareidenkin juomatarjoiluun. 


2. Sulhasten häätyyli

Uusi lehti sisältää myös runsaasti ideoita sulhasten häätyyliin ja -pukeutumiseen! Mukana on niin jo avioituneiden sulhasten ajatuksia omasta häätyylistään, asusteiden esittelyä ja ideoita, kuin kokemuksia mittatilauspuvun teettämisestäkin. Nämä sivut omakin tuleva sulhaseni innostui lukemaan huolella läpi!



3. Värikästä kukkaloistoa

Yksi omista suosikkijutuistani tässä lehdessä olivat kuvat kauniista, runsaan värikkäistä hääkimpuista! Erityisesti tykkäsin tässä artikkelissa siitä, että siinä kerrotaan kaikkien kimpussa käytettyjen kukkien nimet ja myös kimppujen hinnat. Ainakin itselläni kukkalajikkeet ovat täysin hukassa (okei, no kyllä ehkä ruusun ja pionin tunnistan, mutta siiten se sitten jääkin) ja usein ihastelen kuvissa kauniita kimppuja, mutta en yhtään tiedä mitä kukkia niissä on käytetty. Tästä oli todella paljon hyötyä!


4. Upeita sormuksia ja kimmeltäviä koruja

Lehdestä löytyy jälleen myös laaja valikoima kihla- ja vihkisormuksia, hääparin molemmille puoliskoille! Itselläni visiot tulevasta vihkisormuksesta ovat tässä hääsuunnittelun aikana vaihdelleet muutamaankin otteeseen, joten on aina ihana lueskella lisää sormusinspiraatiota ja listata omia suosikkimalleja muistiin tulevaa varten. 


5. Häätarinat

Kestosuosikki joka lehdessä ovat aitojen hääparien häätarinat! Uusimpaan numeroon niitä mahtuu ihanan paljon ja mukana on paljon eri tyylisiä häitä, mikä teki lukemisesta vielä hauskempaa. Mukana on myös tuttuja kasvoja, sillä tästä numerosta löytyvät peräti kahden bloggaajakollegan, Venlan (Future Mrs. W) ja Sannan (Metallipäät Menee Naimisiin) häätarinat! Lisäksi mukana on Jasmiinan (Häähumussa) kirjoittama hauska artikkeli heidän kotimaan häämatkastaan. 


6. Erilaisia häätyylejä

Uusimmassa Häät-lehdessä esitellään jälleen myös runsaasti erilaista häämuotia! Muotijuttujen osalta omaksi suosikikseni nousi Pihistä tai panosta - 3 erilaista tyyliä, jossa esitellään inspiraatiota kolmeen erilaiseen häätyyliin, sekä Go Micro!, johon on koottu kauniita, pienemmän budjetin hääasuja. Olen myös valmistellut tänne blogin puolelle postausta, johon olen koonnut inspiraatiota persoonalliseen häätyyliin, eli tyylitunnelmissa jatketaan tälläkin viikolla!


Ihana ja inspiroiva lehti täynnä monipuolisia juttuja! Tähän asti lukemistani Häät-numeroista tämä kohosi ehkä jopa omaksi suosikikseni. Ihastuin myös lehden värikkääseen ulkoasuun, joka mielestäni huokuu myös näistä postauksen kuvista ja tuo kivaa piristystä talven harmauden ja pitkien päivien keskelle. 

Muistutuksena vielä, että tämän uusimman lehden voi hankkia myös sähköisenä versiona Issuu.comin kautta! Ihania lukuhetkiä ♥

***Häät-lehti saatu ilmaiseksi Häät-blogiyhteisön kautta***

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti