maanantai 18. lokakuuta 2021

Hääkampauksesta haaveilua

Muutama viikko sitten istahdin pitkästä aikaa luottokampaajani ja rakkaan ystäväni Saran penkkiin. Edellisestä väri- ja leikkuukerrasta oli vierähtänyt taas yli puoli vuotta, joten kunnon freesaus tuli tarpeeseen. Saran hoivissa oleminen on parasta, sillä hiushemmottelun ohessa voimme aina samalla vaihtaa myös tuoreimmat kuulumiset. Sara on huolehtinut hiuskuontalostani jo yli kymmenen vuoden ajan ja ystäviä meistä tuli alunperin, kun satuimme samaan huoneeseen majoittumaan rippileirillä!

Olen aina välillä kaivannut räiskyvän punaista hiusväriä, mutta omaa väriäni lähempänä oleva sävy on houkutellut helppoutensa ansiosta. Syksyn kunniaksi esitin Saralle toiveen saada hiuksiin jotain punertavaa vivahdetta ja lopputuloksesta tulikin aivan täydellinen. Tyvi on hyvin lähellä omaa sävyäni, mutta latva taittuu kauniisti viininpunaiseen. Myös pituudesta leikattiin jälleen vajaa 10 cm pois, ja latva näytti tämän jälkeen heti siistimmältä. 


Vertailun vuoksi tähän myös lähtötilanne: 

Studio Versiossa on myynnissä myös ihania hiuspantoja ja -donitseja. Mukaan lähti jälleen kaksi erilaista pantaa itselleni ja yhdet myös äidille ja siskolle :D



Suunnittelimme Saran kanssa samalla myös tulevaa hääkampaustani. Olimme yhtä mieltä siitä, että tämä sävy voisi sopia loistavasti myös hääpäivään. Todennäköisesti varaan väri-ja leikkausajan johonkin maalis-huhtikuun paikkeille ja silloin voimme leikata myös pituudesta vielä reilummin pois. Toisen ajan varaan sitten 1-2 viikkoa ennen häitä, jotta väri on parhaimmillaan hääpäivänä ja voimme samalla vielä siistiä latvat. Tällöin ajattelimme samalla tehdä myös koekampauksen.

Hääkampauksen osalta ajatuksenani on alusta asti ollut mermaid braid-tyyppinen lettikampaus, joka on samaan aikaan näyttävä ja rento. Olen myös inspiraatiokuvia selaillessani ihastunut kukkien käyttöön kampauksen koristelussa ja ne sopivat mielestäni loistavasti tällaiseen boho-henkiseen tyyliin. 

Alta pääsette vakoilemaan Pinterest-tauluani, johon olen koonnut inspiraatiokuvia unelmieni hääkampausta varten! Haaveileeko joku teistäkin mermaid braidista ja kukista?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti