lauantai 14. toukokuuta 2022

Häät-blogiyhteisön hääpukuilta @ Juhlatila M6

Keskiviikko-iltana oli pitkästä aikaa vuorossa Häät-blogiyhteisön tapaaminen ja oli ihanaa päästä treffaamaan myös tuoreimpia blogiyhteisön jäseniä, Sonjaa ja Milenaa, vihdoin livenä! Ohjelmassa oli  vuoden 2023 hääpukutrendeihin tutustumista, sekä uutuuspukujen sovittelua ja tapahtumapaikkana toimi HurmaTuotannon aivan Helsingin ydinkeskustassa sijaitseva Juhlatila M6


Ennen blogi-iltaa suuntasimme Sonjien (matchista_morsian ja mrsmork) kanssa aftereille nautiskelemaan Helsingin rautatieaseman uuden italialaisravintolan, Olivia Central Stationin, herkuista. Mahtavaa, että rautatieaseman upea arkkitehtuuri on päässyt myös ravintolakäyttöön, ravintolan fiilis ja sisustus olivat upeita! Myös ruoka ja cocktailit olivat todella hyviä ja vajaa pari tuntia kului tyttöjen kanssa aivan hujauksessa. Ihana Ellikin (Hashtag Häät) liittyi meidän seuraan ruoan jälkeen ja ehdittiin vielä korkata terassikausi Olivian terassilla skumpalla kilistellen. 

M6-juhlatilassa meitä odottivat Häät-lehden Sari ja hääpukuneuvoja Tiina Rantala, jotka esittelivät meille tulevan vuoden 2023 uutuuspukuja ja hääpukutrendejä. Tiina oli päivän aikana esitellyt pukuja hääpukuliikkeiden sisäänostajille, eli näitä ei tosiaan vielä liikkeistä löydy! 

Tiina, Sari ja Elli kertoivat vinkkasivat meille myös hiukan tulevista hääpukutrendeistä, joita oli bongailtu muunmuassa Barcelona Bridal Fashion Week:in näytöksissä: 

  • Seksikkyys on nyt kovassa huudossa myös häämuodissa - uutuuspuvuissa nähtiin niin rohkeita halkioita, syvään uurrettuja kaula-aukkoja, avoimia selkiä, kuin läpinäkyviä materiaalejakin
  • Kuplamaiset muodot - helmiä ja niiden inspiroimia kuplamaisia muotoja, kuten puhvivivoja ja pallomaisia yksityiskohtia 
  • Korsetit ja vintage-tunnelma
  • Halterneck-yläosat ja empire-linja ovat vähitellen jälleen palaamassa myös häämuotiin
Tapahtumassa oli esillä Amélie Bridalin, Angela Bianca Bridalin, Daniela di Marinon ja Monica Lorettin uutuuspukuja. Itse ihastelin erityisesti hihoja, joita näkyikin näissä sample-puvuissa todella paljon. Tässä muutamia suosikkejani! 
Pääsimme myös sovittamaan pukuja ja oli super hauskaa kokeilla pukuja ja napsia yhteiskuvia ne yllä. Tuomashan varoitteli minua etukäteen jo hiukan, että kannattaako nyt sovitella pukuja, kun oma puku on kuitenkin jo tilattuna ja entäs, jos löydänkin sieltä jonkun vielä kivemman. Kävi kuitenkin niin, että vaikka monta ihanaa pukua näkyikin, vahvistui fiilis omasta puvustani vain entisestään! Nyt en millään malttaisi odottaa sen saapumista.  

Tässä Sonjan kokeilemassa puvussa oli ihanaa boho-tunnelmaa, ohuet pitsiolkaimet ja kaunis leikkaus selässä

Iida puolestaan sovitti tätä muhkealla tyllihelmalla varustettua ihanuutta, jossa meidän kaikkien suosikkiyksityiskohta oli tuo pallokuvioitu tylli, joka toi mieleen helminauhanMyös tämä Iidan sovittama puku ihastutti kauniilla leikkauksellaan, yksinkertaisuudellaan ja kokopitkillä puhvihihoillaan


Itse kokeilin Amélie Bridalin oman plus size-malliston Bellan uutuuspukuja. Osalla Bella by Amélie-malliston puvuista on vastaava sisarmalli myös Amèlie Bridalin päämallistossa. Suomessa Bella by Amélieta myyvät ainakin Bohola Seinäjoella, Zazabella ja Lavem Tampereella. Tässä sama puku vielä takaapäin, Milenan päällä!

.

Ja tietysti napsittiin myös parit ryhmäkuvat, ihania mekkoja ja ihania vaimoja, sekä tulevia morsiamia!


Tapahtumapaikkana toiminut Juhlatila M6 oli stailattu kauniisti ja tunnelmaan sopivasti. Juhlatila sijaitsevaa Stockaa ja Svenska Teaternia vastapäätä, aivan Helsingin ydinkeskustassa ja sinne mahtuu juhlimaan maksimissaan 90 henkilöä. Ruokatarjoilu juhlatilaan tulee HurmaTuotannon yhteistyökumppaneilta ja tilaan saa tuoda omat juomat. Juhlintaa on mahdollista jatkaa tilassa klo 01 saakka yöllä ja sen jälkeen voi helposti siirtyä halutessaan jatkoille, sillä keskustan yökerhot ovat aivan kävelyetäisyydellä. Hurmalta voi halutessaan tilata hääjuhlaan myös kaiken muun tarvittavan, kuten pystypöydät, pöydät, tuolit, pöytäliinat, servietit, vesikannut, äänentoiston, esiintyjät, somisteet ja kukat. Jos juhlatilan haluaa somistaa itse, onnistuu se veloituksetta juhlia edeltävänä päivänä klo 12-18.

Juhlien kokonaishintaa voi arvioida helposti ja nopeasti Hurman sivuilta löytyvällä laskurilla. Jos haluat päästä tutustumaan juhlatilaan, onnistuu myös yhteydenottopyynnön lähettäminen helposti sivuston kautta. 


Ilta kului hyvässä seurassa ja kauniita pukuja ihastellessa aivan hujauksessa! Oli ihana nähdä kaikkia pitkästä aikaa livenä. <3 

Postauksen hääpuvut: 

Amélie Bridal (IG: @ameliebridal)
Angela Bianca Bridal (IG: @angelabianca.bridal)

Tapahtumapaikka: 


Yhteistyössä: 

Häät.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti