sunnuntai 25. syyskuuta 2022

Kalevala Love - uutta sormusmallistoa ihailemassa

Syksy on startannut, lomat vietetty ja vähitellen pitäisi hääsuunnitelmiakin alkaa taas edistää. Lähiviikoille on myös luvassa paljon kivaa hääaiheista tekemistä, minkä uskon myös auttavan hääinnostuksen herättelyssä. Ensimmäisenä vuorossa oli Mellakka Helsingin järjestämä Kalevala Korun uutta Kalevala Love- vihkisormusmallistoa juhlistava Ilmattaren häät-tilaisuus, johon saimme Häät-blogiyhteisön bloggaajien kanssa kunnian osallistua tällä viikolla.

Tilaisuus järjestettiin Kansallismuseon upeassa freskosalissa, joka sopi tunnelmansa puolesta täydellisesti illan teemaan. Tilaisuudessa oli tarjolla herkullista purtavaa, Annan Suklaatehtaan suussa sulavia artesaanisuklaita ja tietysti kuplivaa. Ihastuin erityisesti syötävillä kukilla koristeltuihin cocktaileihin, tämä olisi ihana idea myös hääjuomien kohdalla! 





Illan aikana saimme kuulla suunnittelija Vesa Nilssonin kertomana taustaa uuden Kalevala Love-malliston synnystä, nauttia kauniista tanssiesityksestä ja tietysti ihastella illan päätähtiä: uuden malliston upeita sormuksia. 

Kalevala Love-sormusmallisto on kunnianosoitus suomalaiselle kultasepäntaidolle ja mallistossa ikiaikaiset symbolit ja myytit yhdistyvät nykyaikaiseen muotoiluun. Mallistoon kuuluu kuusi sarjaa: Valittu, Ikiaikainen, Vaakuna, Liitto, Legenda ja Filigraani ja kaikista sarjoista löytyy sormuksia eri leveyksissä ja sekä kelta-, että valkokullasta valmistettuina. 

Me hääbloggaajat olimme myös erittäin innoissamme uutisesta, että osana Kalevala Korun vastuullisuustyötä, voi joulukuusta 2022 lähtien kaikkiin malliston sormuksiin halutessaan valita myös laboratoriotimantin. 




Kiitos vielä Kalevala Koru, kun kutsuitte meidät mukaan! Oli myös ihana päästä tapaamaan Häät-blogiyhteisön tuoreempia vahvistuksia kasvotusten ja tutustumaan toisiimme. Kiitos seurasta Melissa (@haammeblogi), Jenna (@bybridezilla), Joanna (@isaidyesandnowwhat), sekä tietysti Häät-median Elli, Sari ja tuorein vahvistus Sonja! 

Ensi viikolla onkin luvassa pitkästä aikaa häämessuilua, kun pitkän odotuksen jälkeen päästään vihdoin nauttimaan messuhumusta Love me do-messuilla Helsingissä! Näistä lisää tulevalla viikolla. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti