sunnuntai 12. helmikuuta 2023

13 x Ystävänpäivän lahjaideat puolisolle tai häätiimille

Ihan pian juhlitaan taas ystävänpäivää! <3 Sen kunniaksi listasin 13 hauskaa pientä ystävänpäivälahjaideaa, jotka sopivat omaa puolisoa tai vaikkapa häätiimiläisiä ilahduttamaan. Lisäksi moni näistä sopisi hyvin myös kaasojen tai bestmanien ”kosintaan”, huomenlahjaksi tai polttarisankaria ilahduttamaan. 


1. Do One Thing Together Everyday-kirja

Rakastan erilaisia kalentereita ja täytettäviä kirjoja! Tätä kirjaa voi täyttää yhdessä puolison tai vaikka hyvän ystävän kanssa. Moniin kysymyksiin voi vastata kumpikin itsenäisesti ja mukana on myös pohdintoja ihmissuhdetta koskien ja toistensa kuvailua. Löytyy ainakin Adlibriksen valikoimasta! 

2. 100 asiaa joita rakastan sinussa-kirja

Toinen ihana täytettävä kirja, joka sopii lahjaksi niin ystävälle kuin puolisollekin, on Seik:in 100 asiaa, joita sinussa rakastan. Kirjan jokaiselle sivulle on mahdollisuus kirjoittaa jokin sana, muisto tai vastaus kysymykseen ja täytetyn kirjan voi sitten antaa lahjaksi omalle läheiselle. 

3. Keskustelupakka

Keskustelupakan korteista olen kuullut tosi monelta kehuja! Pakkoja löytyy neljä eri versiota: Klassikko, Parisuhde, Perha ja Muksut. 

Nämä sopisi loistavasti myös hääjuhlaan vaikka jokaiseen pöytäryhmään keskustelun herättelijöiksi, polttariohjelmaan tai häämatkalle mukaan. Täytyy ehkä hankkia jälkimmäisintä varten meille! 

4. Scratch Off Bucket List Deitit

Jos tuntuu, että arjen keskellä on hankala keksiä pientä hauskaa tekemistä puolison tai ystävän kanssa, on tämä juliste pullollaan hauskoja ideoita! Ja kun jonkun näistä on toteuttanut, voi sen merkitä yhdessä raaputtamalla muistiin. Toinen samantyyppinen hauska lahja matkailua rakastavalle olisi raaputettava maailmankartta, johon voi raaputtamalla merkitä kaikki kohteet, joissa on vieraillut. 

5. Love Map Night and Day

Personoitu karttajuliste Deseniolta on suloinen ystävänpäivälahja ja sopisi myös puolisolle huomenlahjaksi! Sydämen molemmille puoliskoille voi valita karttakuvan haluamistaan sijainneista (esimerkiksi paikka, jossa kohtasitte ensimmäisen kerran ja ensimmäisen yhteisen kotinne osoite). Lisäksi julisteen alareunaan voi halutessaan lisätä nimet ja haluamansa päivämäärän. Toinen saman tyylinen lahjaidea on tähtikarttajuliste, johon voi määrittää haluamansa päivämäärän, kellonajan ja koordinaatit (esimerkiksi ensimmäisten treffienne ajankohta) ja lisätä yläosaan haluamansa tekstin, esimerkiksi: ”Yhteisen elämämme alku” tai ”Hetki, jolloin kohtasimme”.

6. Lasinaluset yhteiskuvilla

Omilla kuvilla teetetyt lasinaluset ovat samaan aikaan hauska ja käytännöllinen lahja! Ja kun kotona on kyläilijöitä, on näiden ääressä myös hauska muistella yhdessä kuvien hetkiä. Kivoja lasinalusia saa tilattua ainakin Ifolorilta ja Smartphotolta!

7. Little Details Helsinki scrunchiet

Näitä scrunchieita olenkin hehkuttanut jo moneen kertaan ja tammikuun Love Me Do-messuilta hankin itselleni lahjaksi ihanan Scrunchie Collection-setin sävyssä Summer. Little Details Helsinki-verkkokauppaan ilmestyi juuri tällä viikolla tämä setti myös Bloom-uutuussävyissä ja tällä hetkellä on käynnissä vielä ystävänpäivätarjous, jossa valitsemansa scrunchie-setin ja söpön Olet ihana-tekstillä varustetun kortin voi hankkia yhteishintaan 24,90€. Loistava idea myös kaasolahjaksi! 

8. AnniBridalin korut

Anni valmistaa kaikki upeat korunsa itse käsin, alusta lähtien ja on varsinainen korutaituri! AnniBridalin verkkokaupassa on nyt ihaniä keväisiä sävyjä, esimerkiksi nämä ihanat Sade-korvikset, mintun tai lilan sävyisillä helmillä varustettuna. 

9. Wowo Vibes-horoskooppikorut

Wowo Vibesin ihanat korut hurmasi meidän hääbloggaajaporukan aivan täysin tammikuisilla Love Me Do-messuilla! Ystävälle tai puolisolle täydellinen lahja on esimerkiksi tämän oman horoskooppimerkin kivellä varustettu Unique Me- tai Dear Me-kaulakoru. My Loved Ones-kaulakoru puolestaan sopisi loistavasti huomenlahjaksi - tällöin koruun voisi yhdistää vaikka molempien puolisoiden omat horoskooppimerkkikivet! 

10. Pastelligrafian Kaasovihko tai Polttarivihko

Pastelligrafian suloisen sävyinen vihko on täydellinen kaasolahja tai yllätys polttarisankarille! Halutessaan vihkoon voi lisämaksusta tilata myös kalligrafialla taiteillut otsikot sisäsivuille tai muita kustomoituja yksityiskohtia. 

11. Baandit hiuspanta

Baanditin ihanat käsintehdyt hiuspannatkin löysin instasta ja olen ollut omaan kukalliseen lettipantaani super tyytyväinen. Valikoimassa on vaihtuvia värejä ja kuoseja ja myös ihania Bridal-malliston pantoja, joihin sisältyy lisäksi myös magneettimekanismilla helposti kiinnitettävä verkkohuntu. Tämä tekee pannasta entistä monikäyttöisemmän! Baandit järjestää myös workshoppeja, joissa pääsee askartelemaan oman hiuspannan - tää olisi ihana polttari-idea pantoja rakastaville! 

12. Bo+Peach lahjatuotteet

Porilaisen Bo+Peachin verkkokaupasta löytyy runsaasti ihania lahjaideoita, esimerkiksi personoitavat sukat tai termosmukit, silitystekstit kankaisiin tasku-/nenäliinoihin sekä valmiita lahjapakkauksia, jotka sopivat täydellisesti vaikkapa kaasolahjaksi. 

13. Ystäväkirja

Kaikki muutkin ysärin lapset varmasti muistavat legendaariset ystäväkirjat, joita täytettiin vuorotellen kavereiden kanssa. Nykyään myös aikuisille suunnattuja ystäväkirjoja on tarjolla useampiakin, esimerkiksi:  Anna-Mari Westin ihanasti kuvitettu Aikuisten ystäväkirja, Seik:in Ikuisesti ystäviä-ystäväkirja, Kaverin puolesta kyselen-podcastin tekijöiden huikean hauska Kaverikirja tai Tiia Höylän tyylikäs Book of Friends - my soul family -ystäväkirja

Ystäväkirja on hauska lahja ystävälle tai puolisolle ja myös täydellinen lisä polttaripäivään! 

- - - 

Ihanaa ystävänpäivää jo ennakkoon kaikille lukijoille! 

Lukaise myös aiemmat Ystävänpäivä-aiheiset postaukset:

Ystävänpäivän talviset treffi-ideat

Ystävänpäivän romanttiset leffasuosikit 

Ystävänpäivän haaste: 10 syytä miksi rakastan sinua 

13 x Ystävänpäivän suloiset lahjaideat 


 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti