sunnuntai 26. helmikuuta 2023

Just Us - Wedding book - enemmän kuin vieraskirja

Etsin pitkään meille mieleistä vieraskirjaa häihin, mutta mikään ei oikein tuntunut sykähdyttävän. Etsyssa rakastuin yhteen käsin sidottuun uniikkiin vieraskirjaan, mutta tulin sitten siihen tulokseen, että nyt ei ole sopiva hetki käyttää 150 euroa vieraskirjaan, oli se sitten kuinka kaunis tahansa :D Onneksi bongasin sitten instassa tämän LukLabelin Just Us - Wedding Book-kirjan, joka sattui vielä olemaan tosi hyvässä alennuksessa! Hääblogikollega Jennalta (@bybridezilla) sattui vielä löytymään sama kirja, joten pääsin vielä hypistelemään sitä luonnossa ennen lopullisen ostopäätöksen tekemistä. 

Ihastuin Just Us - Wedding Book:issa siihen, että kyseessä ei ole pelkkä vieraskirja, vaan hääkirja, johon voi tallettaa muitakin muistoja yhteisen matkan varrelta. Kirjasta löytyy omat täytettävät sivunsa esimerkiksi ensitreffien muistelemiseen, perheen ja ystävien ensimmäisille muistoille meistä yhdessä, kosinnalle, molempien polttareille ja vihkivalojen kirjoittamista varten.
Kirjan loppuosasta löytyy vieraskirja-osio, jossa on 64 kpl täytettäviä kohtia (eli kun pariskunnat / perheet / seurueet täyttävät yleensä yhdessä, niin tämä riittää jopa 100 vieraalle). Vieraskirja-osiossa on aina kolme kysymystä, johon vieraat pääsevät vastaamaan ja lisäksi tilaa polaroid-kuvalle - tämä sopii meille täydellisesti, koska meille on tulossa kuvausseinä, jonka luona vieraat voivat ottaa polaroid-kuvia. Kysymykset ovat myös hauska idea, sillä joskus vieraiden voi olla vaikeaa keksiä mitä vieraskirjaan kirjoittaisi - nyt sitä ei tarvitse itse pähkäillä. Aivan kirjan lopusta löytyy vielä aukeama hääpäivän muistoille, sekä ensimmäisenä hääpäivänä täytettäväksi. 

Meillä on tosiaan suunnitelmissa järjestää juhlapaikalle photobooth-nurkkaus, johon tulee jonkunlainen kuvausseinä, Polaroid-kamera (tai ehkä jopa kaksi, siltä varalta että toinen hajoaisi) ja tämä vieraskirja. Polaroid-kuvien kiinnittämisen suhteen päädyimme hauskoihin värikkäisiin washi-teippeihin, jotka on helppo katkaista myös ilman saksia. Näitä itseasiassa löytyi tämä kattava valikoima valmiina äitini askarteluvaraston loputtomista syövereistä. Lisäksi täytyy vielä hankkia muutama hyvä ohutkärkinen tussi, jotka eivät suttaa tai leviä!

Jos innostuitte tästä hääkirjasta, niin tarkistin juuri, että se on edelleen hyvässä alennuksessa LukLabelin verkkokaupassa (normaali hinta 52€, nyt tarjouksessa 29 €!). Itse olen tästä tosi innoissani ja ihanaa, kun jälleen yksi pieni, mutta tärkeä yksityiskohta on hoidossa! ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti