sunnuntai 5. maaliskuuta 2023

Hääbloggaajailta Ateljé Katariinassa

Tällä viikolla pääsimme Häät-blogiyhteisön blogikollegoiden kanssa nauttimaan ihanasta illasta Ateljé Katariinan Helsingin myymälässä! Illan ohjelmassa oli upeisiin Sis Idman-hääpukuihin sekä muihin Ateljé Katariinan tuotteisiin tutustumista ja hääsuunnitelmista höpöttelyä. Meidän hosteina illan aikana toimivat Helsingin liikkeen ihanat Riina ja Sanni ja videopuhelun välityksellä pääsimme tutustumaan myös Sis Idman-pukujen suunnittelijaan ja Ateljé Katariinan luovaan johtajaan, Katariina Karppiseen. Päivätyöni puolella on jälleen kiireinen kuunvaihde ja laskutusviikko meneillään, joten oli ihanaa hetkeksi irtautua työjutuista ja uppoutua häähumuun. 
Riina ja Sanni olivat pistäneet herkkupöydän koreaksi meitä varten ja ilta starttasi raikkailla mocktail-drinkeillä kilistelemällä. Tarjolla oli myös macaronseja, suklaamuffinsseja, keksejä ja suklaalla päällystettyjä vaahtokarkkeja. 


Sonjan asu sopi täydellisesti yhteen mocktailien kanssa! :D

Pääsimme illan aikana myös sovittelemaan upeita Sis Idman-hääpukuja. Kaikki Sis Idman hääpuvut on suunniteltu Suomessa ja malliston erityispiirteenä on muunneltavuus. Unelmiensa puvun voi esimerkiksi yhdistellä kahdesta eri mallista, lisätä pukuun haluamansa malliset hihat, erilaisen sävyn puvun kankaaseen tai vaikkapa pidemmän laahuksen. Malliston kokovalikoima on ilahduttavan laaja, 32-64 ja pukujen tilausajat ovat noin 6 kuukautta. Sovittelussa toki piili pienoinen riski, sillä meistä jokaisella on jo oma hääpuku tilattuna :D Voi olla, että osan päässä alkoikin muhia ajatus kakkospuvun hankkimisesta... 

Tässä muutamia meidän suosikkeja Sis Idman-mallistosta:

Häämme-blogin Melissa ihastui näyttävään glitterunelmaan (Sis Idman Elisabet), jonka sävy sopi täydellisesti yhteen Melissan ihon sävyn kanssa

Mutta myös tähän ihanan yksinkertaiseen ja eleganttiin Sis Idman Nooraan, jossa yksityiskohtina ovat hihojen kukkakoristeet ja kaunis laahus


Jenna (@bybridezilla) sovitti ihanaa Sis Idman Alexaa, samppanjan sävyisellä pohjakankaalla. Tähän malliin ihastuin myös itse kun kävin sovituksessa Ateljé Katariinassa!

Alexan hauska yksityiskohta ovat irrotettavat pitsiset perhosmalliset hihat, jotka saa nappikiinnityksen avulla helposti ja nopeasti kiinnitettyä. Yhdellä kertaa saa siis kaksi erilaista pukua!

Yksi Joannan (@isaidyesandnowwhat) suosikeista oli tämä ihanan kevyt ja laskeutuva halterneck-mallinen Sis Idman Elea, joka sopi Joannan tyyliin täydellisesti


Sonja (@mrsmork2023) puolestaan ihastui tähän moderniin ja seksikkääseen uutuuteen, Sis Idman Inkaan, joka istui Sonjalle täydellisesti ja josta löytyi näyttäviä yksityiskohtia: selän ja kylkien pitsit ja takaosan laahukseen asti jatkuva napitus


Hää- ja juhlapukuja täydentämään löytyy Ateljé Katariinan valikoimasta myös erilaisia irrallisia yläosia: boleroita, viittoja ja irtohihoja. Meidän suosikki oli tämä silkkiorganzasta valmistettu Irene-bolero, joka on saatavilla useissa eri sävyissä. Myös selkäosaa ja hihansuita koristavien nappien osalta voi valita juuri omaan tyyliin sopivat vaihtoehdot, esimerkiksi näyttävät kristallinapit tai tyylikkäät helminapit. Olimme yhtä mieltä siitä, että tätä voisi hyvin käyttää myös arkena, esimerkiksi suoriin housuihin tai hameeseen yhdistettynä. 

Ateljé Katariinan valikoimasta löytyy pukujen lisäksi myös paljon erilaisia asusteita, muunmuassa hiuskoruja, koristevöitä ja sukkanauhoja, joiden avulla voi viimeistellä oman hää- tai juhlalookin. Erikoistuotteena valikoimassa on myös Bridal Shine-puhdistussuihke, jonka avulla saa puhdistettua esimerkiksi meikki- tai ruokatahrat. Tämä tulee ehdottomasti olemaan itselläni mukana hääpäivänä, sillä tunnetusti olen välillä aikamoinen sottapytty ja onnettomuusaltis. Sanni ja Riina vinkkasivat, että tämä toimii loistavasti myös meikkivoidetahrojen poistamiseen talvitakin kauluksesta, tämä vinkki menee itsellä heti testiin! Lisäksi yksi uutuustuote Ateljé Katariinassa ovat pukujen jämäkankaista ommellut scrunchiet. Ihan loistava idea ylijäämämateriaalien hyödyntämiseen.

Sis Idman-hääpuvuissa itseäni ihastuttaa monipuolisuus: mallistosta löytyy niin muhkeita tyllihelmoja kuin kapeampia malleja, koristeellisia pitsiyksityiskohtia ja elegantin minimalistisia pukujakin. Lisää ilmettä pukuihin voi halutessaan tuoda myös erilaisilla irtilaahuksilla ja hameilla, joiden avulla on helppo muunnella puvun ilmettä myös hääpäivän aikana. 
Illan päätteeksi saatiin vielä kaikki kotiin viemisiksi ihanat lahjakassit, joiden sisältä paljastui käsin ommellut scrunchiet, Bridal Shine-puhdistussuihe ja Chjokon vegaanista mansikkasuklaata. Ilta oli ihanan rento ja palvelu Ateljé Katariinassa jälleen ihan huippua! Kiitos vielä kutsusta Katariina, Riina ja Sanni, sekä tietysti seurasta, rakkaat blogitoverit Sonja, Jenna, Joanna ja Melissa <3
Olen kirjoittanut Ateljé Katariinasta blogissa myös aiemmin, kun kävin sovittelemassa hääpukuja Helsingin liikkeessä. Tuo aiempi postaus löytyy täältä: Hääpukua metsästämässä: Ateljé Katariina Helsinki. Ateljé Katariinan nettisivujen kautta voi varata yksityisen sovitusajan niin hääpuvun, kuin asusteidenkin sovitusta varten. Sovitukset ovat ilmaisia ja hääpuvun lounge-sovituksessa lounge-tila on varattu seurueen yksityiskäyttöön ja apuna on oma hääpukukonsultti koko sovituksen ajan. 

Lopuksi haluan vielä jakaa teille alekoodin! Koodilla "Hanna10" saat 10% alennuksen kaikista Ateljé Katariinan liikkeissä tehdyistä ostoista. Alennuskoodi on voimassa 31.3.2023 saakka ja koskee koko liikkeen valikoimaa ja liikkeessä tilattuja tuotteita. Nyt on siis loistava aika suunnata puku- tai asusteostoksille, joko Katariina Helsingin tai Oulun liikkeisiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti