keskiviikko 1. helmikuuta 2023

Vuoden Hääkuva 2023 - inspiroidu ja äänestä omaa suosikkiasi

Vuoden Hääkuva-äänestys on jälleen täällä ja finaaliin on tänäkin vuonna valikoitunut 10 upeaa otosta. Kilpailu tarjoaa inspiraatiota, mahdollisuuden tutustua eri kuvaajiin ja heidän kuvaustyyleihinsä, sekä poimia ideoita omiin tuleviin potrettikuviin. Meiltä Suomesta löytyy kyllä huikea määrä loistavia kuvaajia! 

Vuoden Hääkuva 2023-äänestys on nyt käynnissä ja omaa suosikkiaan voi käydä äänestämässä Häät.fi-sivustolla 28.2.2023 saakka. Kuvaa klikkaamalla saa näkyviin kuvaajan nimen ja pääsee tutustumaan tarinaan kuvan synnystä. Äänestäneiden kesken arvotaan laatikollinen alkoholitonta Codorniu Zero Alcohol Free-kuohuviiniä, joka sopii loistavasti myös häiden alkumaljaksi. 

Kuva: // Häät.fi

Tässä alla vielä kolme omaa suosikkiani finalistikuvien joukosta ja pienet perustelut siitä, mikä juuri näissä kuvissa itseäni viehättää: 

Tanssi rakkaudelle
Kuvaaja: Heidi Kouvo

Tässä kuvassa itseäni viehättää erityisesti kuvan tumma värimaailma, sekä upeat valot ja varjot. Yleensä olen itse valoisien ja värikkäiden kuvien fani, mutta tämän kuvan tunnelmassa on jotain tosi lumoavaa - hääparin oma hetki, jossa kaikki muu ympärillä katoaa. 



Onnen turvasatama
Kuvaaja: Anssi Koskinen / Hääkuvaaja Anssi Koskinen

Tässä kuvassa ihastuin upeisiin lämpimiin väreihin ja merelliseen tunnelmaan. Kuvasta huokui kesäillan upea valo, jo ennen kuin klikkasin kuvan tarinan auki. Lisäksi kuvauspaikka on uniikki ja mieleenpainuva. 



Samassa veneessä
Kuvaaja: Mari Hakanen Photography
 

Tästä finalistikuvasta tulivat itselleni heti mieleen valoisat keskikesän yöt ja toisaalta myös vanhojen Suomi-filmien tunnelma. Rakastan Suomen luontoa ja vesi on itselleni todella tärkeä elementti - tässä  kuvassa molemmat pääsevät upeasti esiin, täydentäen romanttista tunnelmaa. 


Löytyykö teiltä samoja suosikkeja? Vielä ehtii äänestämään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti