tiistai 14. maaliskuuta 2023

Viikonlopun menovinkki: Häämessut netissä

Tällä viikolla on jälleen luvassa häähumua - Häämessut netissä starttaa nimittäin jo ylihuomenna! Mukana on tälläkin kertaa super mielenkiintoisia messuohjelmia ja ihania näytteilleasettajia - ja jälleen pääsen itsekin olemaan mukana peräti kahdessa messulivessä. Messuviikonloppu sattuu nyt oikein hyvään aikaan, sillä viikonloppuna vietetään myös Tuomaksen polttareita ja itse voin siis kaikessa rauhassa uppoutua messuhumuun! :D 

Jos Häämessut netissä ei ole entuudestaan tuttu konsepti, niin tässä vielä pieni kertaus!

Mikä: Virtuaaliset viisipäiväiset häämessut, jotka ovat kävijöille ilmaiset
Mitä: Paljon erilaisia näytteilleasettajia, huikeita messutarjouksia, paljon messuarvontoja ja mielenkiintoista messuohjelmaa
Miten: Näytteilleasettajien osastot löytyvät torstaina messujen avauduttua osoitteesta: https://www.haamessutnetissa.fi/naytteilleasettajat ja messuohjelma toteutetaan Instagram liveinä. Livejä pääset seuraamaan reaaliaikaisesti @haamessutnetissa Instagram-tilillä ja voit myös halutessasi kommentoida liveä, esimerkiksi esittää kysymyksiä. Kaikki livet myös tallennetaan @haamessutnetissa tilille, josta ne voi helposti katsoa myös jälkikäteen tai vaikka palata omiin suosikkiohjelmiin vielä uudemmankin kerran. 

Messuohjelmien suosikit


To 16.3.2023 klo 17 - IG Live: Näin valitset oikeanlaiset alusvaatteet hääpäivään 

Ohjelmassa jaetaan vinkit oikeanlaisten alusvaatteiden valitsemiseen hääpuvun alle ja ihastellaan myös hääyöhön ja häämatkalle sopivia alusvaatteita. Tää on itselle nyt juuri tosi ajankohtainen aihe, joten odotan tätä ohjelmaa tosi innolla! 

La 18.3.2023 klo 12 - IG Live: Morsiamen ihonhoito ennen häitä

MAJ:n kosmetologi, meikkaaja ja yhteisövastaava Annina jakaa parhaat vinkit ihon valmistelemiseen hääpäivää ja häämeikkiä varten. Tämäkin kiinnostaa itseäni kovasti, sillä näin häiden lähestyessä on tullut kiinnitettyä ihonhoitoon tavallista enemmän huomiota.

La 18.3.2023 klo 12:30 - IG Live DIY: Näin kustomoit itse hääkutsut

Tässä livessä jaetaan Sonjan (@matchista_morsian) kanssa erilaisia ideoita hääkutsujen kustomointiin ja viimeistelyyn! Luvassa muunmuassa vahasinettejä ja kalligrafiaa, tule kuulolle poimimaan uusia diy-ideoita!  


La 18.3.2023 klo 14:00 - IG Live: Morsiamen täydellinen häämeikki ja häämeikkitrendit 

MAJ:n kosmetologi, meikkaaja ja yhteisövastaava Annina jakaa vinkit kestävään häämeikkiin, mitä meikin kohdalla kannattaa huomioida hääkuvien näkökulmasta ja kertoo tulevan kesän häämeikkitrendeistä. 

Su 19.3.2023 klo 13:00 - IG Live: Häätrendit 2023 - 2024 

Sonja (@matchista_morsian) ja Joanna (@isaidyesandnowwhat) hehkuttavat tämän ja ensi vuoden kuumimpia häätrendejä. Tätä odotan tosi innolla - mahtava tilaisuus poimia vielä viimeisetkin uudet ideat hyödynnettäväksi omissa häissä!

Su 19.3.2023 klo 13:30 - IG Live DIY: Kukkavieheet hääjuhlaan

Hannan ja Jennan askartelulive is back! :D Tällä kertaa askarrellaan Jennan (@bybridezilla) kanssa kukkavieheitä! Jos haluat askarrella mukana, tarvikelista löytyy täältä. Kukkavieheet ovat ihana hääasuste niin hääparille, häätiimiläisille, kuin vaikka hääparin vanhemmillekin!


Kiinnostavia näytteilleasettajia


Preserved by Love 

Kukkien säilömiseen erikoistunut yritys, joka säilöö tärkeiden hetkien kukat ikuisiksi muistoiksi! Rakastan Preserved by Loven tuotteita ja oonkin jo varannut ajan meidän hääkukkien säilömiseen. Itselläni on haaveissa Hexagon-muotoinen koriste-esine tai sormuspidike, sekä ihan äskettäin valikoimaan lisätyt kukkakorut. Käytän itse korviksia lähes päivittäin, joten olen ajatellut teettää ainakin kahdet erilaiset korvikset. Odotan innolla mitä kaikkea messuosastolta löytyy!

Pastelligrafia 

Meidänkin hääkutsut suunnitellut ihana Pastelligrafia loihtii modernilla kalligrafialla paperituotteita häihin. Meille on tulossa Pastelligrafialta vielä ainakin menu- ja ohjelmalaput, paikkakortit, pöytänumerot, pöytäkartta ja drinkkireseptikortit baariin.  Messuille on tulossa myös Pastelligrafialta uutuustuote, joten kannattaa ehdottomasti tsekata messutarjoukset!

Fefefone - äänivieraskirja

Niin huikeaa, Suomen ensimmäinen äänivieraskirjoja tarjoava yritys! Olin ihastellut äänivieraskirjoja jo Pinterestissä ja Instagramissa, joten ilahduin super paljon bongatessani Fefefonen näytteilleasettajien joukosta. Kuten muutama postaus takaperin mainitsin, niin meillä on jo vieraskirja hankittuna, mutta nyt tekisi ihan kauheasti mieli tilata myös äänivieraskirja meidän häihin. Tää on niin hauska idea niin häihin, polttareihin kuin vaikka synttäribileisiinkin!

Hyyli

Lisää ihania kukkamuistoja hääkukista tarjoaa hää- ja juhlasuunnitteluyritys Hyyli, jonka prässätyistä kukista sommiteltuja tauluja ihastelen jatkuvasti Instagramissa. Nää on niin kauniita! Kukkataulujen lisäksi Hyylin valikoimaan kuuluu myös hää- ja juhlasuunnittelupalveluita, sekä somistuspalveluita. 

Luvby

Luvbyyn törmäsin ekan kerran Tampereen Häämessuilla ja yritys jäi positiivisesti mieleen! Luvby on tamperelainen, vuonna 2022 perustettu yritys, jonka tavoitteena on tarjota laadukkaita, korkea- ja leveävyötäröisiä sukkahousuja. Sukkahousut on suunnitellut Luvbyn perustaja Katariina Aho ja tuotteet valmistetaan Italiassa. Sukkahousujen lisäksi valikoimasta löytyy myös stay up-sukkia ja lisää tuotteita on tulossa myöhemmin. Olen itse aina inhonnut sukkahousuja, mutta Luvbyn sukkikset kuulostaa siltä, että haluan ehdottomasti tilata ne itselleni testiin!

---
Jakoon vielä myös tänne blogin puolelle tämä Häämessut netissä-pohjan, johon voi merkitä muistiin omat suosikkiohjelmat. Täytetyn pohjan voi jakaa joko somessa tai vinkata sen avulla puolisolle tai vaikka kaasoille ja bestmaneille kiinnostavimmista ohjelmista. 


Huikea messuviikonloppu luvassa siis jälleen kerran! Mitä ohjelmanumeroita ja näytteilleasettajia te odotatte eniten? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti