tiistai 23. toukokuuta 2023

Hääauto ja ensimmäiset hetket naimisissa

Vihkimisen jälkeen huristelimme hääauton kyydissä, toisen bestmanin kuljettamana Turun linnan puistoon kilistelemään ja ottamaan muutamia kuvia. Olimme päätyneet siihen, että kuvaajamme siirtyivät kirkolta suoraan juhlapaikalle, eivätkä tulleet tässä välissä meidän mukaan. Halusimme nimittäin saada juhlatilasta vähän kuvamateriaalia täysin valmiiksi koristeltuna, ennen vieraiden saapumista. Bestman kuitenkin napsi meistä muutamia kuvia muistoksi ja näistä tuli tosi kivoja! 

Hääautoksi saimme tosiaan lainaan bestmanin vaimon kummisedän upean harrasteauton, eli "ministeri Volvon" ja bestman ja hänen vaimonsa myös puunasivat ja koristelivat sen meille valmiiksi. He olivat  valmistelleet takapenkille meitä varten myös ihanan yllärin: korin, josta löytyi pullo kuohuvaa, skumppalasit ja pari pikkuvichya. Olimme ehtineet jo melkein luopua koko hääauto-ajatuksesta, kun alunperin haaveilevamme auto ei ollutkaan käytettävissä vielä näin huhtikuussa ja isäni harrasteauto puolestaan olisi pitänyt kuskata ensin trailerilla Turkuun. Mietittiin jo, että ehkä ajellaan vaan meidän omalla Passatilla... Oli kuitenkin mahtavaa, että hääauto sitten järjestyikin ystävien kautta - kyllä se toi kirkolta poistumiseen ja vihkimisen jälkeisiin hetkiin pientä ihanaa luksusta! Iso plussa oli myös, että nyt saimme hääauton käyttöömme ilmaiseksi - alunperin miettimämme auto olisi kustantanut yli 400 euroa. Oli myös hauska huomata miten paljon ihan tuntemattomat ihmiset ja ohikulkijat kiinnittivät huomiota hääautoon, hymyilivät ja jopa vilkuttelivat meille!
Puistossa korkkasimme kuohuvan ja kilistelimme ensimmäisille hetkille avioparina - fiilis oli iloinen ja kaikki viimeinenkin jännitys vihkimisen jäljiltä jo haihtunut - oli kiva hengähtää tässä välissä pieni hetki ihan rauhassa. Meidän kuvaillessamme puistossa, loput häätiimistä ja myös häävieraat siirtyivät juhlapaikalle, suurin osa varaamamme yhteisen bussikuljetuksen kyydissä, mutta osa myös omilla autoillaan. Juhlapaikalla vieraat saivat etsiä rauhassa oman paikkansa ja napata jo alkumaljat käteen siirtyessään omalle paikalleen odottamaan. Kun kaikki alkoi olla juhlapaikalla valmista, toinen kaasoista ilmoitti meille viestillä ja sitten huristelimme hääautolla paikalle. 


1 kommentti:

  1. Ihanat! Tulipas hyvä fiilis tästä postauksesta 💛

    https://ajatuksiakalenterissa.blogspot.com/

    VastaaPoista