sunnuntai 14. toukokuuta 2023

Häämeikki ja -kampaus

Nyt kun ollaan postauksissa siirrytty jo itse hääpäivään, halusin seuraavaksi kertoa vähän tarkemmin hääkampauksestani ja -meikistäni! Kampaukseni loihti rakas ystäväni (ja luottokampaajani) Studio Versionin Sara (joka siis oli puolisonsa kanssa tulossa myös häävieraaksi) ja meikistä vastasi Crystal Salonin Marjatta. Kaasojen ja äitini kampaukset puolestaan tekivät Crystal Salonin Laura ja Lassi. Omalta osaltani koekampaus ja koemeikki toteutettiin molemmat häitä edeltävällä viikolla ja suosittelen kyllä niitä lämpimästi! Koeversioiden myötä hahmottui itsellekin omat toiveet paremmin ja itse hääaamuna ei tarvinnut stressata lainkaan, kun tiesi, että sekä kampaus, että meikki tulevat olemaan mieleisiä ja näyttämään upeilta. 

Kuva: Laura Aaltonen

Aamupalan jälkeen oli tosiaan aika suunnata ensiksi hääkampaukseen! Lähdin matkaan yksin, sillä olimme sopineet, että Sara tekisi kampaukseni heidän majapaikassaan Forenomissa. Aamu sujuikin ihanan rennoissa tunnelmissa Saran ja hänen puolisonsa kanssa höpötellen ja samalla telkkarista Muumeja katsellen :D Sain myös nautiskella samalla ihanaa mango-mimosaa!

Hääkampauksen osalta toiveenani oli "mermaid braid"-tyylinen rento lettikampaus, jonka koristeena olisi aitoja kukkia, ja kasvoja kehystäisi pari hiuskiehkuraa. Kampauksesta tuli juuri sellainen kuin toivoinkin ja Kukitellen Elinan tekemät upeat hiuskukat kruunasivat kampauksen. Niiden myötä sain myös häälookkiini mukaan ”jotain sinistä”. Oli myös ihana fiilis, kun hääpäivän sai aloittaa rakkaan ystävän seurassa ja mulle oli alusta asti super tärkeää, että hääkampaukseni tekisi nimenomaan Sara. Olemme Saran kanssa tutustuneet aikoinaan rippileirillä ja olleet ystäviä siitä saakka! <3





Kampauksen jälkeen suuntasin seuraavaksi tasan yhdeksältä häämeikkiin kadun toisella puolella sijaitsevaan Crystal Saloniin. Myös kaasot saapuivat samaan aikaan liikkeelle ja heille loihdittiin kampaukset sillä välin, kun itse olin Marjatan meikattavana. Korkkasimme myös pullollisen kuohuvaa ja kilistelimme kaasojen kanssa hääpäivälle - oli ihanaa, että Crystal Salonista löytyi myös kauniit skumppalasit valmiina. Liike on myös sisustukseltaan todella valoisa ja kuvauksellinen - Crystal Salonin Laura ja Marjatta ottivat myös muistoksi upeita kuvia sekä kampauksesta, että meikistä, iso kiitos siitä!

Kuva: Laura Aaltonen

Kuva: Laura Aaltonen

Kuva: Laura Aaltonen

Siskoni kampauksesta emme valitettavasti tajunneet ottaa kuvaa, mutta tässä kuva toisen kaason upeasta nutturakampauksesta, jonka loihti Crystal Salonin Laura. Laura tekee ihan melettömän upeita kampauksia, kannattaa ottaa seurantaan hänen instatilinsä @bylauracarita!

Kuva: Laura Aaltonen

Häämeikin osalta toiveenani oli ruskean sävyinen silmämeikki, rajaukset ja tekoripsitupsuja silmiä korostamaan, sekä pinkit huulet ja niihin sointuva poskipuna. Koemeikin myötä huulipunaksi valikoitui Joe Blascon voidemainen puna, sävyssä Marilyn Pink, jonka kävin (tai noh, itseasiassa äitini kävi :D) ostamassa etukäteen valmiiksi hääpäivää varten. Oli kiva, että samaa punaa sai sitten lisättyä myös hääpäivän aikana ja sävy on myös sellainen, jolle on varmasti käyttöä myös arkimeikissäni. Meikistä kokonaisuudessaan tuli täydellinen ja tunsin oloni tosi kauniiksi - tuntui, että meikki korosti parhaita puoliani ja heti koemeikin jälkeen totesinkin näyttäväni edelleen ihan itseltäni - vain vähän paremmalta! Täytyy myös hehkuttaa, että meikki pysyi kauniina koko pitkän päivän ajan, ainoastaan puuteria ja huulipunaa lisäilin pariin otteeseen. Marjatta on myös aivan ihana tyyppi, niin iloinen ja lämmin! Hänen seurassaan kaikki orastava jännitys unohtui kokonaan. 

Kampauksessa ja meikissä asunani oli Bo+Peach Co:lta saatu ihana aamutakki, jonka selästä löytyi painatettuna tuleva sukunimeni. Päädyin tällaiseen tekstiin, sillä halusin, että aamutakille löytyy käyttöä myös hääpäivän jälkeen. Nyt takki pääsee mukaan häämatkallemme, mutta käyttöön myös ihan arkiaamuisin. Kaunis aamutakki oli täydellinen asuste aamuun myös käytännöllisyytensä ansiosta - se oli helppo riisua yltä kampauksen ja meikin jälkeen, niitä sotkematta. Bo+Peach Co:n aamutakit olivat ennakkomyynnissä tämän vuoden tammikuussa ja jos haaveilet kauniista aamutakeista itsellesi ja / tai kaasoille, niin kannattaa ehdottomasti ottaa instassa seurantaan @bo_peach_co, niin saat tiedon tulevista ennakkomyynneistä, sekä muista uutuustuotteista aina ensimmäisten joukossa!


Kuva: Laura Aaltonen

Kuva: Laura Aaltonen

Kuva: Laura Aaltonen



Kuva: Marjatta Sysimetsä

Kuva: Marjatta Sysimetsä

Kuva: Marjatta Sysimetsä






Kun kampaus ja meikki olivat valmiina, suuntasin autolle ja huristelin takaisin kaasoni luo. Sitten olikin jo aika pukea hääpuku ylle ja suunnata kuvaamaan first look- ja potrettikuvia yhdessä ihanien kuvaajiemme Sannin ja Joonaksen kanssa - kuvauksista lisää vielä myöhemmin ihan omassa postauksessaan! 

Kaupallinen yhteistyö: // Bo+Peach Co
*Aamutakki saatu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti