keskiviikko 10. toukokuuta 2023

Hääpäivän aamu

Ja sitten koitti meidän hääpäivän aamu! Heräsin siihen ihmeen virkeänä (vaikka takana oli vain vajaan 6h mittaiset yöunet) ja meidän kaikkien ylläriksi sää näytti ihmeen kirkkaalta, joskin tosi kylmältä (kun lähdin ajelemaan kampaajalle, näytti auton mittari vain 2 astetta...). Hääpäivän sääennusteet oli vaihdelleet koko viikon ajan ja näyttäneet enimmäkseen tosi epävakaisilta, joten kaunis aurinkoinen aamu yllätti meidät kaikki positiivisesti!  

Pikkusiskoni herätteli meidät uuteen laittamalla puhelimestaan soimaan Mulanin häävalmistelu-biisin, joka siis alkaa sanoilla "Tästäkö mä morsion väännän..." :D Tähän pienenä pohjustuksena, että me siis rakastimme lapsena Mulania ja osasimme elokuvan kaikki biisit ulkoa. Ja tarina sai vielä myöhemmin jatkoa, sillä teini-iässä kaasoystäväni ja parin muun yhteisen ystävämme kanssa katselimme kotibileiden jälkeisinä aamuna jostain syystä aina yhdessä Mulania - ja lauloimme samoja niitä samoja biisejä.

Aamu alkoi onnistuneissa fiiliksissä, sillä onnistuin saamaan piilarit molempiin silmiin ja sitten nautiskelimme kevyttä aamiaista yhdessä. Itselläni oli yllättävän pirteä olo, mutta ilmeisesti kaasoja oli jännittänyt tuleva päivä vähän enemmän ja molemmilla oli takana melko lyhyt yöunet. Olimme suunnitelleet aamun aikataulun niin, että minä suuntasin ensin klo 7:30 ystäväni luo hääkampauksen tekoon ja treffasimme kaasojen kanssa sitten ysiltä Crystal Salonissa, jossa loihdittiin minulle häämeikki ja heille juhlakampaukset. 



Hääpäivän aamua varten olin tilannut Pastelligrafialta ihanat kortit, joihin kirjoitimme Tuomaksen kanssa toisillemme etukäteen pienet kirjeet. Koska vietimme häitä edeltävän yön eri paikoissa, oli ihana aloittaa hääpäivä lukemalla viesti toiselta. Jälkeenpäin naureskelimme myös sille, miten samanlainen sisältö meidän molempien viesteissä oli. Näistä jää myös ihana muisto, jota on kiva lueskella joskus vuosien päästäkin ja palata samalla hääaamun fiiliksiin <3


Seuraavassa postauksessa sitten lisää hääkampauksesta ja -meikistä, joista molemmista tuli aivan ihanat ja just mun näköiset! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti