torstai 18. toukokuuta 2023

First look- ja potrettikuvaukset

Kaikki tämän postauksen kuvat: // Sanni Hirvonen Photography 

Olimme heti hääsuunnitelmien alusta saakka yhtä mieltä siitä, että meille parhaalta vaihtoehdolta tuntui potrettikuvien ottaminen jo ennen vihkimistä. Tämän valinnan myötä avautui myös mahdollisuus napata samalla muistoksi muutamat first look-kuvat ja videota. Tänään siis luvassa fiiliksiä meidän kuvauksista ja tietysti kunnon kuvapläjäys!


Kuten jo aiemmassa postauksessa kerroinkin, kuvauspaikaksi valitsimme Kaarinassa sijaitsevan Tuorlan kartanon kauniin pihapiirin. Tuorla oli myös sijainniltaan meille todella hyvä, sillä Tuomas yöpyi häitä edeltävän yön vanhempiensa luona Kaarinassa ja minä ja kaasot yövyimme ja valmistauduimme toisen kaasoni luona, niin ikään Kaarinassa. Meillä kävi ihan mieletön tuuri, sillä häitä edeltävän viikon lämpimät säät olivat saaneet nurmikon jo hiukan vihertämään ja luonnon heräilemään keväisiin tunnelmiin. 
Tuomaksen isä kuskasi hänet paikalle ja minä puolestani saavuin Tuorlaan kaasojen kyydissä. Päädyimme ottamaan first look-kuvat kauniin vanhan kivisillan luona, jonne Tuomas ja kuvaajat asettautuivat ensin valmiiksi ja kun kaikki oli valmista, astelin itse paikalle kaasojen saattelemana. 

Oli itseasiassa yllättävänkin jännittävää nähdä Tuomas odottamassa minua sillalla ja astella toisen luokse, koskettaa, odottaa toisen kääntyvän ja nähdä toisemme ensimmäistä kertaa hääpäivänä ja häälookeissa. Meidät molemmat valtasi tuossa hetkessä tosi kuplivan onnellinen tunne ja pieneksi hetkeksi ympäröivä maailma katosi - hetken ajan vaan ihasteltiin hymyillen toisiamme. Jotenkin tuossa hetkessä ekaa kertaa oikeasti sisäisti sen, että tänään on meidän hääpäivä! Sitten palasimme todellisuuteen, kun tuuli tarttui huntuuni ja melkein lennätti sen jorpakkoon :D Onneksi sulhanen oli valppaana ja pelasti tilanteen!











First look-kuvailujen jälkeen halusimme ottaa myös muutaman kuvan yhdessä rakkaan Aapo-koiramme kanssa ja isäni olikin kuskannut Aapon Tuorlaan varta vasten kuvia varten. Siskoni myös kiinnitti Aapolle valmiiksi kaulaan pitsinauhasta solmitun rusetin, joka näytti niin söpöltä kuvissa! Aapo oli hyvin innoissaan meidät nähdessään, koska oli ollut jo torstaista saakka hoidossa vanhempieni majapaikassa, Holiday Club Caribiassa, ja tietysti myös vähän ihmeissään koko tilanteesta ja uudesta paikasta. Namien avulla onnistuttiin kuitenkin saamaan Aapokin pysymään aina pieni hetki paikallaan ja Sanni onnistui nappaamaan muutamat ihanat yhteiskuvat meille muistoksi. Aapo on meille molemmille tosi tärkeä ja iso osa perhettämme, joten oli meille todella tärkeää saada myös hänet jollain tavalla osaksi hääpäivää. Kuvien avulla tuosta hetkestä jää ikuinen muisto <3

Äiti ja isi, täältä mä tuuuuuuuun! :D






Kun olimme saaneet muutaman yhteiskuvan Aapon kanssa napattua, isäni ja siskoni lähtivät Aapo kyydissään Caribiaan laittautumaan vihkimistä varten. Me puolestaan jatkoimme potrettikuvien ja -videoiden ottamisella ja ehdimmekin vajaan tunnin aikana kuvata useammassakin eri paikassa Tuorlan pihapiirissä. Toinen kaasoni jäi myös avustamaan meitä kuvauksissa ja siitä oli todella iso apu. Oli helppo vaihdella asusteita (huntu, neuletakki, aurinkolasit) kun oli ylimääräinen käsipari apuna, suosittelen tätä lämpimästi!

Kuvailimme niin upeassa huvimajassa, kartanon parvekkeella kuin sen edustallakin ja haaveilimme kartanon herran ja rouvan elämästä. Hääpäivänämme sää oli aurinkoinen, mutta todella tuulinen ja se toi oman haasteensa kuvauksiin - toisaalta kuvaajat olivat yhtä mieltä siitä, että tuuli toi kuviin ja videoihin myös lisää eloa ja liikettä!












Osassa kuvista meillä oli rekvisiittana myös Uskomattomasta Pallopuodista tilattu ihana sydämenmuotoinen foliopallo ja Bo+Peachin huikeat sydämenmuotoiset aurinkolasit. Nämä toivat kuviin mukaan ajankohtaan sopivaa vapputunnelmaa ja pientä hassuttelua. 






Näistä kuvista tuli niin ihania - on ihan mahdotonta edes valita mitään yhtä suosikkia! Oli myös ihanaa saada kuvat otettua jo ennen vihkimistä ja viettää pieni hetki yhdessä. Kameroiden edessä oleminen tuntui myös jo hiukan luontevammalta, kun olimme päässeet harjoittelemaan sitä kihlakuvauksissa. 

Kuvausten jälkeen lähdimme sitten suuntaamaan aika vauhdilla takaisin toisen kaasoni luokse - Tuomaksen henkseleistä nimittäin irtosi yksi nappi kuvausten aikana ja rakas kaasoni lupasi ommella sen pikavauhtia takaisin, vielä ennen kirkolle suuntaamista. Sulloimme kaikki loput tavarat auton kyytiin, nappi saatiin kiinnitettyä ja sitten lähdettiinkin ajelemaan kohti kirkkoa. Olimme päätyneet siirtymään kirkolle meidän autolla, ja kaasoni puoliso toimi kuskina. Olimme hiukan myöhässä aikataulusta (mikä ei sinänsä yllätä, koska mehän ollaan aina myöhässä! :D), mutta saavuimme kuitenkin kirkolle varttia ennen vihkimisen alkua. Seuraavassa postauksessa sitten lisää itse vihkitilaisuudesta!

Kaupallinen yhteistyö: // Bo+Peach Co

*Aurinkolasit saatu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti