perjantai 23. kesäkuuta 2023

Kukkabaari - hääkukat vieraille muistoksi

Kuten edellisessä postauksessa mainitsinkin, minua harmitti ajatus siitä, että kauniit hääkukat lentäisivät heti seuraavana päivänä roskiin - siitä syntyi ajatus kukkabaarista! Erillisen vieraslahjan sijaan, vieraat saisivat halutessaan ottaa hääkukkia mukaansa kotiin viemisiksi. 

Hääkukkapalaverissamme kerroin tästä ideasta myös Elinalle ja lisäsimme Kukitellen tilaukseemme myös silkkipaperia ja juuttinarun pätkiä kukkabaariin, kukkien pakkaamista varten. Lisäksi suunnittelin Canvan avulla kukkabaaria varten kyltin, jonka laitoimme esille muoviseen esitetelineeseen. Kyltissä kehotettiin lyhyesti ja ytimekkäästi vieraita halutessaan kokoamaan pöytäkukista kimppu ja viemään sen muistoksi kotiin. 

Puolen yön paikkeilla, bändin viimeisen setin jälkeen, kaasot kävivät keräämässä kaikki maljakot pöydistä ja kokosivat ne pöydälle, juhlapaikan uloskäynnin viereen. Tästä vieraiden oli helppo halutessaan napata kukat mukaan juhlista poistuessaan. 

Olin seuraavana päivänä super iloinen huomatessani, että lähes kaikki pöytäkukat olivat lähteneet vieraiden matkaan! Viimeiset pakkasimme häätiimin kanssa itsellemme ja lopulta roskiin ei mennyt mitään. Oli myös ihana nähdä kuvia hääkukistamme vieraiden kotona ilahduttamassa! <3 Voisko tällainen idea toimia myös teidän häissä? 

Kukkafiilistelyn myötä on myös hyvä toivottaa ihanaa juhannusta kaikille blogin lukijoille! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti