keskiviikko 19. heinäkuuta 2023

Hääyön majoitus

Meidän hääyön majoitukseksi valikoitui Ruissalon kylpylän ylimmässä kerroksessa sijaitseva, upealla merinäköalalla varustettu Airisto-sviitti. Tiesimme, että hyvin todennäköisesti juhlisimme häissämme myöhään yöhön saakka ja varsinaisena hääyönä oleskelu sviitissä melko jäisi lyhyeksi, joten päädyimme varaamaan sviitin kahdeksi yöksi. Teimme varauksen sähköpostitse jo tosi hyvissä ajoin, sillä sviitti on hotellissa ainoa laatuaan ja hääpäivämme sijoittui vappuviikonlopulle. 

Airisto suite sijaitsee omassa rauhassaan hotellin ylimmässä kerroksessa. Sviitti oli ihanan tilava - etenkin kylpyhuone oli ehdottomasti isoin, johon olemme ikinä hotellissa törmänneet. Kylpyhuoneesta löytyi kaksi käsienpesuallasta ja suihkua, ihanan pehmeät kylpytakit, tilava sauna sekä poreamme ja kaiken lisäksi sieltä avautui upea merinäköala. Sviittiin kuului myös oma, koko huoneiston levyinen parveke, sekin merelle päin avautuen. Lisäksi sviitin toisesta huoneesta löytyi super mukava king size-vuode ja erillinen wc. 


Ystävämme pakkasi myös meille mukaan pienen kimpun häiden pöytäkukkia, joten saimme ihailla niitä vielä hääsviitin kylppärissä <3

Häiden jälkeistä aamua varten tilasimme aamiaisen huoneeseen ja toisena aamuna kävimme aamiaisella hotellin ravintolassa. Sviitin hintaan olisi sisältynyt myös kylpylän sisäänpääsy, mutta keskityimme tällä kertaa nauttimaan vain omasta yksityisestä spa-osastostamme. Samoin hotellia ympäröivät Ruissalon upeat ulkoilumaisemat jäivät tällä kertaa katsastamatta, sillä juhlapaikan siivoilua lukuunottamatta, emme malttaneet poistua sviitistä lainkaan. 

Myös hotellin sängystä käsin sai ihailla Ruissalon upeita maisemia ja pimennysverhot takasivat hyvät yöunet

Kun kävimme seuraavana päivänä välillä siivoilemassa juhlapaikan, pakkasimme mukaan hotellille myös vähän hääjuomia ja illalla nautiskelimme kylmästä valkkarista saunassa, poreissa ja parvekkeella maisemia ihaillen. Syömäänkään ei tarvinnut lähteä, sillä herkuteltiin vaan hääruokien ja hääkakun jämillä sängyssä löhöillen! 


Ensimmäisiä kuvia meistä aviopuolisoina, Bo+Peachin ihanat sydänlasit silmillä <3

Myös Bo+Peachin, uudella sukunimelläni varustettu, aamutakki oli täydellinen asuste häiden jälkeisiin päiviin

Ruissalon kylpylän Airisto sviitti tarjosi häiden jälkeisiin päiviin ihanaa luksusta ja myös kunnon rentoutumisen kaiken hääkiireen ja jännityksenkin jälkeen. Me molemmat rakastamme vettä ja merta, joten sviitti oli myös sen puolesta täydellinen valinta meille. Suunnittelimmekin jo, että olisi ihanaa varata sama sviitti aina välillä hääpäivän juhlistamista varten ja palata siellä yhdessä hääviikonlopun fiiliksiin. Myös sviitin hinta-laatusuhde oli mielestämme loistava, 2 yön majoitus kustansi yhteensä 576 euroa, joka on Turun seudulla hyvin kilpailukykyinen hinta näin isolle ja hyvin varustellulle sviitille. 

**Aurinkolasit ja aamutakki saatu kaupallisena yhteistyönä Bo+Peach Co kanssa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti