torstai 20. heinäkuuta 2023

Unelmien hunnun teettäminen

Tänään halusin vielä kirjoitella teille vähän lisää upeasta hunnustani, jonka valmisti morsiusasusteisiin ja -päähineisiin erikoistunut kotimainen HeiliBridal. Ajatus hunnun teettämisestä heräsi itseasiassa jo hääsuunnitelmien alkutaipaleella, kun katselin ensimmäisten Häämessut netissä aikana HeiliBridalin huntuliveä ja tajusin miten paljon erilaisia huntuja on olemassa - ja että myös hunnusta voi teettää juuri omien toiveiden mukaisen. Silloin päätin, että huntu tulemaan ehdottomasti olemaan osa myös omaa häälookkiani! Idea vaaleanpunaisesta hunnusta puolestaan sai alkunsa hääpukuni sovituksen yhteydessä, kun päätin, että haluan myös hääpuvun helman taittavan vaaleanpunaiseen. 

Päädyin tilaamaan hunnun nimenomaan HeiliBridalilta, koska olin jo aiemmin ihastellut heidän huntujaan ja muita hääasusteitaan erilaisissa häätapahtumissa. Lisäksi olin jo aiemmin tilannut hääpäivää varten HeiliBridalilta upeat Carla-korvakorut midi-mittaisena. Hunnun teettäminen käynnistyi, kun lähestyin HeiliBridalia ensin sähköpostilla ja sovimme sitten Iidan ja Valentinin kanssa videopalaverin hunnun suunnittelemista varten. Ennen palaveria lähetin myös sähköpostilla muutaman kuvan hääpuvustani.

Videopalaverissa kävimme läpi toiveitani hunnun suhteen ja unelmien huntu alkoikin hahmottua hyvin nopeasti: vaaleanpunaista tylliä, kerroksellisuutta, pyöristetyt reunat, kampakiinnitys ja käsin tehtyjä silkkikukkia vaaleanpunaisen eri sävyissä. 

Huntu saapui minulle Matkahuollon kautta ja paketin avatessani aloin melkein itkeä - lopputulos oli niin kaunis ja sopi täydellisesti yhteen niin hääpukuni, kuin muiden hääasusteidenkin kanssa. Täytyy itseasiassa tunnustaa, että viihdyin hunnussa niin hyvin, etten olisi oikein malttanut riisua sitä hääpäivää lainkaan :D Olin alunperin suunnitellut pitäväni huntua vihkimisen ajan kirkossa, mutta itseasiassa riisuin sen vasta juuri ennen meidän häävalssia. 

Huntu näytti myös upealta hääkuvissa ja toi niihin liikettä - etenkin kun meidän hääpäivä oli hyvin tuulinen!

Hääpukuni olen suunnitellut laittavani jossain vaiheessa myyntiin, mutta hunnun aion pitää itselläni. Toki tiedostan, että elämässä ei varmaan enää koita muuta hetkeä, jolloin voisin tuohon huntuun pukeutua, mutta mielessä on itseasiassa parikin mahdollista jatkokäyttöideaa hunnun varalle. Ensinnäkin, voin lainata huntua ystäville, jos joku heistä haluaa käyttää sitä omana hääpäivänään ja jos meillä joskus tulevaisuudessa toivottavasti on jälkikasvua, voisi huntua ehkä mahdollisesti hyödyntää kastemekkoon. Yhdeltä ystävältä sain myös hauskan idean, että huntua voisi hyödyntää tulevaisuudessa ehkä joskus lastenhuoneessa, katosverhona sängyn päällä. Tai sitten alan ihan pokkana vaan käyttää tätä esimerkiksi firman juhlissa.... :DVärillisiä huntuja on näkynyt hääkuvissa aika vähän, mutta ehkä tämä innostaa jotakuta muutakin siihen! Voisin kuvitella, että vaaleanpunaisen lisäksi esimerkiksi pastellinsininen tai laventeli näyttäisivät sopisivat hyvin sävyiksi myös huntuun. Kiitos vielä HeiliBridal unelmieni hunnun toteuttamisesta ♥ Jos oma unelmien huntu on vielä etsinnässä, niin kannattaa ehdottomasti tutustua HeiliBridalin verkkokaupan huntuvalikoimaan - ja toki muihinkin morsiusasusteisiin!

Kuvat 1-8: Sanni Hirvonen Photography

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti