perjantai 21. heinäkuuta 2023

Meidän häätiimi

Meidän häätiimiin kuuluivat kaasot ja bestmanit, sekä heidän puolisonsa ja täytyy kyllä sanoa, että tämä porukka oli ihan mahtava! ♥ Kaasoina toimivat rakas ystäväni ja pikkusiskoni, bestmaneina puolestaan Tuomaksen kaksi pitkäaikaista ystävää, joiden molempien bestmanina Tuomas on itseasiassa myös itse toiminut - nyt ympyrä siis sulkeutui!

Meillä ei ollut kaasojen tai bestmanien pukeutumisen osalta erityisiä toiveita - pääasia oli, että kaikilla olisi hääpäivänä mukava olla. Bestmaneiden vaatekaapista löytyi valmiina tummat puvut ja valkoiset kauluspaidat ja itse ostimme heille vaaleanpunaiset solmiot ja vieheet, jotka sopivat yhteen Tuomaksen asun kanssa. Kaasojen kanssa päädyimme siihen, että joku vihreän sävy olisi molemmille mieleinen ja lopulta he molemmat päätyivät ihanan keväisiin pastellisävyihin. Pakko myös vielä hehkuttaa, että molemmat kaasot itseasiassa päättivät valmistaa niin asunsa, kuin korunsakin itse! Me kustansimme kaasojen kampaukset, meikin molemmat halusivat tehdä itse.
Etenkin minun on usein vaikea pyytää muilta apua ja ottaa sitä vastaan ja heti hääpäivän jälkeen oli hetkiä, jolloin tunsin jopa vähän huonoa omatuntoa ja ahdistusta siitä, miten paljon vaivaa läheisemme näkivät häidemme eteen. Häätiimi ja vanhempanne olivat apuna niin juhlapaikan koristelussa häitä edeltävänä päivänä, käytännön asioissa koko hääpäivän ajan, sekä juhlapaikan raivaamisessa häiden jälkeisenä päivänä. Hääpäivänä saimme itse keskittyä sataprosenttisesti juhlimaan ja nauttimaan päivästä ja seuraavana päivänä pohdimmekin yhdessä, että miten kaikki sujuikin niin hyvin ja ilman vastoinkäymisiä. Tai sitten jos jotain on ollut, on häätiimi selvittänyt ne hyvin menestyksekkäästi, koska mitään ei näkynyt meille päin. Läheisistämme oli meille valtavan iso apu, josta ei voida kylliksi kiittää!

Myös henkinen tuki ja apu päätöksenteossa ja ideoinnissa koko hääsuunnittelun ajan oli korvaamatonta! Kiitos kaasot kun jaksoitte miettiä kanssani niin lautasliinojen sävyä, kuin paikkakorttien koristenauhojakin - etenkin silloin kun häästressi uhkasi yllättää ja pienetkin päätökset tuntuivat haastavilta. Super iso kiitos kuuluu tietysti myös meidän molempien polttareiden järkkäämisestä, ne olivat ikimuistoiset ja aivan meidän näköiset! <3
On myös ollut ihanaa, että hääsuunnittelun myötä läheisemme ovat tutustuneet paremmin toisiinsa ja tuntui, että kaikki aidosti viihtyvät yhdessä. Me emme keksineet häätiimille mitään järkevää kiitoslahjaa, joten päätimme sen sijaan järjestää hääkaronkan (kiitos AnniBridalin Anni tästä inspiraatiosta) ja kutsua koko porukan viettämään kanssamme mökkiviikonloppua saareen. Me Tuomaksen kanssa hoidamme juomat, ruoat ja muut järjestelyt ja nyt häätiimi saa puolestaan rentoutua, kiitoksena kaikesta avusta ja vaivannäöstä, jonka he meidän häiden eteen tekivät. Tämä reissu koittaa itseasiassa huomenna ja tiedossa on aurinkoa (toivottavasti), saunomista, paljuilua ja pihapelejä! Ja on meillä heille yksi yllätyskin, mutta siitä lisää ensi viikolla... ;)

Kuvat: Sanni Hirvonen Photography

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti