keskiviikko 7. lokakuuta 2020

Omat suosikkini uudesta Häät-lehdestä

***Uusin Häät-lehti saatu Häät-blogiyhteisön kautta ***

Olin itse odottanut uutta Häät-lehteä jo kuumeisesti, sillä vaikka netin syövereistä löytyykin loputon määrä inspiraatiota häihin liittyen, on perinteisen lehden selailussa ihan oma fiiliksensä. Etenkin näin lokakuisen harmauden keskellä on ihana käpertyä sohvalle viltin sisään teekuppi ja lehti kainalossa ja uppoutua hetkeksi häähaaveiluun. Häät-lehdessä arvostan itse etenkin kotimaisuutta ja iso plussa on myös se, että lehden hiilijalanjälki on hyvitetty. 

Uudessa lehdessä oli taas lukuisia ihania kuvia ja artikkeleita ja ajattelin nostaa tähän nyt muutaman oman suosikkini: 

1. Ihania kotimaan matkakohteita: Rakas Suomi 

Oli hauska huomata, että myös Häät-lehti on reagoinut vallitsevaan koronatilanteeseen ja uusimman numeron matkailuosiossa keskitytään esittelemään upeita kotimaan matkakohteita. Joukosta löytyi myös monta kohdetta, joissa itse haluaisin vierailla ja muutama uusi lisäyskin omalle listalleni! Jos kotimaan matkailu kiinnostaa, lukaise myös aiempi blogipostaukseni, jossa esittelin 14 romanttista kotimaan matkakohdetta. 

2. Häätarinat

Tarinat muiden hääparien häistä ovat aina olleet mielestäni Häät-lehden parasta antia ja niistä saa paljon inspiraatiota omien häiden suunnitteluun. Uudessa lehdessä häätarinoita on ihanan monta ja mukaan on valittu erilaisia hääpareja ja häitä. Itse tällaisena herkistelijänä luen näitä aina ihan tippa linssissä :D

3. Mikrohäät ja koronatilanne

Uusimmassa numerossa on reagoitu myös koronatilanteeseen ja sen vaikutuksiin häiden järjestämisen suhteen. Lehdestä löytyy artikkeli koronavuoden aikana suosioon nousseista intiimeistä mikrohäistä, tukea uuden tilanteen ja muutosten käsittelyyn sekä erään hääparin omakohtaisia kokemuksia koronan vaikutuksista hääsuunnitelmiin. 

4. Diy-ohjeet kukkaseinän askarteluun 

Tällaisena askartelijana ilahduin suuresti, kun bongasin uusimmasta lehdestä myös ohjeet kukkaseinän askarteluun. Suodatinpussiaskartelu on itselleni jo entuudestaan tuttua, sillä olen askarrellut suodatinpusseista sekä kukkakranssin, että jouluisen tähtikoristeen, joten tämäkin täytyy ehdottomasti ottaa toteutukseen! Tällainen kukkaseinä olisi hauska idea häihin esimerkiksi photoboothin taustaksi tai hääparin pöydän taakse roikkumaan. 

5. Tukea häästressiin ja -ahdistukseen 

Vaikka häiden suunnittelu useimmiten onkin ihanaa aikaa, voi se jossain vaiheessa aiheuttaa hääparille myös stressiä tai ahdistusta. Häihin liittyvistä negatiivisemmista tunteista puhutaan todella harvoin, joten oli ihana huomata, että uusimmasta lehdestä löytyi sekä ihanan hääparin Kiiran ja Eetun haastattelu aiheesta, että 8 kysymyksen häätreeni omalle mielelle. Kiira on kirjoittanut aiheesta myös omassa blogipostauksessaan ihanan rehellisesti ja rohkeasti!

Toki uudesta numerosta löytyy jälleen myös ihania hääpukuja, loistavia sormuksia, sekä kattaus-ja koristeluideoita. Uusin Häät-lehti löytyy tänään lehtipisteistä ympäri maata ja jos et halua hankkia perinteistä lehteä, voit myös ostaa sähköisen version lukuoikeuden 4,90€ hintaan Issuu-sivuston kautta. Samalta sivustolta löytyvät muuten myös aiempien Häät-lehtien verkkojulkaisut!


2 kommenttia:

  1. Kiitos kiitos kiitos tästä palautteesta ja poiminnoista <3 Iloa!

    VastaaPoista
  2. Hyvää työtä, ilo oli jälleen lueskella lehteä! :)

    VastaaPoista