perjantai 26. helmikuuta 2021

Hotelli Yöpuun resepti täydelliseen hääaamuun

Kaupallinen yhteistyö: // Hotelli Yöpuu 
*Majoitus saatu 

Halusin kirjoitella viikonloppuisesta visiitistämme Hotelli Yöpuussa Jyväskylässä vielä toisenkin postauksen verran! Tänään siis jaossa resepti täydelliseen hääaamuun. 

Rentouttava saunahetki ja hyvät yöunet valmistavat tulevaan hääpäivään

Hotelli Yöpuu on jyväskyläläinen boutique-hotelli, joka sijaitsee upeassa historiallisessa, 1928-luvulla rakennetussa kivirakennuksessa, jossa on pyöritetty majoitustoimintaa jo useamman vuosikymmenen ajan. 

Hotellista löytyy 26 huonetta, joista jokainen on erilainen ja uniikisti sisustettu. Itse pääsin yöpymään 1950-luvun tyyliin sisustetussa Suomi-filmi-teemaisessa yhden hengen huoneessa, joka huokuu vanhan ajan tunnelmaa. Sisustukseltaan huone oli mustavalkoinen ja myös seinillä näkyi vanhojen Suomi-filmien kuvia. 

Pari otosta myös Sonjan ihanasta huoneesta, joka puolestaan oli vaaleilla sävyillä sisustettu ja valoisa. Ihastuin tuohon beigen sävyiseen kuviotapettiin!

Me kaikki majoituimme yhden hengen huoneissa, mutta Hotelli Yöpuusta löytyy myös kahden hengen huoneita (sekä standard-, että superior-luokissa) ja kaksi upeaa sviittiä: omalla saunalla ja erillisellä makuualkovilla varustettu, kullan ja vaaleansinisen sävyin sisustettu 203 Presidentti-sviitti sekä kahden hengen kylpyammeella varustettu, tumman puun ja ruskean sävyillä sisustettu rokokoo-henkinen 303 Suite. Sviittien mukavuuksiin kuuluvat ilmastointi, televisio, minibaari, puhelin, hiustenkuivain, vedenkeitin ja silitysvälineet sekä kylpytakit ja tossut. Sviitissä vietetty yö olisi ihana tapa aloittaa hääaamu yhdessä kaasojen tai bestmanien kanssa ja jos seurue on isompi, voi käyttöön varata useammankin huoneen. 

Hotelli Yöpuussa huonehintaan sisältyy myös aina tervetuliaisjuoma, ja majoitus kannattaa ehdottomasti varata suoraan Yöpuun kautta, sillä silloin huonehintaan kuuluu myös tunnin mittainen yksityissaunavuoro hotellin ihanassa Saunakeitaassa, josta kirjoitinkin tarkemmin edellisessä postauksessa. Häitä edeltävän illan voi viettää rentouttavan saunahetken parissa ja sen jälkeen yhdessä hotellihuoneessa höpötellen ja seuraavaan päivään valmistautuen. Hotellihuoneeseen voi halutessaan tilata myös pientä ekstrahemmottelua, esimerkiksi pullon talon kuohuvaa ja hedelmiä. 

Energiaa hääaamuun Yöpuun herkullisella aamiaisella

Hääaamuna kannattaa ehdottomasti panostaa myös kunnon aamiaiseen, josta saadun energian voimin jaksaa helposti pitkälle päivään. Hotelli Yöpuussa huonehintaan kuuluu aina herkullinen aamiainen Ravintola Pöllöwaarissa. Olin kuullut Yöpuun aamiaisesta paljon hehkutusta jo etukäteen, joten odotukset sen suhteen olivat korkealla. Ja kyllähän ne täyttyivät, oikeastaan jopa ylittyivät!

Yöpuun aamiaiselta itselleni parhaiten jäivät mieleen herkulliset ja tuoreet leivät, karjalanpiirakat (jotka sekä näyttivät, että maistuivat aidoilta, Pohjois-Karjalan malliin tehdyiltä piirakoilta! :D), ihanat juustot ja hillot, herkullinen tuorepuuro, raikas hedelmäsmoothie, sekä ihana ruusunmarjamehu. Lisäksi keittiöstä olisi halutessaan saanut tilata myös perinteisiä aamiaisherkkuja, kuten munakasta, munakokkelia tai pekonia, mutta niitä en kyllä ainakaan itse jäänyt kaipaamaan, enkä olisi kyllä jaksanut syödäkään yhtään enempää. Tämä oli ehdottomasti yksi parhaista hotelliaamiaisista, joita olen itse päässyt maistamaan. 

Jos hääaamuun haluaa pientä luksusta, voi aamiaisen halutessaan tilata myös huoneeseen tuotuna, 35€/hlö hintaan. Tämä on myös hyvä vaihtoehto silloin, jos hääaamun aikataulu on tiukka: aamiaista voi nautiskella huoneessa vaikkapa kampauksen ja meikkauksen ohessa. 



Hääaamun laittautumishetki hotellilla

Hotelli Yöpuun kauniit hotellihuoneet tarjoavat myös loistavan paikan hääaamun yhteistä laittautumishetkeä varten. Kampaaja ja/tai meikkaaja voivat saapua hotellille kaunistamaan häätiimiä tai jos huolehditte stailistanne itse, voitte viettää hauskan yhteisen laittautumishetken hotellilla ja lopuksi pukeutua juhlavaatteisiin. Moni haaveilee myös kauniista laittautumiskuvista, niin kampauksen, meikin kuin hääpuvun pukemisenkin osalta ja Yöpuun huoneiden sisustus tarjoaa upean miljöön näiden ikimuistoisten hetkien dokumentoimiseen. 

Itse haaveilen oman hääaamuni alkavan juuri tällä tavalla: herkullinen hotelliaamiainen, meikki- ja kampaushetki hotellilla kaasojen kanssa ja valokuvaaja napsimassa samalla kuvamuistoja valmistautumisestamme. 

Meitä saapui sunnuntaiaamuna kaunistamaan ihana jyväskyläläinen kampaus- ja meikkitaituri Ida (MUAH Ida Charlotta), joka loihti meille upeat kampaukset ja meikit Häämessut netissä-kuvauksia varten. Meidän lookkeja pääsen esittelemään teille tarkemmin Häämessut netissä-ohjelman aikoihin!

Hääpäivän huipennus - Hotelli Yöpuun romanttinen Hääyö-häähuone

Mikä olisikaan ihanampi tapa päättää ikimuistoinen hääpäivä, kuin yöpyminen Hotelli Yöpuun romanttisessa häähuoneessa? Häähuone-paketissa häävuode koristellaan aidolla ruusulla ja vuoteen ylle laitetaan romanttinen harsokatos. Huoneessa hääparia odottaa jäähdytetty samppanjapullo (0,375 l) sekä käsintehtyä suklaata ja raikkaita hedelmiä. Huoneen luovutus on lähtöpäivänä vasta iltapäivällä, mikäli varaustilanne sen sallii ja huoneita on mahdollista käydä katsomassa etukäteen - tutustumisajan voi sopia hotellin myyntipalvelun kanssa! 70€ lisähintaan häähuoneeseen voi tilata myös elämyksellisen aamiaisen hääparin valitsemana ajankohtana. Lisätietoja Häähuone-paketista löydät täältä!

Kiitos vielä Hotelli Yöpuu, että päästiin majoittumaan teillä - tulen varmasti toistekin! Itseasiassa aloimme heti suunnitella sulhasen kanssa pientä weekend getawayta Jyväskylässä. 

Millainen olisi teidän unelmien hääaamu? 

1 kommentti:

  1. Ihana hotelli teille valikoitui häähuoneeksi! Ja kun häät on elokuussa niin ilmastointi tai jäähdytyslaitteet on kyllä oiva apu kesähelteisiin. Ei ole kiva herätä hääamuun ihan hikisenä saati sitten laittautua ennen häitä. Meilläkin on häät edessä ensi kesänä täällä Raisiossa, mutta hotelli on vielä hakusessa.

    VastaaPoista