maanantai 8. maaliskuuta 2021

Häämessut netissä/Kevät 2021: Messutärpit

Kuva: // Häämessut netissä

Jee, perjantaina päästään jälleen fiilistelemään virtuaalisia häämessuja kun kevään Häämessut netissä starttaa! Messuhulinasta saadaan nauttia peräti kuuden päivän ajan, sillä messuosastot ovat avoinna 12.-17.3.2021 ja kaikki messuohjelma on tuttuun tapaan katsottavissa myös jälkikäteen. Messuohjelmaa voi seurata Häämessut netissä-sivuston kautta, poislukien instalivet, joiden ohjelmaa pääsee seuraamaan Instagramin välityksellä!

Omalla kohdallani nämä ovat jo kolmannet Häämessut netissä ja on ollut ilo huomata, miten messut ovat jatkuvasti kehittyneet entistä monipuolisemmiksi ja laadukkaammiksi. Tulevien messujen ohjelmakattaus on mielestäni ehdottomasti mielenkiintoisin ja monipuolisin tähän mennessä ja odotan kaikkia ohjelmanumeroita innolla. 

Sitten messutärppien pariin! Omien suosikkien valitseminen tuntui hankalalta, sillä minua kiinnostavat oikeastaan kaikki messuohjelman numerot, mutta tässä nyt muutamia nostoja niiden joukosta:

Lauantai 

Klo 12:00 IG LIVE & Q&A: Rehellisesti rahasta ja hääbudjetista

Lauantain messuohjelma starttaa Häämessut netissä-instatilin puolella, kun hääbloggaajakollegani, ihanat Elli (Hashtag Häät) ja Sonja (@matchista_morsina) keskustelevat Instagram-livessä hääbudjetista ja vastailet messukävijöiden kysymyksiin aiheeseen liittyen. Kysymyksiä voi lähettää etukäteen Sonjalle tai Ellille instassa ja toki myös kysellä liven aikana!

Klo 13:00 Kuohuviinitasting: Kuplivat häät

Tätä ohjelmanumeroa odotan itse innolla, sillä noh - rakastan viiniä! Me emme ole vielä valinneet mitä viiniä häidemme alkumaljana tullaan tarjoilemaan, joten kuohuvien maistelu kiinnostaa myös sen takia. Suunnitelmissa olisi koota pieni hääseurue kokoon ja maistella viinejä yhdessä tulevan sulhasen, parhaan ystäväni ja tämän puolison kanssa. 

Klo 14:00 Itsevarma morsian: Jokainen morsian on hääpuvussaan kaunis 

Kirjoittelinkin blogissa aiemmin minun, Sonjan ja Ellin Jyväskylän reissusta ja lauantain messuohjelmassa päästään näkemään kuvauspäivämme lopputulos. Luvassa ihanaa häämuotia ja asusteita! Jos et ole vielä hankkinut omaa hääpukuasi ja kaipaat inspiraatiota siihen, millainen puku sinulle voisi sopia, niin tästä ohjelmasta voi poimia hyviä vinkkejä - me olemme nimittäin kaikki vartaloltamme ja pituudeltamme erilaisia! Jos oma unelmien puku on jo hankittuna, kannattaa silti katsoa ohjelma, sillä siinä annetaan myös erilaisia stailausvinkkejä ja näette, miten pukujen ilme muuttuu ja häälook täydentyy asusteiden avulla. 

Klo 16:00 Häätarinoita: Videokertomuksia rakkaudentäyteisistä päivistä 

Häätarinat ovat oma kestosuosikkini Häät-lehdessä, numerosta toiseen, joten on ihanaa päästä katselemaan häätarinoita myös videoiden muodossa. Olen juuri se tyyppi, joka herkistyy täysin tuntemattomienkin tyyppien kosinta- ja häävideoille netissä, joten tätä ohjelmaa odotan ehkä kaikista eniten! Huono puoli tässä on se, että pelkään tämän aiheuttavan sen, että alamme (lue: minä alan) itsekin kaipailla myös omien häidemme kohdalla videokuvausta valokuvien rinnalle....

Sunnuntai 

Klo 12:00 IG LIVE: Nyt paljastamme yleisön suosikin Vuoden hääpukusuunnittelija -kilpailussa

Sunnuntai käynnistyy jännittävällä ohjelmalla, sillä pääsemme kuulemaan Vuoden hääpukusuunnittelija-kilpailun voittajan! Kirjoittelin aiemmin kilpailusta ja omista suosikkipuvuistani tässä postauksessa, joten on jännittävää nähdä ylsikö joku omista suosikeistani koko kisan voittajaksi. 

Klo 12:30 IG LIVE: Perhejuristi neuvoo – Reilut säännöt rakkaudelle

Myös tätä instaliveä odotan mielenkiinnolla! Avioehto on aihe, josta olen itse kokenut löytyvän huonosti tietoa googlailemalla ja toki se herättää myös monenlaisia tunteita ja mielipiteitä. Me molemmat koemme kuitenkin tärkeäksi myös tämän puolen - avioliiton mukana tuomien laillisten vaikutusten ymmärtäminen on tärkeää ja molempien tulee olla niistä tietoisia ja yhtä mieltä. 

Klo 16:00 Hääbloggaus: Aloita uusi rakas harrastus!

Taas mainostan tietysti omaa pärstääni... Sunnuntain ohjelmassa päästään näkemään minun, Mian (Kuparimorsian) ja Ellin (Hashtag Häät) keskustelu hääbloggaamiseen liittyen. Kerromme miten ja miksi me päätimme aloittaa bloggaamisen ja jaamme omat vinkkimme hääbloggaamisen aloittamiseen. Olen valmistellut sunnuntaille myös blogin puolelle tähän aiheeseen liittyvän postauksen, eli jos bloggaaminen kiinnostaa - stay tuned!

Messuosastot

Messuohjelman lisäksi suuressa osassa Häämessut netissä-messuilla ovat tietysti messuosastot! Niitä todennäköisesti putkahtelee vielä lisää tässä viikon aikana, mutta tässä muutama osasto, joihin aion itse tutustua. 

Yöpuu Yhtiö 

Ihana Hotelli Yöpuu toimi majapaikkanamme Jyväskylän reissullamme ja kirjoitinkin Yöpuusta tässä ja tässä postauksessa. Haaveilemme sulhasen kanssa suuntaavamme Yöpuuhun myös yhdessä, joten on hauska nähdä mitä messuosastolta löytyy! Jos asut Jyväskylän seudulla ja etsinnässä on majoitus häitä edeltävän yön tai hääyön varalle, niin lämmin suositus Yöpuulle!

Tahtoo 

Olen hehkuttanut Tahtoo-sivustoa aika monta kertaa aiemminkin, mutta kertaus on opintojen äiti! Tahtoo on ollut korvaamaton työkalu hääsuunnitelmissa ja meillä aktiivisessa käytössä heti alusta alkaen. Erityisesti Budjetti ja Pöydät-osio ovat suosikkejani ja niiden parissa on tullut jo vietettyä tovi jos toinenkin. Aiomme myös toteuttaa hääsivumme ja kerätä häävieraiden osallistumiset Tahtoon kautta!

Lexly

Lexly on perhe- ja perintöoikeuteen sekä verotukseen erikoistunut uudenlainen lakitoimisto, joka tarjoaa mahdollisuuden lakiasioiden hoitamiseen niin kasvotusten toimistolla, etänä verkkotapaamisen avulla kuin itsenäisesti verkkopalvelussakin. Lexly on itselleni täysin uusi yritys, joten on mielenkiintoista tutustua heidän palveluihinsa tarkemmin!

Vuolas Media

Kun mainitsin ylempänä, että messujen jälkeen saatan haluta meillekin videokuvauksen, oli se vähän valhetta... Olen nimittäin halunnut sen alusta alkaen, mutta sulhasen ollessa sitä mieltä, että budjetissamme on oltava jokin raja, olen joutunut ainakin toistaiseksi siitä luopumaan. Aion silti käydä salaa vähän vilkuilemassa Vuolas Median messuosastoa.... ei kerrota sulhaselle!

By Katri Elina

Olen ihastellut By Katri Elinan upeita paperituotteita Instagramin puolella jo pidemmän aikaa, joten kiinnostavaa nähdä mitä messuosastolta paljastuu! Ihanien kalligrafiatuotteiden lisäksi By Katri Elina taiteilee myös upeita kukkatöitä ja -sidontoja, esimerkiksi kukkapantoja, juhlien pöytäkoristeita ja kransseja. 

Kuva: // Häämessut netissä

Jos olet itse messuilemassa virtuaalimessuilla ensimmäistä kertaa tai mietit millaista virtuaalinen häämessuilu on, kannattaa lukaista syksyinen postaukseni, johon on listattu virtuaalimessujen TOP 5 parhaat puolet. Lisäksi häämessut-tunnisteen alta löytyy muita aiempia postauksia virtuaaliseen häämessuiluun liittyen, omat häämessukokemukseni kun koronan takia rajoittuvat juurikin niihin. Niin ja houkutella joko tuleva puoliso tai häätiimin tyypit mukaan messuilemaan, niin kokemuksesta tulee tuplasti hauskempi! 

Lisäsin myös blogin sivubanneriin Häämessut netissä-kuvakkeen, josta klikkaamalla pääset siirtymään suoraan messusivustolle. 

Mitä ohjelmanumeroita tai messuosastoja te odotatte eniten?

2 kommenttia:

  1. Mielenkiintoista ohjelmaa kyllä. Nyt kiinnostaa eniten tuo juristin osuus. Uudessa Gloriassa oli juttua tuosta Lexlystä ja kiinnostuin heistä kun pitäisi se avioehto hoitaa. Sitten on budjetti ja häätarinat ja...

    VastaaPoista
  2. very good written article. It will be a good support to anyone who utilizes it including me. Keep doing what you are doing can't wait to read more posts very nice article 풀싸롱

    VastaaPoista