tiistai 8. kesäkuuta 2021

Shoppailuvinkkejä sulhasille: 9 x Parhaat pukuliikkeet

Oletko pohtinut mistä voisit lähteä metsästämään häihin sopivaa pukua? Tässä vinkattuna 9 yritystä, joiden puoleen voit kääntyä etsiessäsi täydellisesti istuvaa pukua! Joukosta löytyy niin valmispukuja myyviä, kuin mittatilaus- ja räätälinpukuihinkin erikoistuneita liikkeitä. 

Kuva: // CanvaPro

Dressman 

Dressman on todennäköisesti kaikille tuttu, Pohjoismaiden suurin miesten muotivaateketju ja osa Varner Group -muotikonsernia. Dressmanin puvuissa yksi iso plussa on Mix&Match-mahdollisuus, eli pukua ostaessa voi valita siihen juuri itselleen sopivat takin ja housut. Lisäksi puvuilla on 6kk vaihto- ja palautusoikeus. Dressmanin valikoimasta löytyy lukuisia erilaisia pukuja ja myös kaksi erilaista smokkia. Dressmanilla on myös oma XL-mallisto, josta löytyy pukuja 2XL-9XL väliltä. 

Dressmanin sivuilta löytyy myös hauska Style & Advice-osio, johon on koottu pukeutumista koskevia vinkkejä ja Dressmanin liikkeissä on usein todella hyviä tarjouksia. Oma sulhaseni löysi juuri uuden mustan peruspuvun Dressmanista alle 200 eurolla!

Volt

Volt on pohjoismainen vaateketju, jolla on tällä hetkellä Suomessa jo 13 liikettä. Voltin valikoimasta löytyy laaja valikoima erilaisia valmispukuja, skandinaavisilta ja kansainvälisiltä brändeiltä, kuten HUGO, J. Lindeberg, Tiger of Sweden ja Tommy Hilfiger. Voltilla on usein myös hyviä, vaihtuvia pukutarjouksia. Tällä hetkellä esimerkiksi These Glory Daysin pellavainen pukupaketti maksaa alennuksessa 299 euroa. Pukujen lisäksi Voltin valikoimasta löytyy myös muunmuassa kauluspaitoja ja erilaisia asusteita solmioista taskuliinoihin. 

Halonen

Halonen on suomalainen vaatekauppaketju, jonka liikkeet löytyvät kaikista Suomen suurimmista kaupungeista. Halosen valikoimasta löytyy niin puvuntakkeja, - housuja, kuin liivejäkin eri brändeiltä, muunmuassa Turolta, Bugattilta ja Matiniquelta. Puvun voi tilata myös verkkokaupasta, jossa on ainakin tällä hetkellä yli 100 euron tilauksille ilmainen toimitus. 

SuitSupply

SuitSupplyn liike sijaitsee aivan Helsingin keskustassa, Eteläesplanadilla. Liikkeeseen voi varata henkilökohtaisen ajan tai ryhmäajan, jos etsinnässä on puvut isommalle porukalle, esimerkiksi sulhaselle ja bestmaneille. Myös virtuaalitapaaminen on mahdollinen! 

SuitSupplyn nettisivuilla voi ihailla valmismallistoa ja sieltä löytyy runsaasti eri budjeteille sopivia pukuja, jaoteltuna eri tyylien alle: formal, laid-back tai black-tie. Myös oman mittatilauspuvun suunnitteleminen on mahdollista - tällöin pääsee itse valitsemaan jokaisen pienenkin yksityiskohdan, puvun kankaista nappeihin. Puvun suunnittelemista voi helposti kokeilla nettisivujen suunnittelutoiminnolla. SuitSupplyn valikoimasta löytyy myös tyylikkäitä kenkiä ja runsaasti erilaisia asusteita henkseleistä tyylikkäisiin taskuliinoihin. 

Caine Clothiers

Caine Clothiersin laadukkaisiin miesten kenkiin, valmisvaatteisiin ja mittatilausvaatteisiin keskittynyt liike sijaitsee Helsingin Korkeavuorenkadulla. Yrityksen tavoitteena on luoda täydellinen vaatekaappi miehille, jotka nauttivat hyvistä vaatteista, kengistä ja asusteista. 

Valikoimasta löytyy kolme erilaista valmispukua ja liike on erikoistunut myös mittatilauspukujen valmistamiseen. Mittatilauspuvusta haaveilevan kannattaa varata aika henkilökohtaiseen tapaamiseen. Kangasvalikoima on laaja ja sisältää laadukkaita kansainvälisiä kangasbrändejä Dormeuil, Lovat ja Fox Brothers. Mittatilauspukujen toimitusaika on noin 4-6 viikkoa. 

Sauma

Vaatturiliike Sauma on Helsingissä toimiva miestenvaateliike, jonka valikoimaan kuuluu laaja valikoima valmisvaatteita ja valmistaa lisäksi mittatilauspukuja sekä räätälinpukuja. Lisäksi Sauma tarjoaa erilaisia räätälipalveluita vaatteiden korjausompeluista huoltoon. Sauman sivuilla on kivan selkeästi avattu myös mittatilauspuvun ja räätälinpuvun eroa: mittatilauspuku on tilusavaate, joka on valmistettu tehtaassa asiakkaan mittojen mukaan yksittäiskappaleena ja asiakas voi itse valita puvun mallin ja materiaalin. Räätälinpuku puolestaan valmistetaan  käsityönä vaatturinliikkeessä ja on siksi hinnaltaan mittatilauspukua arvokkaampi. 

Mittatilauspuvun tilaajan tulee varautua 2-3 käyntikertaan vaatturinsa luona ja niiden normaali toimitusaika on noin 4-6 viikkoa. Sauman valikoimasta löytyy myös muutamia valmispukuja

Turo Tailor
Räätälistudio BQ
Manschett


Näistä kolmesta yrityksestä olen kirjoittanut jo aiemmassa, sulhasen puvun teettämistä käsittelevässä postauksessa, joten en toista itseäni, vaan linkkaan tähän tuo aiemman postauksen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti