lauantai 8. lokakuuta 2022

Häämessutunnelmia: Love Me Do - Autumn Fair

Kaupallinen yhteistyö: // Love Me Do
*Sisäänpääsy messuille ja messupäivän ohjelma saatu ilmaiseksi

Viime viikonloppuna päästiin vihdoin taas häämessuilemaan ihan livenä, kun Love Me Do, eli Suomen suurimmat häämessut, valloitti Helsingin Kaapelitehtaan. Messutunnelmia tulikin jo päivän aikana jaettua blogin instatilin puolella, mutta halusin nyt kirjoitella messuista pidemmin vielä tänne bloginkin puolelle. Valitettavasti töissä oli sen verran kiireinen viikko, että 8h läppärillä päivittäin istuttuani, ei blogin kirjoittaminen illalla enää houkutellut. Mutta eilen ajelin vanhempieni luo koiravahdiksi ja nyt tiedossa on rento viikonloppu vailla kummempia suunnitelmia - eli vihdoin aikaa myös blogille!

Olen itse käynyt Love Me Do-messuilla jo kahdesti aiemminkin, ystäväni kaasona toimiessani, mutta nämä olivat ekat messut, joihin pääsin nyt itse osallistumaan morsiamen roolissa. Blogikollegoiden kanssa saimme kunnian viettää messupäivää Love Me Do:n kutsumina VIP-vieraina ja kokonainen päivä messuilla hurahti hetkessä ohi hyvässä seurassa. 


Meidän messuaamu starttasi jo puoli kymmenen maissa, jolloin treffasimme toisemme ja ihanan messuemäntämme Sarahin (jonka suosittu hääblogi Mon Rêve d'Amour oli muuten yksi Häät-blogiyhteisön ensimmäisistä!) ja pääsimme kiertelemään Kaapelitehtaan Merikaapelihallissa jo hiukan ennen messujen virallista avautumista. Hallissa kävikin jo ihanan jännittynyt kuhina näytteilleasettajien tehdessä vielä viimeisiä viimeistelyjä messuosastoihinsa. Pienen kiertelyn jälkeen suuntasimme nauttimaan Patisserie Teemu Auran loihtimasta huikeasta brunssista ja kuohuvasta kellarikerroksen VIP Loungeen. Brunssiherkuista nautiskelun lomassa teimme myös lyhyen esittelykierroksen ja oli ihana päästä kuulemaan kaikkien hääsuunnitelmista eri vaiheineen aina kosinnasta tähän hetkeen saakka. 




Brunssin jälkeen oli aika lähteä kiertelemään upeita messuosastoja! Kiinnostavia yrityksiä oli mukana ihan huikea määrä, mutta listasin tähän alle muutamia omia messusuosikkejani.

Suloisia asusteita ja ihania kauniita paperituotteita: Little Details Helsinki

Yksi ensimmäisistä messuosastoista, joka vangitsi huomiomme, oli aivan uunituore, kahden ihanan yrittäjänaisen Lindan ja Lauran perustama yritys Little Details Helsinki. Ja uunituoreella tarkoitetaan nyt kirjaimellisesti sitä, että yrityksen Instagram-tili koki viimeiset silauksensa ja lanseerauksen messuja edeltävänä iltana :D

Little Details Helsinki tarjoaa kauniita tuotteita niin arkeen, häihin, kuin muihinkin juhliin. Kaikki yrityksen oman malliston tuotteet valmistetaan Suomessa yrittäjien studiolla ja lisäksi yritys jälleenmyy pieniä eriä brändiinsä sopivia tuotteita muilta pienyrittäjiltä. 

Messuosastolla ihastuimme kaikki erityisesti Little Details Helsingin upeisiin scrunchieihin (en muuten olisi vielä 10 vuotta sitten ikinä uskonut taas hullaantuvani näistä :D), joita löytyi useassa eri sävyssä ja kahdessa eri koossa, sekä lisäksi erillisen Bridal Collectionin puolelta. Lisäksi myynnissä oli laadukkaita kangaskasseja ja ihania kortteja! Itse ihastuin erityisesti alempana kuvissakin näkyviin Wife ja Husband-kortteihin, sillä olen haaveillut siitä, että kirjoittaisimme Tuomaksen kanssa toisillemme kirjeet hääaamuna luettaviksi - nämä sopisivat siihen täydellisesti!

Jos tekin ihastuitte näihin tuotteisiin, niin muistutuksena myös, että Little Details Helsinki-verkkokauppa aukeaa ensi viikolla! Itse ajattelin tilata ainakin pari scrunchieta lisää, messuilta ostamani vaalean turkoosin rinnalle :D







Ihana Jenna (@bybridezilla) ja Wifey-kassi! Ideoitiin yhdessä, että tähän voisi loistavasti pakata vaikkapa kaikki hääpäivänä mukaan tarvittavat jutut


Ihania paperituotteita



Havun ja Helmen upeita paperituotteita olen ihastellut Instagramin välityksellä jo pitkään, mutta oli ihanaa päästä hypistelemään tuotteita nyt myös luonnossa! Messuosastolla innostuin erityisesti hauskan mallisesta, kultafolioinnilla koristellusta Life is sweet-menukyltistä, tällainen isompi kyltti olisi hauska idea buffet-pöydän viereen! Kultafoliointia näkyi nyt muutenkin tuotteissa runsaasti - se on selvästi yksi tämän hetken trendeistä paperituotteissa! Havun ja Helmen tuotteissa ihastuttavat myös kaunis kalligrafia, suloiset sinetit, nauhat, revityt reunat ja hauskat piirretyt kartat. Messuosastolla oli myynnissä myös sinettilakkatankoja useassa eri värissä, tämän pistin itselleni muistiin koska haaveissahan on askarrella itse sinetit meidän tuleviin hääkutsuihin. 







Kauniita painotuotteita löytyi myös AnnaS. Kutsukorttien messuosastolta. Näissä ihastuin erityisesti romanttisiin kukkaprintteihin ja löytyivätpä myös messujen kauneimmat kukkakuvioiset käyntikortit täältä! AnnaS. Kutsukorttien verkkokaupasta löytyy valmiita mallistoja (kuten esimerkiksi tämä Kukka-tuoteperhe), joiden avulla saa helposti tilattua yhtenäiset paperituotteet juhliin ja lisäksi yritys toteuttaa myös toiveiden mukaan räätälöityjä tuotteita. 



Huikeita polttariaktiviteetteja ja hääautoja: Vauhtifarmi & Getaway Cars

Aivan naapurissamme, Nurmijärvellä sijaitseva Vauhtifarmi oli itselleni jo yrityksenä tuttu ja Tuomas itseasiassa kävi juuri kesällä työporukan kanssa siellä kisaamassa paintballia. Vauhtifarmilta löytyy kattavasti erilaisia polttariaktiviteetteja ja majoitusvaihtoehtoja, niistä olen kirjoitellut pidemminkin Nurmijärven polttari-ideoita esittelevässä postauksessa. 

Sitä en kuitenkaan tiennyt, että Vauhtifarmin yhteistyökumppanin Getaway Carsin  kautta voi vuokrata myös hääautoja. Meidän alkuperäinen hääautohan peruuntui, kun siirsimme häät elokuulta huhtikuun loppuun, sillä kyseinen auto on museorekisterissä, eikä vielä käytössä tuolloin. Ehdin itseasiassa juuri poistaa hääauton kokonaan jo meidän hääbudjetistakin ja hyväksyä ajatuksen, ettei autolla ehkä ole niin väliä, mutta nyt innostuttiin kyllä sulhasen kanssa molemmat näistä Getway Carsin autoista :D



Värikkäitä jalokiviä ja uniikkeja koruja: Hovi Jewelry & Gems

Toinen uudehko messuilta bongaamani yritys oli intohimosta koruja kohtaan ensin harrastukseksi ja nyt yritykseksi kehittynyt Hovi Jewelry & Gems, joka valmistaa uniikkeja koruja ja suosii etenkin värikkäitä jalokiviä. Nämä ihanan väriset kivet varastivat heti huomioni, onhan omassa tulevassa vihkisormuksessanikin timanttien lisäksi myös väriä. Hovi Jewelry & Gemsin jalokivivalikoimasta voi valita omaan tyyliin ja budjettiin sopivan kiven ja teettää unelmiensa sormuksen tai vaikkapa hääkorvikset!



Tyylikkäitä hääpukuja: Pukuliike Veston 

Yksi isoimmista jutuista meidän häiden to do-listalla on vielä sulhasen puvun hankkiminen, joten tutustuin kiinnostuneena myös messujen pukuliiketarjontaan. Pukuliike Vestonin valikoimasta löytyy niin myynti-, vuokra-, kuin mittatilauspukujakin ja Veston on juuri lokakuun alussa avannut Tampereen lisäksi liikkeen myös Helsinkiin. Kaikki messuosaston asukokonaisuudet olivat upeita, mutta itse tykästyin erityisesti tuohon viininpunaiseen kolmiosaiseen pukuun, joka oli myös stailattu hauskasti tummanruskeilla nahkakengillä ja taskukellolla. Vestonin valikoimasta löytyy niin pukuja, smokkeja, saketteja kuin frakkejakin - eli kaikkea mitä hääpäivään voi toivoa!



Muuta kivaa: 

Helsinki Balloon Project oli toteuttanut messuhallin yläkertaan upean ilmapalloseinän, joka näyttikin olevan päivän aikana todella suosittu kuvaustausta! En ollut itse oikeastaan ajatellut ilmapalloja meidän häiden somisteeksi, ennen kuin näin Helsinki Balloon Projectin toteuttamat upeat ilmapallokoristeet Sonjan ja Tonyn häissä kesällä, Sonjan blogista löytyy näistä ihan oma postauksensakin. 


Klaus K:n ja Glo Hotel Art:in messuosastolta löytyi ideoita hääyön viettoon tai vaikkapa polttareiden järjestämiseen hotellin saunatiloissa, lisäksi käynnissä oli myös huikea arvonta. Klaus K:ssa pääsin  yöpymään, kun Tuomas ja Aapo veivät minut sinne ylläri staycationille viime vuonna kolmikymppisiäni juhlimaan (lue täältä lisää!), mutta Glo Hotel Art on vielä itselläni testaamatta. Lisäksi messuosastolta jäivät mieleen Konditoria ph7:n värikkäät vaahtokarkit, jotka olivat ehkä parhaita ikinä maistamiani vaahtokarkkeja :D En edes osaa valita, mikä maku oli paras, nämä kaikki vaan sulivat suuhun! Arvatkaa aloinko nyt haaveilla vaahtokarkkibuffasta häihin...


Yksi messuhallin katseenvangitsijoista oli ehdottomasti Patisserie Teemu Auran suloisen pinkki Pullabiili! Pullabiilit kiertävät palvelemassa herkkujen ystäviä pääkaupunkiseudulla ja tarkemmat aikataulut löytyvät nettisivuilta. Valikoimissa on muunmuassa leipiä, pullia ja kakkuja sekä virvokkeita ja kahvia. 



Hääkattauskilpailu: Inspiraatiota kattauksiin

Yksi messualueen kohokohdista itselleni oli hääkattauskilpailu, jossa messuvieraat pääsivät ihastelemaan toinen toistaan ihanampia juhlakattauksia ja äänestämään omaa suosikkiaan. Tässä alla omat suosikkikattaukseni, joissa yhdistävänä tekijänä tietysti vaaleanpunaisen eri sävyt  :D
Häät.fi & Juhlakirsikka - tässä kattauksessa ihastuin boho-henkisyyteen, vaaleanpunaisiin kaitaliinoihin ja kangasservetteihin, sekä puutarhatunnelmaan!

Sekä tietysti Pastelligrafian upeisiin paperituotteisiin!
I Love Party:n kattauksessa katseenvangitsijoina toimivat kultaiset lautaset, aterimet ja kynttilänjalat, sekä ihanat vanhan roosan sävyiset lautasliinat (kävin heidän messuosastollaan vielä erikseen varmistamassa löytyykö näitä noin 90 kpl vuokrattavana :D Ja löytyy kyllä!)




Floree:n upeasta kattauksesta ei värisävyjä puuttunut ja jotenki innostuin siitä, että tällainen värikkäämpikin kattaus voisi sopia meidän vappuhäihin tosi hyvin. 

Ihastuin erityisesti noihin sinisiin jalallisiin laseihin ja värikkäisiin kurpitsakoristeisiin! Aika hauska idea, että syyshäissäkin voisi rohkeasti hyödyntää kaikkia värejä

MEvent Weddingsin kattauksessa hurmasivat pastellisävyt, upean väriset aterimet, kristalliset juomalasit ja revityillä reunoilla koristellut paperituotteet


Vuoden Hääpukusuunnittelija-kilpailu

Messuosastojen kiertelyn jälkeen oli ihanaa päästä lepuuttamaan hetkeksi jalkoja ja ihailemaan Vuoden Hääpukusuunnittelija-kilpailun finaalinäytöstä aivan eturivistä. Vuoden hääpukusuunnittelija-kilpailu järjestettiin nyt jo kuudetta kertaa ja sen tavoitteena on nostaa esiin kotimaisia pukusuunnittelijoita, tarjota heille näkyvyyttä kotimaassa ja samalla kehittää alaa kansainvälisesti kilpailukykyiseen suuntaan. Tänä vuonna kilpailun teemana oli muoti, ja kilpailumallistojen toivottiin ilmentävän tämän hetkistä hääpukumuotia, ajan henkeä ja kuvastavan suunnittelijan omia arvoja ja sisäistä maailmaa. Kilpailun kumppanina tänä vuonna toimi Kalevala, jonka upeita koruja päästiin ihailemaan myös finaalinäytöksessä. 

Alla muutamia omia suosikkejani finalistimallistojen joukosta! 

Mari Ketosalmi 




Iina Naumanen




Heidi Tuisku



Kilpailun voittajaksi julistettiin ansaitusti ihana Heidi Tuisku, jonka mallisto oli myös oma suosikkini! Kaikki malliston puvut olivat ihania ja ne muodostivat ehjän kokonaisuuden, jonka mallien stailaus ja taustamusiikki viimeistelivät. Heidi on suunnitellut useammankin tuttavani hääpuvun ja olen kuullut hänestä pelkkää positiivista palautetta! Onnea voitosta Heidi! <3

Kilpailun voittajan lisäksi valitaan myös Yleisön suosikki ja tämän kohdalla on vielä mahdollisuus päästä vaikuttamaan, sillä äänestys on käynnissä Häät.fi sivustolla 14.10.2022 saakka. Kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan upea Kalevala-korupalkinto, joten jos et ole vielä käynyt äänestämässä omaa suosikkiasi, kannattaa tehdä se nyt!

Häämuotia kotimaasta ja ulkomailta

Vuoden Hääpukusuunnittelija-mallistojen lisäksi päästiin sekä kotimaista, että ulkomaista häämuotia ihastelemaan Fiesta-teemaisissa häämuotinäytöksissä. Itse poimin näytöslavalta ideoita etenkin sulhasen pukeutumiseen ja kolme omaa suosikkiasuani näkyvät alla! 




Häämekkojen puolella näkyi nyt tosi paljon isoja, näyttäviä helmoja, tylliä ja erityisesti kimallusta! Todella monessa puvussa oli helmassa välissä kimaltavia kankaita, jotka kuulsivat helman läpi. Myös erilaiset pitsikuviot pukujen yläosissa näyttivät edelleen olevan tosi suosittuja!







Onnistuneen messupäivän jälkeen saimme vielä kotiin viemisiksi huikeat goodiebagit, joista löytyi ihania ylläreitä näytteilleasettajayrityksiltä! Halusin itseasiassa esitellä nämäkin tuotteet vielä erikseen, koska kassin sisältö oli niin onnistunut, mutta arvatkaa unohdinko sen eilen kotiin :D Ehkä lisään kuvan sisällöstä tänne myöhemmin ja jaan instan puolelle! Haluan kuitenkin jo tässä kiittää kaikkia yrityksiä, jotka mahdollistivat meidän upean messupäivän ja goodiebagin sisällön: 

Koko Love Me Do:n järjestäjäporukka ja tietysti hostimme Sarah @lovemedofi
Beverage Partners Finland @viinisuositus
Patisserie Teemu Aura @patisserieteemuaura
Hodarifillari Catering @hodarifillari
Calligraphen @calligraphen.fi
Viking Line @vikinglinesuomi
Authentic Beauty Concept @authenticbeautyconcept.fi
Schwarzkopf Professional @schwarzkopfprofinland
Kevin.Murphy @kevin.murphy
Tarkiainen Winery @mahlaforest
Elisa Äänikirja @elisaoyj
Häät-lehti @haatfi

sekä rakkaat blogikollegat, joiden seurassa päivä hurahti hetkessä!

Joanna (@isaidyesandnowwhat)
Elli (@hashtaghaat)
Nora (@kuumathaat)
Vilma (@sakuraunelmia)
Melissa (@haammeblogi)


Iskikö messuinnostus? Ei hätää, Love Me Do Winter Fairiin on enää vähän yli 3 kuukautta! Love Me Do Winter Fair valtaa Kaapelitehtaan 21.-22.1.2023 ja silloin messuhumusta pääsee nauttimaan peräti kahden päivän ajan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti