sunnuntai 9. lokakuuta 2022

Häät-lehden 2/2022 suosikit

**Lehti saatu ilmaiseksi Häät-blogiyhteisön kautta 

Tällä viikolla ilmestyi kauppojen lehtihyllyihin uunituore Häät-lehti ja sormeni ovat syyhynneet jo koko kuluneen viikon ajan, että pääsisin rauhassa siihen syventymään. Itselleni on kehittynyt tässä hääsuunnittelun aikana ihan oma rituaali Häät-lehden lukemiseen: ensin silmäilen läpi kannen ja sisällysluettelon, sitten selaan koko lehden nopeasti läpi ja sen jälkeen aloitan alusta ja luen rauhassa jokaikisen sivun ja katselen kuvat rauhassa yksityiskohtia bongaillen. 


Uusimman lehden kansi on mielestäni todella onnistunut ja otsikoihin valittu viininpunainen sävy tuo siihen hitusen syksyistä tunnelmaa, vaikka upeissa hiekkarantamaisemissa otettu kansikuva muistuttaakin menneestä kesästä. Tässä alla listattuna muutamia omia suosikkejani lehden sisällöstä!

3 x menu - Häiden erilaiset makumaailmat

Olisinpa bongannut tällaisen artikkelin heti hääsuunnitelmien alkuvaiheessa, kun tuskailin häiden ruokapuolen ja cateringin valinnan kanssa (osa ehkä muistaakin tämän postauksen :D). Jutussa kolme hääparia kertoo oman häämenunsa sisällöstä ja mikä parasta, siinä on listattu myös menun toteuttaneet catering-yritykset, hinta ja kaikki menun ruokalajit. 


Onni löytyy omalta pihalta

Lehdestä löytyy jälleen runsaasti inspiraatiota häiden somistamiseen ja yksityiskohtiin, mutta omaksi suosikikseni näiden osalta nousi tämä boho-henkisten puutarhahäiden stailattu kokonaisuus. Nude-sävyjä, makrameekoristeita, pampaheiniä! Jutusta muuten löytyy myös tämä Love Me Do-messuillakin esillä ollut upea kattaus. 


Rakkautta kahden kulttuurin keskellä 

Yksi lehden mielenkiintoisimmista artikkeleista oli Ujuni Ahmedin ja hänen puolisonsa häistä kertova useamman sivun pituinen artikkeli, jossa pohditaan eri kulttuurien ja arvomaailman yhdistämistä hääjuhlissa. Kuuntelin juuri viime viikolla BookBeatista Ujuni Ahmedin ja Elina Hirvosen teoksen Tytöille, jotka ajattelevat olevansa yksin ja pidin siitä kovasti - oli hauska törmätä Ujunin nimeen nyt myös Häät-lehdessä!


Vinkkejä hääsuunnitteluun 

Lehdestä löytyy tällä kertaa runsaasti vinkkejä hääsuunnitteluun! Mukana on meidän Häät-blogiyhteisön jäsenten jakamat vinkit, ihanan hääparin Iian ja Janten vinkit juhlatilayrittäjille, sekä hääpalveluyrityksen jakamat vinkit hääparille. Lisäksi sivulta 127 löytyy loistava muistilista avuksi hääsuunnittelun aloittamiseen - jos olet juuri kihlautunut, etkä oikein tiedä mistä aloittaa, niin ota tämä avuksi!

Entten tentten, mikä meille nimeksi? 

Sukunimikeskustelu on ainakin meidän Häät-blogiyhteisön yhteisessä WhatsApp-ryhmässä ja tapaamisissa käynyt viime aikoina kuumana. Tässä jutussa on listattu mielestäni tosi hyvin ja selkeästi eri vaihtoehdot, joita sukunimen suhteen naimisiin mennessä on. Jos ette ole vielä päässeet yhteisymmärrykseen sukunimen suhteen, voi tämän avulla vielä kerran käydä eri vaihtoehdot läpi oman puolison kanssa. 

Ja sitten ne häätarinat, ah ikuinen suosikkini! Mietin jo, että tällä kertaa en mainitse niistä mitään, mutta en voi olla mainitsemattakaan :D Tanja Hakala on taas tehnyt loistavaa työtä erilaisten hääparien tarinoista ja tärkeästä päivästä kirjoittaen. 

Joko olet lukenut uusimman lehden? Mikä oli oma suosikkijuttusi?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti