perjantai 14. heinäkuuta 2023

Morsiamen puku ja asusteet

Ja sitten jatketaan omaan häälookkiini! Hääpukuni löytyi helsinkiläisestä morsiuspukuliike Vienosta ja on Modecan mallistosta, malli on nimeltään Nea. Pukuun tehtiin myös jonkin verran muutosompeluita, muunmuassa lyhennettiin laahusta ja levennettiin olkaimia. Muutosten toteutuksesta vastasi ihana helsinkiläinen Ateljee Aaria ja niistä voit lukea lisää täältä. Kaikkein isoin muutos oli vaaleanpunaisen välikankaan lisääminen puvun helmaan, sillä olin ihastunut ajatukseen vaaleanpunaiseen taittavasta alaosasta. Olin lopputulokseen todella tyytyväinen ja mikä tärkeintä, puvussa oli tosi mukava olla ja liikkua koko pitkä päivä - tarvetta erilliselle kakkosmekolle ei todellakaan ollut! Ateljee Aaria toteutti myös laahusnoston, jonka avulla laahus saatiin nostettua ylös häävalssin ja loppuillan bileiden ajaksi. 

Häälookissani pääosassa olivat myös HeiliBridalin toteuttamat upeat kukkakorvikset ja tilaustyönä toteutettu vaaleanpunainen kukkahuntu - hunnun teettämisestä ajattelin kirjoitella lisää vielä ihan omassa postauksessaan! Lisäksi kokonaisuuden täydensivät AnniBridalilta tilattu kaunis sukkanauha (jota muuten pidin koko päivän ja jonka säästin muistoksi ihan itselleni :D), Kohinoorilla teetetty vihkisormus, sekä rakkaalta hääblogikollegalta Sonjalta (@mrsmork2023) lainattu ihana kukkalaukku, jonka Sonja bongasi Upean Morsiamen osastolta tammikuun Love Me Do-häämessuilla. Häätuoksuna puolestaan toimi Viktor & Rolfin Flowerbomb Mariage Limited Edition, jonka sain aikanaan PR-lahjaksi L'orealilta ja jota olin säästänyt hääpäivää varten. Hääkenkinä minulla oli Terhi Pölkin ihanat puupohjaiset Dora-sandaalit (niistä voi lukea lisää täältä) ja ihan loppuillasta vaihdoin sitten Minna Parikan glitter-puputennareihin, jotka ovat palvelleet käytössä jo useamman vuoden ajan. 

Kaipasin puvun päälle myös jotain lämmikettä ja tilasin Zalandolta ison läjän erilaisia jakkuja ja neuleita testiin. Pitkällisen pähkäilyn (ja ystävien konsultoimisen jälkeen, kiitos vaan makutuomaroinnista!) päädyin tähän hauskaan palloneuleeseen, joka oli myös materiaaliltaan todella lämmin. Tämä sopi iloiseen ja värikkääseen vappuhäälookkiin lopulta täydellisesti!

Alusvaatteista ei ole kuvia, mutta hääpuvun alle tilasin Ellokselta nämä nudensävyiset Kassidy balconette-liivit ja korkeavyötäröiset Liliana-alushousut. En halunnut käyttää sukkahousuja, sillä inhoan niitä, mutta reisien hiertymistä estämään tilasin Lindexiltä nämä saumattomat nuden sävyiset biker-shortsit. Hääpäivän alusvaatteissa itselleni tärkeintä oli ehdottomasti mukavuus, koska luvassa oli pitkä päivä, jonka aikana tulisi niin istuttua, kuin liikuttuakin paljon. Jos Luvbyn bikersit olisivat olleet tilattavissa jo meidän häiden aikaan, olisin varmasti tilannut mekon alle ne - vinkkinä siis tuleville morsiamille! Häälookin viimeisteli Kukitellen loihtima upea hääkimppu <3





















Hääpuku - Vieno (malli: Modecan Nea)
Huntu ja korvikset - HeiliBridal
Sukkanauha - AnniBridal
Sormus - Kohinoor
Kengät - Terhi Pölkki
Laukku - UpeaMorsian (lainattu ystävältä)
Tuoksu - Viktor & Rolf
Neuletakki - Zalando


Kuvat 1-15: Sanni Hirvonen Photography

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti