sunnuntai 1. toukokuuta 2022

(Taas) vuosi häihin

Kuva: // Pixabay

Ihanaa vappua! Täällä vapun juhlinta on sujunut rauhallisissa tunnelmissa, sillä Tuomas suuntasi tänään jo heti aamusta työvuoroon. Perjantaina saatiin kuitenkin nautiskella vappuherkuista ja porealtaassa rentoutumisesta ystäviemme luona Turun suunnalla. Yöpalaa heidän kanssaan nautiskellessamme tajusimme myös, että perjantainahan häihimme oli, jälleen, tasan vuosi - jee! 

Hääjärjestelyjen osalta ei ole mitään kovin merkittävää nyt kevään aikana tapahtunut. Mitä nyt vihkikirkkosaaga jatkui jälleen... :D Ystävien ja kanssa bloggaajien hääjärjestelyjä seuratessa on tuntunut, että jokaisella hääparilla on oma osa-alue, joka vaan tuottaa päänvaivaa ja jonka kohdalla valinta on vaikea - meillä se on ehdottomasti ollut vihkikirkko. 

Blogia pidempään seuranneet muistavat varmasti, että matkan varrella olemme haaveilleet niin upeasta ja persoonallisesta Taidekappelista, tunnelmallisesta Maariankirkosta, kuin funkkistyyliä edustavasta Martin kirkostakin. Tehtyämme päätöksen häiden siirtämisestä tajusimme, että nythän olisi itseasiassa mahdollisuus vielä harkita vihkikirkkoa uudestaan, huhtikuun loppu kun ei ole sitä kaikista suosituinta hääsesonkia, joten kaikki Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän kirkot olivat vielä vapaana uudelle hääpäivällemme. Niinpä, pitkällisen pohdinnan jälkeen päätimme vielä kerran muuttaa mieltämme ja varasimmekin uuden vihkiajan ehkä Turun suosituimpaan vihkikirkkoon: Mikaelinkirkkoon. Samalla myös aikaistimme vihkimistä hiukan ja nyt meidät vihitäänkin jo klo 14. Nyt tätä ei enää venkslata! Lupaan... :D

Olemme myös pohtineet häiden juomapuolta ja koska Mennään Naimisiin-messujen myötä innostuimme pienpanimo-oluista ja hanalaitteiden vuokrauksesta vielä aiempaakin enemmän, kartoittaneet eri mahdollisuuksia tähän. Muutaman viikon päästä Tuomaksen bestmanit ovat tulossa meille viikonlopuksi ja Tuomas on aikeissa järjestää heille kunnon oluttastingin! Ollaan haalittu oluita muutamasta pienpanimosta, joista on mahdollisuus myös vuokrata hanalaitteita ja ostaa olutta kegeissä ja nyt herrat pääsevät sitten yhdessä arvioimaan, että mitkä oluet voisivat päätyä meidän juhlaan tarjolle. Tästä olen ajatellut kirjoitella vielä sitten enemmänkin, hiukan lähempänä hääpäiväämme!

Kun shoppailut Nurmijärven paikallisissa olutpuodeissa lähti vähän lapasesta... :D

Myös oman hääpukuni pitäisi saapua nyt touko-kesäkuun aikana ja sitä odotan jo jännityksellä! Tuntuu, että puvun tilaushetkestä on vierähtänyt jo niin pitkä tovi, etten edes kunnolla muista mitä tulikaan tilattua... No ei, onhan sitä kuvissa tullut ihailtua moneen otteeseen ja olen varma, että puku on edelleen tosi mieleinen! Enemmänkin jännittää ehkä se, että vieläkö mahdun kyseiseen pukuun, siinä mielessä oikein hyvä, että häät nyt vähän siirtyivät niin on sitten aikaa hiukan keventää, jos tilanne sitä vaatii. 

Tässä vappuherkkuja nautiskellessa olemme myös vitsailleet siitä, että kerta hääpäivämme nyt tulee sijoittumaan ensi keväänä juuri vappuviikonloppuun, voisiko häissäkin jotenkin näkyä vapputeema? Itse olen hyvin innostunut simabaarista, mutta jos meille on tulossa jo cocktail-baaria ja oluthanoja, niin en tiedä kuinka paljon eri baareja juhlatilaan oikein on mahdollista mahduttaa :D Mutta siis ehdottomasti simaa, ainakin jossain muodossaan! Ehkä myös vappumunkkiseinä, viime aikoina hyvin suositun donitsiseinän tapaan?

Blogin luonnoksista löytyy odottamassa iso läjä postauksia, jotka toivon pian ehtiväni viimeistelemään ja julkaisemaan myös teidän iloksi! Viime kuukausi on taas ollut hyvin kiireistä työrintamalla ja vähän uuvuttavaa ja murheiden täyttämääkin muun elämän puolella. On kuitenkin kiva fiilistellä häitä ja edistää suunnitelmia aina juuri sen verran, kuin kullakin hetkellä jaksetaan <3 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti