keskiviikko 19. toukokuuta 2021

9 x Kauniit pienemmän budjetin hääpuvut

Tänään luvassa pitkästä aikaa hääpukuihin liittyvä postaus! En ole (edelleenkään :D) tehnyt oman hääpukuni eteen mitään konkreettisia toimia, mutta erilaisia pukuja on kyllä tullut ihailtua todella paljon viime aikoina! Tällä kertaa halusin jakaa teille muutaman vinkin pienempään budjettiin sopivista kauniista hääpuvuista.

Kuva: // CanvaPro

Needle and Thread

Brittimerkki Needle and Threadin hääpukumallisto on täynnä pitsiä, röyhelöitä, romantiikkaa ja boheemia tunnelmaa! Pukujen hinnat vaihtelevat 200 punnasta reiluun 400 puntaan, eli irtoavat alle 500 eurolla. Omia suosikkejani ovat muunmuassa ihana Aurelia Bodice Cami Gown, joka on saatavilla sekä luonnonvalkoisen, että vaaleanpunaisen sävyissä, sekä näyttävä paljeteilla, röyhelöillä ja perhoshihoilla varustettu Melody Sequin Gown. Joitakin Needle and Threadin pukuja löytyy myös esimerkiksi Zalandon valikoimasta, josta tilaaminen on helppoa ja toimitus aina ilmaista!

A Love Story - Newbie Limited Edition

Kappahlin erikoismallisto tarjoaa hää- ja juhla-asuja niin morsiamelle, kaasoille, morsiusneidoille, kuin sulhaspojillekin. Malliston tunnusmerkkejä ovat herkkyys, luonnonmateriaalit, brodeeraukset ja pitsi. Mallisto sisältää kaksi hääpukua: kaitalehameella, napeilla ja puhvihihoilla koristellun mekon, sekä sydämenmuotoisella pääntiellä ja pitsisomisteisella mekolla varustellun puvun - molemmat ovat ihania! Ihastuin lisäksi ajatukseen siitä, että kaasot voisivat pukeutua saman malliston vaaleanpunaisiin spaghettiolkaimisiin pitsimekkoihin, näistä muodostuisi upea kokonaisuus. 

Ida Sjöstedt

Ruotsalainen muotisuunnittelija Ida Sjöstedtin mallistoissa ready-to-wear vaatteet yhdistyvät couture-tunnelmaan. Idan Bridal-mallistosta löytyy myös muutama kokopitkä hääpuku (kuten ihana avoselkäinen, pitsihihainen Emily Dress ja vartalonmyötäinen koristeellinen Gigi Dress), ja näiden lisäksi esimerkiksi ihania tyllihameita ja pitsitoppeja, jotka sopisivat loistavasti myös hääpäivän asuksi. Ida Sjöstedtin malliston löydät esimerkiksi Booztin valikoimasta!

Joelle 

Juhlapukeutumiseen keskittyneen Joellen valikoima sisältää myös kauniita, pienemmällekin budjetille soveltuvia hääpukuja. Joellea myy Ellos, jonka valikoimasta löytyvät tällä hetkellä ainakin läpikuultavilla pitsihihoilla varustettu kaunis Como, klassisen tyylikäs satiinista valmistettu Verona sekä näyttävillä kukka-aplikoinneilla ja helmikirjailuilla koristeltu samppanjansävyinen Budapest

Ellos Collection

Elloksen omasta mallistosta, Ellos Collectionista, löytyy myös muutama kaunis ja pienemmällekin budjetille sopiva hääpuku. Tylliä, pitsiä ja kolmiulotteisia kukka-aplikointeja sisältävä Ingrid sopii romantiikasta haaveilevalle, paljeteilla ja verkkoaplikoinneilla koristeltu Tanja puolestaan kimalluksesta ja klassisesta mallista haaveilevalle ja läpinäkyvillä hihoilla sekä kukkakirjailuilla varustettu Tuva boho-henkiselle morsiamelle. Myös midi-mittaisesta puvusta haaveilevalle löytyy kaksi vaihtoehtoa: keijumaisen keveä tyllihelmainen Yasmin, sekä Ellos Plus Collectionin kauniilla pitsihihoilla koristeltu puku. Toki myös muita kuin varsinaisia morsiuspukuja kannattaa katsella sillä silmällä! Esimerkiksi tämä upea valkoinen paitamekko olisi täydellinen valinta rentoihin kaupunkihäihin. 

Ivy & Oak

Saksalasen Ivy & Oakin hääpukumallisto sisältää niin romanttisia pitsipukuja, kuin yksinkertaisen tyylikkäitäkin asuja. Koska olen itse pitsin ja boho-tyylin ystävä, omia suosikkejani ovat läpikuultavilla pitsihihoilla varustettu Bridal V-Neck Lace Gown sekä pitsihihoilla ja laskeutuvalla helmalla koristeltu Bridal 2in1 Maxi Dress.

Cozy Blue Linen Wedding Dress

Ihana liettualainen perheyritys Cozy Blue valmistaa pellavaisia, käsintehtyjä hääpukuja, jotka ommellaan asiakkaan mittojen mukaisesti. Mallistosta löytyy niin yksinkertaista tyylikkyyttä, kuin romanttisen boheemejakin pukuja. Tuntuu vaikealta valita näiden joukosta omia suosikkejani, koska kaikki puvut ovat niin mielettömän kauniita, mutta nostetaan nyt joukosta esimerkiksi taskuilla, nyöritetyllä selkäosalla ja röyhelöillä varustettu V-back Linen Wedding Dress, napeilla ja perhoshihoilla va Linen Bohemian Wedding Dress ja klassisen tyylikäs midimittainen ja taskuilla varustettu Country-Rustic Linen Wedding Dress

Vinkki! Hääpukujen lisäksi Cozy Bluen valikoimasta löytyy myös sulhasille esimerkiksi liivejä ja kauluspaitoja, sekä hääjuhlaa somistamaan muunmuassa pellavaisia pöytäliinoja ja kangasservettejä. Olen tähän merkkiin niin ihastunut, että on ehkä pakko tilata itselleni joku pellavainen kesämekko heiltä :D

Victoria & Vincent

Kotimaisen hääpukumerkin Victoria & Vincentin olen tainnut mainita blogissa joskus aiemminkin. Merkki tarjoaa keskihintaisia, korkealaatuisia ja täydellisesti istuvia hääpukuja ja kokovalikoima on todella kattava. Victoria & Vincentin pukuvalikoima on laaja ja joukosta löytyy varmasti jokaiselle jotakin - niin merenneitomallia, a-linjaa, yksinkertaista tyylikkyyttä kuin pitsiunelmiakin. Merkin nettisivuilta löytyvät myös listattuna jälleenmyyjät, pääkaupunkiseudulla pukuja myyvät Helsingissä Seremonia ja Porvoossa Valkoinen Kreivitär. 

ASOS

Brittiläisen ASOS:in valikoimasta löytyy niin edullisia hääpukuja, häihin sopivia asusteita, kuin kauniita alusasujakin. Mekkojen lisäksi valikoimasta voi bongata esimerkiksi kimonohihaisen häähaalarin, housupukuja ja tyylikkään hääbleiserin. Mekkojen joukosta taas löytyy malleja niin pitsistä ja boho-henkisestä asusta, kuin klassisen tyylikkäästä laskeutuvasta puvustakin haaveileville. 

+ 1 Juhlamekot valkoisena

Tästä olen vinkannut jo aiemminkin, mutta vinkkinä vielä, että pienemmän budjetin hääpukua etsivien kannattaa ehdottomasti tutustua myös eri brändien juhlapukuihin, joita on usein saatavilla myös valkoisen eri sävyissä. Esimerkiksi By Katariinan Sis Idman-merkin ja Zazabellan oman Dazzling-merkin juhla- ja vanhojentanssimekoista osa on saatavilla myös vaalean sävyissä. Samoin Katri Niskasen White Collectionista löytyy lukuisia kauniita asuja, jotka soveltuvat loistavasti myös hääpuvuksi. 

Aiempia postauksia hääpukuun ja häätyyliin liittyen: 

Hääpuku: uusi, käytetty vai teetetty? - Tämä on yksi blogin kaikkien aikojen suosituimmista postauksista :D
6 erilaista hihatyyliä - ihastu hihallisiin hääpukuihin!
Värilliset hääpuvut
Inspiraatiota persoonalliseen häätyyliin
Tyylikkään minimalistista häämuotia - Katri Niskanen Bridal 2021

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti