maanantai 22. helmikuuta 2021

1,5 vuotta häihin

Tajusin viikonloppuna, että häihimme oli lauantaina tasan 1,5 vuotta! Toisaalta se tuntuu pieneltä ikuisuudelta ja toisaalta taas aika kuluu koko ajan hurjaa vauhtia - pian kihlautumisestammekin on jo kulunut vuosi. Tämän never-ending korona kaaoksen keskellä olemme itseasiassa olleet todella huojentuneita siitä, että meidän häitämme juhlitaan vasta kesällä 2022. 

Kävimme juuri perjantaina sulhasen kanssa (saunassa :D) läpi, että mitä kaikkea meillä onkaan jo hoidossa ja mitä asioita pitäisi seuraavaksi edistää, joten ajattelin kirjoitella myös tänne blogin puolelle pienen tilannekatsauksen hääjärjestelyistä. Mukaan on tullut viime aikoina myös paljon uusia lukijoita, joten linkkasin jokaiseen kohtaan myös postauksen, jossa olen käsitellyt kyseisiä teemoja, nimenomaan meidän häidemme näkökulmasta!

 Done: 


To do 2021: 


To do 2022: 

Miltä muiden kesän 2022 parien häävalmistelut näyttävät? :) Meillä oli superhauska viikonloppu Jyväskylässä kun kuvasimme tulevien Häämessut netissä-messujen ohjelmaa ja nyt olen aivan puhki meidän reissusta. Suunnitelmissa on kirjoitella kuitenkin viikonlopun tunnelmista myös tänne vielä nyt alkuviikon aikana! Jos ette myöskään ole vielä katsoneet mun eilistä höpöttelyliveä (joka toisella yrityksellä saatiin näkymään muillekin kuin itselleni :D), niin käykää kurkkimassa se Häämessut netissä-instatililtä!

5 kommenttia:

  1. Me juuri kihlauduttiin reilu viikko sitten ja päätettiin häät loppukesälle 2022 eli kaikki vielä tekemättä.. :D juuri tässä oonkin kyhäämässä blogin pystyyn kun olisi kiva tallentaa muistoja matkan varrelta, sekä toki jakaa vinkkejä muille! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooo, superpaljon onnea kihlautumisesta! <3 Ja ei mitään paniikkia, hyvin vielä ehditte suunnittelemaan häät, toivottavasti blogista on iloa suunnittelun aloittamisessa. Kiva kuulla, että olet innostunut myös itse aloittamaan hääbloggailua, olen ainakin itse kokenut, että yhteishenki hääbloggaajien kesken on tosi hyvä ja positiivinen joten toivotan lämpimästi tervetulleeksi! Laita ihmeessä linkkiä sitten omaan blogiisi, kun olet saanut sen pystyyn, on aina kiva löytää uutta luettavaa :) Kannattaa muuten myös pitää silmällä parin viikon päästä järkättäviä Häämessut netissä! Siellä on mun ja Kuparimorsian-blogin Mian haastattelu, jossa pistetään jakoon omat vinkkimme hääbloggaamisen aloittamiseen.

      Terkuin,
      Hanna

      Poista
  2. Tätä sinun blogia on ihana seurata,sillä meillä on tasan sama hääpäivä! :) Täältä saa kivasti myös vinkkiä missä vaiheessa omissa hääsuunnitelmissa olisi hyvä olla. Meillä on tähän mennessä hääpaikka, jonka puolesta juomat ja catering, vihkipaikka ja hääauto. Paljon on siis edessä tälle vuodelle,mutta uskon että aikaa on vielä hyvin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, onpa kiva löytää hääpäiväkaima! :D Ja ihanaa, että blogista on ollut iloa ja apua hääsuunnittelussa! Teillähän alkaa myös olla isot linjat jo oikein hyvin kunnossa.

      Ei myöskään kannata ottaa yhtään stressiä siitä, jos omat hääsuunnitelmat ei vielä ole ihan yhtä pitkällä kuin meidän, me ollaan nimittäin oltu monessa asiassa tosi hyvissä ajoin liikkeellä, joidenkin mielestä ehkä vähän hassun ajoissakin. Toisaalta kun tämä on itselle niin iso intohimon aihe, niin suunnittelutkin etenee vauhdilla! Ei sitten ainakaan (toivottavasti) tule mitään kauheaa kiirettä loppumetreillä :D

      Terkuin,
      Hanna

      Poista
  3. Kivasti edennyt teillä hääsuunnittelut. Itsekin olen autellut tyttäreni hääsuunnittelussa ja viime viikolla katselimme hääpaikkoja sekä catering-yrityksiä. He menevät naimisiin kesällä 2022 täällä Helsingissä.

    VastaaPoista